💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 842
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 820
Diavolo, от 22:30 ч. Вики и Даниел ще имат лайф в Инстаграм. 😉

# 2 821
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Амазонките могат да изберат и Мудева, ако са решили да се редуват. Ако не - може пак Оряшкова. Но няма да пуснат капитанството на мъжете. Те затова и са се възпалили в следващия епизод, че се раздават, пък не са получили признание.
При Старейшините ще е Виолета, тя не е била капитан. Ще получат по два гласа с Мастагарков и Дунев ще трябва да избира, пак знаем кого ще избере, като си е такъв неутрален и не се поддава на влияние. Grinning
При Гладиаторите ще е Николай, там предполагам няма да има изненади. Не знам само какво ще измислят, че да подсилят Старейшините, че в момента са само шестима. Трябва да им пратят някого в най-скоро време, но освен Никол, Елена и Мартин, останалите са за другите племена, а момичетата са много слаби и стават само да направят коалицията на Вили по-многобройна. Освен да върнат Мартин след някоя игра на "Тука има, тука нЕма" с миди, защото няма грошове да си плати... Joy

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 00:13 от Reinа

# 2 822
Освен това беше станала на подметка.(пицата)

# 2 823
Мишето е много комплексен състезател. Социално се провали, но иначе имаше нагласата да играе със стратегия. Вярвам, че си е взела поуки. За мен Елица е по-слаб играч от нея, както и Мирослава или пък Джералдин. Със сигурност попада в топ 10 на жените от всички сезони. Миналата година цялото жълто племе беше със силни жени.  Каста в сезон 4 беше топ. Почти нямаше пълнеж. Касим, Цецо, Аспарух това помня като слаби звена.

# 2 824
Шията на дракона на Мишето беше под наклон, тази на Вики права. Много по-лесно е да движиш топчето под наклон. Препоръчвам на продукцията побутванията на избраните да са по-незабележими.
Сигурно и като не мърдаше топчето на Мишето е имало специален улей, за да не пада, но тя милата не се усети и бая се постара да го изкара.
За шарани ни взеха 😂😂😂
Сефте!

# 2 825
Едно непопулярно мнение, но искам съотношение 60 на 40 мъже /жени. Да не кажа и 70 на 30. Не ги харесвам тия жени, бе! Викайте му завист и злоба, ама не ги харесвам.
И още по-непопулярно - искам култуви образи. Такива да те разсмиват. Искам близначките от сезон  1 и Наско. Бяха много забавни. Искам Ана-Мария и Панчев. Мани, Неделчо и Стоян, Ники Майонезата, Катя, Куков.
От добрите играчи искам моя любим, любим Юли, Фифо, Гого, Ваня, Амелия-Мира, Йоанна, Бамби, Морунов, Жорката (сезон 4)
Това ще удари рейтинга в тавана. Веско Панчев казва на Мани "Изглади ми ризата"

# 2 826
Аз пък съм съгласна с Дяволо, че единици жени ще успеят въобще да я играят тази битка. От този сезон близначките, Цвети- ако нямаше плуване и Ива. За Ситнилска не знам тя само един път с триста зора минава халки
а те бяха с мрежа преди тях. Така ,че най- вероятно не, въпреки добрата и издръжливост. От предния сезон - Мишето, Зори , Елица и Мани ( ама със варелите щеше да види зор ). От сезон 3 - Елизабет, може би и Красима и Елена, но за тях не съм много сигурна с този Тарзан.от сезон 2 - Ванчето може би , но отново без плуване и евентуално Джери - за тях двете пак имам съмнения за Тарзана. За другите съм сигурна че и един път нямаше да могат да минат трасето ,  а  да не говорим за три пъти или като вчера 5. То като цяло и много мъже ще се затруднят на нея. Така ,че да Мишето каквато ще и да е по характер, като подготовка е може би най- комплексната до момента жена. Все още в сезон 5 не са се разкрили всички качества на жените , затова ги вадя от уравнението.

# 2 827
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Топ 3 от мъжете, които се класират за финалната анкета:
1. Момчил 239 гласа
2. Радостин 131
3. Михаил 68

# 2 828
Мишето е много комплексен състезател. Социално се провали, но иначе имаше нагласата да играе със стратегия. Вярвам, че си е взела поуки. За мен Елица е по-слаб играч от нея, както и Мирослава или пък Джералдин. Със сигурност попада в топ 10 на жените от всички сезони. Миналата година цялото жълто племе беше със силни жени.  Каста в сезон 4 беше топ. Почти нямаше пълнеж. Касим, Цецо, Аспарух това помня като слаби звена.

Не мога да се съглася, че Михаела е показала нещо повече от Мира или Елица чисто физически. Никоя от тях не ми е любимка, но Мирослава показа изключителна устойчивост, а Елица носи килограми и прави силови неща с нейния джобен размер, които и много от мъжете не можеха.
Моето впечатление е, че на Михаела самочувствието ѝ единствено е по-голямо. Много е снизходителна. Има я тази философия че трябва да правиш екстремни неща за да “откриваш себе си”.

# 2 829
# 2 830
Икономиката-икономична, дело на продукцията! Какво стана с ония екскурзийки по околността със задачки?
Даже в Ковида имаше шаралеене по Странджа!

# 2 831
Ех, Колина е велик. Димо наистина малко ми заприлича на него Simple Smile

# 2 832
  • Буркина Фасо
за мен нещата са ясни !!! - щом 2 год.преди да се състоят игрите се започва с кастинги кой да влиза.
желаещите са много и се редят на опашката rotfImbo 

# 2 833
Има снимки в инста от играта Михаела-Виктория. Михаела си е снимала ръцете. Буквално месото се вижда ама буквално. Направо ме побиха тръпки като видях снимката.

# 2 834
  • София
Има 2 варианта за зрителя:
- опитай да го гледаш шоуто като шоу, забравИ за продуцентите - те толкова си могат, прогнозирай всичко на обратно на това, което виждаш (не се увличай в гадаене, не печелиш ти - печели Продукцията). Пожелавам си го, няма да успея да го направя.
- игнорирай шоуто, което те дразни най-много, има и други; оставИ си поне усещането за удоволствие. Ще опитам.
От тази вечер само се зарадвах за малката пица след победа в прогнозите на дамите. Можеше да им дадат прах за пране. Или да сменят найлоновата калъфка за знамето - с брезентова.

Общи условия

Активация на акаунт