🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 863
  • 793
  •   1
Отговори
# 345
  • България
Моника като през живота си не е забивала един пирон, защо се записва във Фермата?

# 346
  • Варна
Оххх бе Sweat Smile

# 347
  • София
Петър беше много добър, няма две мнения.
При играта на Моника обаче отново се вижда пристрастието на водещите. Нахъсват я, въпреки че е много зле, а а Теди доста негативни и коментари правеха.

# 348
Аз ли съм единствения човек, който намира почти всички участници от Канатица за антипатични? Expressionless
Не, не си единственият! Не се притеснявай! 😀 Елбетица, въпреки всичките си кусури са далеч по-приемливи!

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 22:50 от Lady A

# 349
Кви са тия гумени пирони. Саботират зелените

# 350
Ужасно неприятно държание от страна на Канатица. Подигравателни коментари и усмивки. Може поне да запазят злобата за себе си. Така ще се зарадвам ако в следващите битки Елбетица започнат да ги побеждават отново и Канатица се върнат там където им е мястото. Изключително неприятен отбор!

# 351
  • България
Айде, вашата красавица ще си ходи (стискам палци, че ми станаха досадни влюбената двойка, а и Моника няма капацитета).

# 352
Ама защо при Моника пироните омекнаха някак...

# 353
  • Велико Търново
Елбетица провесиха носовете. Дали си мислят вече кого ще изгонят...
Много рано се зарадваха. А аз през цялото време пишех, че ще победят само с мисълта, че може би ще се случи точно обратното.
Е... ами заслужиха си Канатица победата, к'во...

Сега вече на зелените съвсем ще им се стъжни. Ще трябва да гонят... Моника, може би...

# 354
Моника ги провали.И стратегията на Петър.

# 355
Забавен и остроумен от участниците не е показал да е нито един, но право на изказване имат всички.
Целта на коментара на Иванка преди играта на Елбетица и кикотенето й с Нанси беше да забавлява, но без ефект.
Ами сетих се и сама каква е целта, но не е сполучлива, затова казах, че никой не е забавен и остроумен.

Тоя Иван с ЕлПетица ме дразни! Не стига, че имената идиотски, ами и не ги произнасят като хората.
Като нищо заради егото на другите, може и Петър да си ходи.

# 356
  • Велико Търново
Петър ще се разреве.
А само като си спомня с какви ехидни усмивки си избраха Теодора...

# 357
Карма is a bitch 😄. Няма да се учудя Пешо Секса да си ходи. Зависи от мъжете.

# 358
  • София
Най-добре за разразилата се любов на двамата млади... е да си идат у дома и да се обичат на инат.
Извън шегата, "канатите" са ми по-неприятни, макар да им симпатизирам (от друга страна) заради дефолтното разделение на аутсайдери и привилегировани.

# 359
Надеждите ми бяха в Минка да издъни работата и тя ги оправда. ❤️

Пешко сега ще нареди ред сълзи, ред сополи как не може да гласува за тази, която е чакал 9 години. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт