💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 791
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 2 970
А защо Виктория от кастинг битката я няма този сезон, ами защото няма как да изберат 24 единствено топ-атлети. Избират се различни профили играчи. Туджаров го обясни подробно в подкаста си. Има един огромен списък с въпроси които попълваш, в които отговаряш на всевъзможни неща. Отделно 3 интервюта, това всичкото отделно от физически кастинг.
Избират комплексни играчи тип Фифо, Гого, Цецо, Морунов, Милен, Андрей, Алекса
Избирата бабанки тип Ники бедъра, Пух, Чудомир.
Избират кифли тип Моника, Вики сладкото.
Избират чудаци тип Ники Майонезата, Алекс перфорираните уши, Касим
Избират дразнители тип Тодор женомразеца, Гатьо, Катя запалката, Ники Майонезата, Виолета, Христа ли беше от сезон 2
Избират стратези тип Джеферович, Неделчо, Туджаров,
Има и статисти тип Теодора, Веселина и Калоян

# 2 971
  • Другата България
Да сложиш Веселина на едно ниво с Теодора и Калоян като “статисти“.....неочаквано /не/ добра комбинация.
Той и Добрин беше статист, пък накрая си тръгна с 200к.

# 2 972
Е то е ясно ,че избират различни профили участници и никой не е против това. Въпроса е защо не са разпределени по племена равномерно. Първи сезон съм без коментар, там таква каша беше и половината се изпопребиха. Във втори сезон -всички "откачалки" бяха рибари и съответно си изкараха сезона на реката. В трети  - Мани ( без еквивалент ) разказа играта на бойци. А в четвърти Джаф беше обградена от свита още от преди влизането и за сигурност да не остане назад и прикрепиха трима от най- силните мъже в сезона.😬  А пък в сегашният - освен горките изгубеняци имаме и горките жени. Ееееееее.  За мен това е дразнещото не различните профили на участниците, а нечестното разпределение по племена.  Иначе съм с две ръце за да има хора, като Ники Майонезата,Тошко "Шак- Шака" , ГатЮ...и т.н.  Против съм за профили ,като Мани с3 или Ана- Мария, Ивана с2 и подобни. На мен кифленски истории в тип спортно предаване не ми се гледат. Има си други предавания за този профил. Особено пък , че жените и без това са с минусов старт в ИВ , заради тежките игри. Няма нужда съвсем да предобрят манджата, като вкарват някоя без почти никакви спортни качества за сметка на друга с отлични такива. По тяхната логика , защо не направят един отбор само с "Касимчовци" срещу един като амазонките да видим кой ще победи тогава.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 18:01 от Joy 05

# 2 973
  • Другата България
Това предаване е всичко друго, но не и спортно. Blush
Оттам идва разочарованието ти. Ако гледаш на него като на развлекателно шоу, каквото е, е много по-лесно.
Затова и на мен различните типажи ми допадат, така шоуто е в пъти по-интересно.
За мен е недопустима гаврата с участниците, независимо от това какъв образ и в какъв образ са поставени.
И с психическото, и с физическото им здраве се гаврят. Употребяват ги като вещи, извличат максимума и после - аут. А някои с по-лабилна психика после дълго време се борят с последствията. Да не говорим за по-сериозна физическа травма колко време може да отнеме. Възстановяването от нея.

# 2 974
Да сложиш Веселина на едно ниво с Теодора и Калоян като “статисти“.....неочаквано /не/ добра комбинация.
Той и Добрин беше статист, пък накрая си тръгна с 200к.

не го знам този Добрин, сезон 1 го пропуснах.

Близначките какво са освен статисти ( и Калоянчо) - в разговори не участват, 2 думи на кръст не казват, синхрони нямат, не са интересни, мумии, с такива предаването няма гледаемост - в такъв смисъл статисти. Веселина ще я запомня с излизането си от шоуто и с това, че е 10 пъти по слаба физически от сестра си.

# 2 975
  • Другата България
А, за тая Веселина ли? Аз мислех за другата, от миналия сезон.
Ако слагаш нея на “тезгяха“, от изгубените смело можеш да сложиш и Никол и Елена, че дори и малкия Рълев.
Аз тях не ги слагам в никакви сметки, защото още не е ясно дали някой от тях изобщо ще влезе в редовната игра.
В официалните племена имам предвид.
Иначе като цяло съм съгласна с пояснението, но за мен /и друг път съм го писала/, “статистът“ Калоян ще влезе в Топ 10. Именно с показваното поведение. А и не е толкова слаб. За сметка на това ще отпаднат силови играчи като Крум, Ники и т.н., преди него. Това е заложено в програмата. “Статистите“ се промъкват между капките, защото са незабележими, никой не ги номинира, пращат се на елиминации силните и т.н., сценарият е ясен.
За жалост не мисля същото за Теди. Която ми е любимка.
А ако се замислиш, Ситнилска също не е от най-разговорливите. И с нейни синхрони не са ни засипали. Но е по-разпознаваема, по-запомняща се.

# 2 976
# 2 977
А, за тая Веселина ли? Аз мислех за другата, от миналия сезон.
Ако слагаш нея на “тезгяха“, от изгубените смело можеш да сложиш и Никол и Елена, че дори и малкия Рълев.
Аз тях не ги слагам в никакви сметки, защото още не е ясно дали някой от тях изобщо ще влезе в редовната игра.
В официалните племена имам предвид.
Иначе като цяло съм съгласна с пояснението, но за мен /и друг път съм го писала/, “статистът“ Калоян ще влезе в Топ 10. Именно с показваното поведение. А и не е толкова слаб. За сметка на това ще отпаднат силови играчи като Крум, Ники и т.н., преди него. Това е заложено в програмата. “Статистите“ се промъкват между капките, защото са незабележими, никой не ги номинира, пращат се на елиминации силните и т.н., сценарият е ясен.
За жалост не мисля същото за Теди. Която ми е любимка.
А ако се замислиш, Ситнилска също не е от най-разговорливите. И с нейни синхрони не са ни засипали. Но е по-разпознаваема, по-запомняща се.

подкрепям те напълно, един статист спокойно може да стигне далеч, това е без съмнение. Аз очаквм Теодора да стигне топ 10, за Калоян не съм убеден. Идеята ми е, че не дават нищо на шоуто откъм рейтинг за гледаемост и не заради тях сядаме да гледаме.

# 2 978
Не забравяйте и законите на драматургията- героите ще ги разкриват по двама - трима и следва изгърмяване. Такава е съдбата на Пеньо, Вики, ако щете на Крум. Аз почти не се сещам за синхрон на Андрей. Тези, които много ги дават да приказват като Ники са за запълване на времето. А и са благоприятна почва. Спомнете си, че и Георги и Фейгин получиха развитие с интригата едва към последната четвърт. До тогава ще сме забравили кой беше Туньо например...

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 17:36 от victoria vassileva

# 2 979
  • Sofia
Като стана дума за статисти, че той и Милен си беше такъв, ама ей го на, победител стана! 😂

# 2 980
  • Другата България
Не забравяйте и законите на драматургията- георите ще ги разкриват по двама - трима и следва изгърмяване. Такава е съдбата на Пеньо, Вики, ако щете на Крум. Аз почти не се сещам за синхрон на Андрей. Тези, които много ги дават да приказват като Ники са за запълване на времето. А и са благоприятна почва. Спомнете си, че и Георги и Фейгин получиха развитие с интригата едва към последната четвърт. До тогава ще сме забравили кой беше Туньо например...
Именно, това казвам и аз, подкрепям написаното.
Затова и съм сигурна за Калоян, затова и за Радо си мисля, че ще стигне напред.
Същото смятам и за Ситнилска.
А Ники и Крум, както и Даниел.....вече и Цецо според мен, ще са аут много преди тях.
Виж, Виолета и Мартин са друга бира. Тях задължително ще ги оставят до последно, но поради съвсем различни причини.

Малко от братя Василеви. Heart

# 2 981
  • Стара Загора
И грижите за здравето на участниците, и размерът на "голямата награда", и куче марка инвентарът, и липсата на хонорари за следващите в класирането, са смущаващи. Първото състезание с голяма награда 100 000 лв бе Стани богат, стартира преди повече от 20 години. Тогава 100 000 бяха доста повече, отколкото са сега. Но всички тези неща са известни на желаещите да участват. И се натискат. Щом тях не ги е грижа, щом те са склонни на такива условия, за какво да се пъне продукцията да харчи повече. Не е луд, който яде зелника.
+++++И разчистване след края на сезона, а не зариване на природа със счупен инвентар. Здравко от Бг брадър публикува клипче с разхвърлен инвентар, бутилки и всякакви боклуци зарязани от продукцията. Варварско отношение към природата. Липсата на хигиена към участниците и зрителите се пренася и в подобно отношение към околната среда. Rage
Варвари!
  Може и да не си права за околната среда. Някъде в медиите обясниха, че фотосите на Здравко са непосредствено след приключване на снимачния процес, а малко след това всичко в било почистено и имаше снимки като доказателство.
  И понеже почистването не може да стане мигновено, за да сме обективни и справдливи, предлагам обвинението за замърсяване на околната среда да отпадне.
 Ха, ха, много сериозно стана , ама ...карай..няма да се редактирам

# 2 982
Подготвена ли е МИХАЕЛА от ИГРИ НА ВОЛЯТА 4 за ALL STARS сезон?

# 2 983
  • София
Новият Надкаст излезе!
Гост коментатор: Мишето

# 2 984
Да ви разкажа още малко за Гатьо. В последствие разбрах, че човека е бил на работа. Той стоеше на съседна маса на нашата, а човека, когото охранява през маса от Гатьо. Въпросния бизнесмен аз не го познавам. Гатьо не го изпускаше от поглед и явно в работата си е добър. Децата взеха да викат: гладиатори в атака ау ау ау и едно дете вика: ами аз харесвам амазонките и Гатьо му отговаря: спокойно приятел, рано или късно всички започваме да ги харесваме! 😁 та се посмяхме.
Обсъдихме всички разочарования от сезона и той ни чу, но си мълча човека, само се усмихна като оплюх водещите на кастингите 😁
Та образа в реала ми се различава от екранния.

Общи условия

Активация на акаунт