🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 809
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
  • София
@sineva 1 (пост 599) - Не съм го казал аз, цитатите в горния ми коментар са с наклонен щрифт. Той е на @Dara888 пост 587) - която пък Ви е отговаряла на Ваш пост 575.
И в моето писание не иде реч за Радо. Но благодаря за разяснението (ясно е, че не всеки помни всичко, а и мненията на пишещите са различни).

# 601
@sineva 1 (пост 599) - Не съм го казал аз, цитатите в горния ми коментар са с наклонен щрифт. Той е на @Dara888 пост 587) - която пък Ви е отговаряла на Ваш пост 575.
И в моето писание не иде реч за Радо. Но благодаря за разяснението (ясно е, че не всеки помни всичко, а и мненията на пишещите са различни).
Благодаря за уточнението.
Да тази година мненията са доста различни, да не кажа полярни. Затова пък драстично по-малко от предните сезони и за съжаление далеч не толкова интересни, както преди.
За последното напълно се солидализирам с Хексе. Преди темата беше част от удоволствието от гледането на Ферматата, по-голяма част от удоволствието, а сега е някак постна и вяла.
Дано се върнат и тези, които предни сезони внасяха цвят и колорит в темата. Липсват!
Надявам се да живне с напредването на сезона. Да видим!
Добре, че е Дяволо да държи огъня жив с тези професионално направени теми и злободневни въпроси в анкетите.
Гледам на запис и с превъртане и съм назад с материала, затова и рядко пиша и чета. Снощи понаваксах и прегледах темата.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 17:37 от sineva 1

# 602
Проблемът е, че тази година няма нищо интересно за обсъждане.

Борис се оказа харесван.

# 603
Проблемът е, че тази година няма нищо интересно за обсъждане.
+++++ От куртоазия го спестих, че вече им сипах с големия черпак. Innocent

# 604
  • София
Моника при надкастърчетата

# 605
Защо най-неприятните дават тон на играта? Престрелките между Хорхе и Ам-Гъл, така де Станислав бяха хем неприятни, хем смешни.

# 606
  • София
Сергей за Алманах е нежелан съперник.
Като цяло с този си избор май Канатица си вкараха автогол.
За какво го държат там този Станислав?
Абе не знам какво да мисля. Тегав дуел ще е. Близък. Битката за 3 точки ще е много ключова. Кенан срещу Андрей.
Хорхе ще вземе моста, по-сръчен е от Гого. Ама е само 1 точка.
За 2 точки, Сергей ще бие Иван.
Алманаха е за Елбетица. И става май 6-4 за Елбетица и то само ако Кенан бие. Но ако Кенан загуби, всичко отива на кино.
Този път може и да не се реши всичко на последната игра и кой колко е точен.
Тази игра я играха вече жените.

# 607
Ммм страх ли надушвам у Кенан. Някой взе да се замисля как би могло да му повлияе вчерашното му поведение. Силно се надявам Канатица да загубят дуела и Кенанчо да си ходи, ама да видим.

# 608
  • София
Ще изгонят Хорхе.

# 609
Другата седмица Станислав да го последва. Не за друго, ами да си другаруват.

Знанието е сила. Wink

# 610
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мммм, предвиждам как Елбетица ще смажат Канатица на дуела с огромен превес и Кенанчо май ще си ходи вкъщи да обижда жена си.
На Хорхето му се чудя на самочувствието - как не може да прецени, че е най-слабият от мъжете и се пъне за най-силните съперници. Смешно е.

# 611
Келявица е пак келявица.

# 612
Ох, Иван. 😂😂😂

# 613
Имам съмнения че Зелените ще бият. Имам предположение , но в понеделник ще се види.

Иначе за битката за Рая дано Червените продължат там да живеят.

# 614
Как искам Пешко да бъде хитрата сврака с двата крака и да го сготвят едно хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт