🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 835
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Повечето жени тази година са хубави, някои и красиви. При мъжете  е друго положението. Много странен мъжки каст, повечето не са във форма, а им дават игри сякаш са. Някои се припокриват като образи.

Надявам се Нанси, Коко и Иван да играят заедно, в тях ми е надеждата за Канатица.

# 106
  • София
Симпатизирам на Петър най-малкото затова, че е интелигентен.

На фона на посредствените и глуповати участници, направо е като диамант.

# 107
  • София
Охх, еми може разбира се.
Аз това трябваше да съм го добавил преди 'нито един' 😠 Явно съм пропуснал в бързината.
Много е гадна тази система, че не може да се редактира след 24 часа.
Мога да добавя тази опция, че целият каст ми харесва най-отдолу. Друго не мога чисто технически.
Но спокич то вече имаше такъв въпрос в началото. Ще има и пак след време...

п.п. добавена е опцията! 😊

# 108
  • София
Не знам дали Петър не е виждал жена от 10 години.
Каза, че от 9 години чака Моника. Не знам какво е правил тези 9 години. Simple Smile

На петия въпрос - отговорът ми е "На нито един ВЕЧЕ". Симпатизирах на Канатица, но с тази посредствена игра ме губят. Дано Нанси и Коко да успеят да овладеят положението, защото нещата не са добре.

# 109
Симпатизирам на Петър най-малкото затова, че е интелигентен.

На фона на посредствените и глуповати участници, направо е като диамант.
Да интелигентен е, има дар слово и добра обща култура, може и да не е лош човек дори напротив. Но честно има ли жена, която може да издържи такова дуднене?! Тия напоителни монолози, по всяка тема, по всяко време и с всеки?! Това е мега натоварващо, не съм учудена, че е сам. Аз жена не съм виждала да е такава бърборана, пък се славим, като по-приказливия пол.
 Човекът е жаден за изяви, няма сцена на която да покажа крехката си дарбица и тук е намерил поле за изява и влиза от образ в образ . Първо на лидера - контролиращ и направляващ стадото, но беше секнат без време от продукцията, които го накараха да дръпне ръчната, че връзкарчето се "разплака", че е свито в ъгъла и не може да се изяви и заплаши, че ще напусне. После в образа на Влюбеният Шекспир - стихове, романтика, държане на ръце, влажни погледи.... Трудно се издържа честно. Stuck Out Tongue Closed Eyes Любов ли бе да я опишеш, като от филм на Розамунде Пилхер. Satisfied
Какво да кажа художествена самодейност от читалищен тип - повече желание и ентусиазъм, по-малко възможности и талант?!
Да е жив и здрав човека, изживява своите пет минути слава на най-голямата сцена в живота му. Не ми е неприятен, мога да му простя нарцисизма, щях да пиша и самовлюбеността, но той не е влюбен в себе си, а в образа, който играе, само заради интелекта и добрата му обща култура, но дотук. Няма как да ми стане любимец, харесвам естествени и непринудени персони, а не пренавити "герои", които да ме "удавят" в океан от думи. Иначе естествено е за предпочитане пред необразованите и елементарни участници, непрочели и едно книжле през живота си, които се чудят гей ли е или не е. На които ми се ще да им кажа, че първо това не е тяхна работа и второ мисловната дейност не им се отдава, така че да ни спестят разсъжденията си, и те, и изрусената селска госпожа, защото е мъчително да слушаш измъчените им диалози от които прозира духовна нищета и дълбок провинциализъм.

п.п. Още не съм изгледала снощния епизод и не ми се подхваща, като изчетох какви любовни бози ме очакват. Пуснах мъжа ми по пързалката да го гледа, докато приготвям вечерята, ако издържи целия епизод ще се пробвам и аз, ако не ще разчитам на вашия преразказ. Nerd

# 110
Виви, може би не е обичал , така го разбрах

# 111
Дяволо , отново страхотно оформление на темата! Благодаря!
    Аз симпатизирам на Петър , до тук. В смисъл,че от мъжете в неговия отбор на мен ми изпъкват Дойнов и Серго, ама и двамата са ми въздух под налягане. Дойнов е като хлапе в 4ти клас втори срок. Аз и толкова не бих го изтърпяла, преди да му дам игнор.  Няма качества за лидер, не е най-добре подготвения и с много умения. Освен да лежи на диванчетата и да тори. Другата романтична нишка Ния и Георги? също ми е интересна.Но Ния е доста по-наясно със себе си от Моника, така ми се струва засега.
    Присияна ми хареса.Ама тези жени що така незабележими стоят?
   Моника е другата 4токласничка. Боли ме, сърби ме, драго ми е - нейната работа.Първо , до оградата обясняваше на Иванка ,че иска да я води,да я командва мъжът Петър, сега й идва в повече, искала да се открива себе си. Нищо не е научила досега от уроците на живота, явно сестра й, ,Ралица , дето я споменаваше, й е давала наклон.
    Дано Коко успее да стегне редиците, ама надали.
    На мен пък, противно на повечето тук, форматът си ми харесва.Интересно е да следя как се справя отбор в глад и мизерия, без лидер , и такъв с лидер и на хубавото. Кое мотивира? И кое пречи на желаещите да хванат юздите на Катаница да го направят.Защо се страхуват, та чак сега Коко и Нанси проговориха. А и Нанси малко Искам, ама нямам желание.

# 112
  • Sunshine state
Ако баба ти Дешка дойде сутринта да ме събуди по този начин, ще трябва да ме изгонят извънредно от предаването.
Както и предполагах - любовната история на Пешо и Минка е ден до пладне. Голяма простотия, започва да замирисва на Сълзата и Валерия... 🙄
А коя е Минка? Нов фермер ли има ? Може би момичето,което все пак се казва Моника?
Разбра ме много добре, няма смисъл да обяснявам мисля. 😁

# 113
Както писах вече, според мен Жоро не харесва Ния достатъчно. Освен това, тя има дете, което е допълнителна тежест, от която някои мъже бягат като дявол от тамян. В анонса за довечера той и казва, че е на такъв етап, че не търси връзка, което значи, че тя му се е предложила за съвместно бъдеще ли? Ами при такъв отговор, умна жена би се отказала, защото това е що годе учтив начин да кажеш на някого, че не те интересува.
Иван ми е симпатичен, ама е много кекав! Точно както какъвто си представям един професорски син, расъл в саксия. Дано остане цял докато е във Фермата.

# 114
  • София
Повечето жени тази година са хубави, някои и красиви. При мъжете  е друго положението. Много странен мъжки каст, повечето не са във форма, а им дават игри сякаш са. Някои се припокриват като образи.

Надявам се Нанси, Коко и Иван да играят заедно, в тях ми е надеждата за Канатица.

Абсолютно точно казано. Мъжете са нелепо подбрани за такъв тип предаване. Жените също са прекалено красиви за фермерски формат.

Сюжетната линия е с размит фокус и цялостно куца селекцията на идеи и участници.

# 115
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защото и за това акъл трябва. А в този отбор е кът.
Нямах предвид само Канатица, визирах всички участници.

Хубаво е, че направиха Коко "капитан", но не смятам, че само това ще доведе до някакви кой знае какви успехи, докато не започнат да влагат и малко мисъл в играта си. Извън специфичните силни умения на всеки, трябва да станат по-гъвкави и съобразителни и да коригират грешките бързо в движение. А не като Хорхето да стреля "мъжката" цяла игра, нищо че не вкарва и че Сергей с женско хвърляне го смаза.
Но не зная дали изобщо имат такъв бързомислещ и съобразителен човек. Досега никой не е демонстрирал подобни качества.

Любовната история предизвиква единствено досада у мен. Не зная какво е преживяла Моника, но изглежда много объркано момиче, изобщо не знае какво иска. И никак не са толкова интересни, че цял епизод да ни занимават само с тях.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 16:28 от Reinа

# 116
  • София
Аз честно казано не си спомням в предните сезони да е имало толкова много красавици. Винаги е имало. Във всеки сезон. Но толкова много като бройка не помня да е имало.

# 117
Здравейте, от чужбина къде мога да гледам епизода? Не ми се пропуска, снощи тъкмо ми стана интересно.🤗

# 118
Всички момичета при зелените освен Ниа и Моника се пазят от скандали засега.

# 119
  • София
Че какво й беше миналата година на Камелия? Simple Smile
Нина, Валерия, Аксения и онази миска, която първо й беше приятелка и после се отрече от нея ..... Миналата година си имаше хубави жени.

Общи условия

Активация на акаунт