🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 876
  • 793
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
И Алелуя, матирали са патешкото русо на водещата.
Така е по-добре Simple Smile

# 331
За сметка на това е облечена като Круела Девил.

# 332
  • България
Русото не е нейното - да й сложат оранжево, кафяво, черно - всичко друго! И да й изправят косата, защото това къдраво не седи на нея.

# 333
И да има човек желание да направи нещо в тия игри, с тия тримата накрая ще му иде да се обеси!

# 334
  • България
Първият трион, който й бяха дали, беше изтъпен.

# 335
Лейди ЛиЛи много упорита! Браво за темпото !

# 336
Теодора просто е тъпа! Хванала чука до главата. Тия хора, все едно от гората са хванати - ни чук виждали, ни акъл имат да се сетят как се прави.

# 337
  • София
Странно изискване ми се вижда да ѝ изправят косата, няма нищо лошо една жена да е къдрава, да не си го е избрала сама. Самото русо е странно, не е еднакво на цялата коса и ѝ беше по-добре с дълга коса.

# 338
Аз ли съм единствения човек, който намира почти всички участници от Канатица за антипатични? Expressionless

# 339
Защо изобщо дават думата на Иванка!?! Нито е забавна, нито е остроумна... 0...

# 340
Забавен и остроумен от участниците не е показал да е нито един, но право на изказване имат всички.

# 341
Забавен и остроумен от участниците не е показал да е нито един, но право на изказване имат всички.
Целта на коментара на Иванка преди играта на Елбетица и кикотенето й с Нанси беше да забавлява, но без ефект.

# 342
  • София
Аз ли съм единствения човек, който намира почти всички участници от Канатица за антипатични? Expressionless
Не си.
Нямам фаворит. Елбетица, с малки изключения, са ми между приемливо и безразлично. Тези от Канатица са дразнещо неприятни.

# 343
  • София
Понеже сезонът преминава при небивал интерес, върви както никой друг и изобщо...
от догодина ще има и зимна ферма (типична като в старите зимни времена): лежат, ядат, пият вино и от време на време - ринат сняг, хвърлят на добитъците, чистят там. Компотите и луканките - колкото са им приготвили участниците от лятната ферма.

# 344
  • Велико Търново
Петър взе победата, май.
Въпреки пък че Моника сигурно ще "изяде" цялото предимство.

Общи условия

Активация на акаунт