🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 895
  • 793
  •   1
Отговори
# 300
Сами и Мила ще имат още едно детенце:

Е браво, страхотна новина! Simple Smile А малкият одрал кожата на таткото и светъл като мама! Да им е жив и здрав! Simple Smile

# 301
  • България
Скрит текст:
Сами и Мила ще имат още едно детенце:

Ама те и едно дете ли вече имат? Да им е честито!
Спомням си поведението на Сами в неговия сезон на Фермата - много унизително за Мила беше, а тя изглежда приятна жена, която му подхожда на тежкия темперамент, и го търпи.

Не разбирам харесването на Неделчо към Кенан - много семпъл, тесногръд участник, който няма никаква полза за племето си, очаквам да го изпидуркат с нетърпение, всеки път ми скапва шоуто като го дават, като го слушам какви ги приказва не виждам надежа за България. Типичен Ганьо. Да си ходи.

# 302
Идната седмица май вече май ще е четвърта и ще се отвори плика и новите трябва да влизат. Въпроса е в кой отбор ще са.

# 303
За епизодите в сряда и четвъртък:

Харесва ми как мисли Моника и я разбирам. И е много права в резервите си, това не са маловажни червени флагове. Особено това, че е почувствала как той реално не се интересува от нея, но го играе загрижен т.е. контролиращ и обсебващ. Изобщо - това момиче ми допада и освен това според мен тя е най-красивата там. След нея е Нанси, а на трето място ми е Валерия. Ния също харесвам, но повече като човек. Георги постъпи добре като поговори с нея й не й даде фалишиви надежди, нито реши да се възползва от чувствата й. Мъжка постъпка!
... Нищо че ще ми е много трудно да му симпатизирам след "подливането на вода".

Какво още се случи във сряда... а, да битките за предимство. И на мен не ми е ясно какво точно е предимството, освен възможността да застраховаш някой от отбора си. Някой може ли да подскаже?

Елбетица с мишкарски, т.е. лешоядски маниер за избор на дуелисти. Не им прави чест. И как ли не се опитваха да го замажат, с което още повече олекнаха. След този епизод Петър ми слезе в класацията.

Иии - най-после - Канатица ще поживеят като хора! Tada Време беше. Много сплотено и точно играха, харесаха ми. Реално Коко направи магията на и извън терена. Нанси определено се държи авторитарно, но засега поне не ми е дразнеща. Иванка и Станислав са ми най-неприятните персонажи, следвани плътно от Пресияна, която си показа рогцата с коментарите за избора на Теди. Малко по-нагоре (но не много) са Георги (с шапката) и Хорхе. Андрей и дебеличкия Георги са ми неутрални, безлични, особено първия. Продължавам нагоре - Лидия, Емилия, Сергей, Петър, Кенан, Теди, Иван, Балеринката, Нанси, Ния, Моника, Валерия и Коко.  

Кенан в началото ме издразни, че е скатавка, което не се е променило, но тези два епизода започна леееко да ми допада и ми е интересен като цяло.

Канатица много добре си избраха противници, ще видим стратегията им дали ще проработи. Според мен са равностойни с изключение на Петър и Хорхе и имам предчувствието, че дуела ще се реши на алманаха.

Гласувах, че според мен беше правилен избора на Канатица за дуелисти, макар думата да е по-скоро стратегически. Но Елбетица имат теоретично по-добри шансове заради Петър. Който определено е разклатен от включването на Моника сред дуелистите и възможността да я загуби. Но със сигурност е и амбициран.

Този път ще стискам палци за Елбетица, защото не искам никой от Моника и Петър да си тръгва все още, особено Моника, а се надявам Хорхе да изхвърчи.

Прогнозите ми за финал - Валерия, Коко, Георги Г (който според мен е най-силния дуелист сред мъжете) и Мартина (колебаех се за Ния). Нещо има технически проблем и не успях да я избера, гласувах само за първите трима.

Разбира се - когато дойдат новите, може балансът на силите да се промени кардинално.

Лелеее, Иванка как се мазнеше на Георги и Петър Mask

# 304
  • София
Моите предположения за четиримата на финал са Георги, Коко, Мартина и може би Ния. Петър е много силен, но тази година е с гласуване, така че очаквам да настъпи мотиката.

# 305
  • София
Преди предпочитах Фермата, обаче този сезон ми е много скучен - игрите са тъпи, един и същ елемент го гледаме как се повтаря по 50 пъти, не правят нищо интересно. Гледам от време на време, с превъртане. И какъв е тоя каст - едрогабаритните мъже защо са там, как ще се състезават наравно с другите?

Колкото до жените - Моника е най-хубава. Не може да се сравнява с  квадратното лице и челюст на Мартина. Нанси ми е по-сладникава, но също е хубава.
А майката на зеления отбор се моля да не говори, че тембърът ѝ ми бърка в мозъка. Иванка и тя.

# 306
Щях да падна от стола Кенан като я нарече "кухненски робот" Satisfied После позамаза положението, но определението бе точно. Даже и гласът й се вписва отлично Joy

# 307
Опасна е тази Емилия.
Обаче Кенан е такъв Ганьо! Хич не ми допада поведението му ,по- точно начинът , по който говори за останалите.
   Андрю на битката за Ад и Рай май се поизлигави доста и това им струваше лукса.
  Определено става интересно. Поне на мен.

# 308
Айде, зелени 🦾

Моника е трагична Weary

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 20:15 от me_for_president

# 309
  • България
Айде стискам палци на Теди! Предния път победи Моника, сега пак!

# 310
Хайде, Червени!
Стискам палци на Теди, Моника беше много зле.

# 311
Теодора много се е спекла. Дано победи Моника.

# 312
То повече водещи, отколкото дуелисти...

# 313
Направо са страшни гадове в коментарите и тримата водещи?! Наистина ли смятат, че е по-готино за предаването, да хранят така този, който се мъчи на играта, щото е ясно, че нарочно ги дразнят?!

# 314
  • България
Иде ми да удуша Овцата и опосумите със злобните им подигравателни коментари.

Общи условия

Активация на акаунт