🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 869
  • 793
  •   1
Отговори
# 375
Пресияна, Валерия и Мартина.

# 376
Мисля си,  че Моника умишлено саботира играта, за да си замине...ненормално мудно игра.

# 377
  • Велико Търново
itshristina, те са от Елбетица.
Но пък и не съм сигурна доколко въпросът на sladkarabota6 е наистина за Канатица.

# 378
Оф, да , че съм зле 😄

# 379
  • София

Фермата - сезон 9
 епизод 13 (25.09.2023)

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:35 от Mari_Mar

# 380
  • Варна
От страницата в Инстаграм

Joy Trollface Trollface

# 381
  • Sunshine state
Много слаб женски дуел, направо трагедия. С право излетя Моника - посредствено девойче, лишено от какъвто и да в живец, Теодора и тя не е далеч от това определение, де.Сега поне се сложи край на тая мъка между нея и Петър, която водещите наричат "любов".

# 382
# 383
Скрит текст:

Фермата - сезон 9
 епизод 13 (25.09.2023)

Б-Л-А-Г-О-Д-А-Р-Я

# 384
  • Разпиляна във въображението
Канатица спечелиха. Браво на тях!

Мистерия е как тези неогъваеми пирони се огънаха всички, но евала на Моника,  че доказа, че не са. По-бездарно участие в дуел сигурно няма. Дори и да е знаел резултата от гласуването Петър пак гласува за Моника - тя просто е слаба и трябва да я махнат. Не вярвам да се гътне нещастен.

Станислав е следващият, който трябва да изхвърчи. Много неприятен, мързелив и клюкар.

Канатица продължават да са ми неприятни. Иванка и Кенан най-много. Тази страхливка като почне да раздава коментари за другите участници и ме напушва на смях. Нанси много подвиква, много знае, но имам подозрение, че и тя е малко въздух под налягане.

# 385
  • при късмета
Все по-малко ги харесвам Канатица, но имаше нужда малко да бият, че да е интересно. Добре, че Елбетица изгониха правилния човек. Ели щеше да е голяма грешка, а Петър колкото и да се налага, според някои, не може да не признаем, че откъм стратегия и постройка на игрите, в 90% от случаите е прав. Станислав, ако заеме мястото му, както се пъне и на половина няма да е успешен.
Продължавам да се радвам, че няма откровени злобари и интриганти в каста. За мен, дори да не е идеален е в пъти по-добре от участниците в 6, 7 и новите миналата година. Сега ми е много по-гледаемо

# 386
Браво на Еми и Петър за последната игра. Справиха се перфектно. Очаквах Моника да не се справи. Тедито може да е миловидна , но на мен ми е една мудна и неуверена. Не знам дали симпатиите към нея не са от съжаление. Общо взето се радвам за Канатица, дано им даде увереност в игрите.
Аааа, и очаквам друга любов на хоризонта , иначе не е интересно

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:00 от brillante

# 387
# 388
dia4ti , благодаря! Още не съм запомнила всички имена

# 389
Радвам се за Канатица. Трябва да има разнообразие. Емилия се очертава силен играч, и в отбора се котира добре. Рано е да се посочват претенденти за финал според мен, но тя може да е един от тях.

Общи условия

Активация на акаунт