🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 897
  • 793
  •   1
Отговори
# 525
Станислав освен да говори, да стои, да пуши и пие (в Рая) с качулката на главата друго може ли да прави? Петър може да е всякакъв, но е физически подготвен. Интересно ми е ако изберат  "силния" Станислав как ще се представи на дуел...

# 526
Бромансът на Пешо и Гошо ми идва ту мъч
Калоян и Пешо 2.0, ама не. Ония бяха сто пъти по-добре
Тези са ми ok. Онези не ги харесвах.

# 527
  • София
Дано Станислав си замине тази седмица. Класически енергиен вампир.

# 528
Ако Петър гледаше само себе си, според думите на мърморкото (меко казано) Станислав, нямаше да участва в игрите, стратегиите и лидерството. На този етап е отборен играч, но просто предпочита да вземе нещата в свои ръце вместо да разчита на друг.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 08:05 от Анонимен

# 529
Червените няма да изберат Станислав и зелените това го знаят.

Очаквам пак Хорхе на пангара.

Казаха ли мъже или жени ще е дуела?

# 530
  • София
Само мъже този път.

# 531
Хорхе , Кенан и Павел за мен , иначе логично е Хорхе , Иван и Коко

# 532
  • Разпиляна във въображението
Петър наистина идва в повече, но знае, силен е и не се притеснява от битки. Ако със Сергей мелеха брашно заедно Елбетица щяха да са по-сплотени и по-силни.

Мъжете в Елбетица са по-добри от тези на Канатица, освен един, но Петър е по-изявен и повече се навира в очите на другия отбор. Добре го "скриха". Станислав е с противников имунитет - Катаница ще го държат, защото дразни част от отбора /Петър тук бе абсолютно прав и че ще трябва да мислят как да се отърват от него./

# 533
Сергей изглежда кадърен, но и неговото мърморене ми идва в повече. Станислав е абсолютно недоразумение.

# 534
Червените може до финала да не дърпат Станислав 😄

# 535
Червените може до финала да не дърпат Станислав 😄
И няма, защото знаят, че е лесен, но дразни съотборниците си и затова ще го оставят на мира за игрите, за да дразни собствения си отбор.

Айде, тая селска пръчка пак взе да върти номерца.

# 536
Не мога да разбера как му остават длъжни на този простак Кенан. Ако всички се обединят, могат да го поставят на мястото му и има да хленчи като пале този селяндур.

# 537
  • София
За съжаление, то и в реалността вече това преобладава: Кенановците се вихрят, умните потиснато мълчат.
Смейте се, ама чалгализацията още от времето на (няма да казвам кой и чие предаване плюс Пайнер) "ранния Преход" - това донесе.

# 538
В началото на епизода Иван и Андрей много защитаваха селяка кенан(нарочно е с малка буква).
Да не го гласят за финалист, че доста му търкат образа

# 539
  • Вестерос
Кенан е голям простак, не се търпи

Общи условия

Активация на акаунт