🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 879
  • 793
  •   1
Отговори
# 315
Моника изобщо не знае къде се намира...Много зле с коването, стрелбата също.Много ще ме е яс, ако заради нея изгонят някой от отбора.

# 316
Спичането на Теодора в началото си даде ефект и резултата е налице - загуба.

# 317
Очаквам пак червените да загубят и Хорхе да си тръгне.

# 318
Очаквам пак червените да загубят и Хорхе да си тръгне.
Крайно време е

На мен Петър не ми е антипатичен, но ми се иска да го видя, ако падне. Малко да посмачка това самочувствие

# 319
Много разочароващо представяне и от Теди, очаквах да се справи по-добре, и коването и беше зле. Ако загубят тя ще си отиде според мен.

# 320
Браво на Петър! Нека е със самочувствие, но е с покритие и е абсолютно адекватен във всяка ситуация… Поне досега…

# 321
Няма да е тя. Нейната коалиция имат глас повече.

# 322
Не се бил представил много добре Хорхе!? Представи се много зле. "добре" е дума, която няма място в изречение, което охарактеризира представянето му не само в тази игра, ами до момента във Фермата изобщо.

# 323
  • Разпиляна във въображението
Направо аз се мъчех като гледах Моника как кове. Добре, че не съм на живо, защото направо... То едно бавно, мудно... Изнервих се. Мислих, че Теди ще се справи по-добре, но и тя така. Изобщо толкова бавно коване имало ли е наистина?

Хорхето трябва да си тръгне.

# 324
  • София
Никой ли не гледа "Семена в браздите"? Такава тишина е тук.
А, който не може - не го може! Дано обърнат (изобщо да направят нещо) червените.
Петър - не ща да го коментирам като поведение. Но какво спокойствие и самоконтрол на арената.
И все пак: при положение, че продукцията нареди 2/3 (ако не и 4/5 от отборите - вс.е било търсено - аутсайдери срещу випове. Какво послание бе, великите самоповярвали си продуценти?
ПС. Но оттатък наистина е по-интересно (и тази вечер).

# 325
  • Велико Търново
Въпроса е в кой отбор ще са.
Е то оставаше пък това да е въпросът Satisfied

По всичко личи, че Елбетица няма да паднат и най ще ме е яд заради това, че няма да можем да видим кого ще изгонят. Би бил епичен избор наистина.

# 326
  • Варна
Всъщност казаха,че ако не е уцелила накрая Моника,Теодора е водила 5 минути!
Аз това чух.
Много далече е от загубила тотално,откъдето и да го погледнеш.

# 327
Ще стискам палци на Елбетица постоянно! Дано бият винаги, та по-бързо да дойде времето, когато червените ще изгонят Кенан и Иванка!

# 328
След коването на Моника, ми се преспа 🤦♀ Явно тази девойка си мисли, че е в съдби на кръстопът , супер неадекватна!

# 329
Всъщност казаха,че ако не е уцелила накрая Моника,Теодора е водила 5 минути!
Аз това чух.
Много далече е от загубила тотално,откъдето и да го погледнеш.
Все тая, накрая рекапитулацията е важна.

Общи условия

Активация на акаунт