🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 845
  • 793
  •   1
Отговори
# 435
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защото по-слабите (физически имам предвид) жени ги смятат за по-пъргави. Теодора е тромава, макар да е леко закръглена и хич не я мислят нея, тя за тях не става за нищо и горе-долу са прави. Лили има самочувствието на "силна" (каквото и да значи това), защото Кенан я подковава, а тя се оправда след играта с колчетата толкова тъпо, колкото и той когато не се справи с някаква игра в първите дни. Както писах тогава, звучи точно като: "Аз иначе съм руса и слаба, ма днес какво ми стана...?". В тая група е и Иванка, та те тримата си се лъскат и подковават един друг.
Не става дума за играта с колчетата, а по принцип. Смятат я за силна още отпреди това, като че ли още от самото начало, а тя не е показала нищо, с което да предизвика подобно мнение. Ако я смятат за по-пъргава, само защото е слаба, Цвети беше дори по-слабичка, но нея я мислеха за слаба /не че не беше/. Същото важи и за Моника.
Пък ако й вярват само на приказките колко е най-, без да си правят изводите от това, което показва, направо ги признавам за по-тъпи, отколкото си мислех.

# 436
Пък ако й вярват само на приказките колко е най-, без да си правят изводите от това, което показва, направо ги признавам за по-тъпи, отколкото си мислех.
Е, тук не си далеч от истината!

# 437
Иван ми е Калин от миналия сезон, пълен въздух под налягане, иначе голям ентусиаст и много му знае устата.

# 438
Боже, ми сега, кой беше Калин от миналия сезон?!

На мен Иван ми е някакъв такъв отнесен тип, малко ми е като онзи професора от "На гости на третата планета", шеметлив.

# 439
По повод на вчерашния дуел: бях на страната на Канатица и особено след неетичния избор на дуелисти от страна на Елбетица много се надявах червените да спечелят. И колкото и невероятно да изглеждаше до един момент, искрено им се зарадвах, когато завоюваха победата. Постараха се за нея, дори Жоро на последния дуел.

При гласуването на зелените пък стисках палци все пак да си тръгне Петър, не мога да понасям да го гледам, колкото и да е добър в битките и стратегиите. Струва ми се, че го вълнуваше много повече той самият да не изхвърчи, не толкова го притесняваше тръгването на Моника. Тя просто беше фактор в собственото му възвеличаване.

Абстрахирам се от просташките прояви на Кенан и компания и продължавам да подкрепям Канатица заради хора като Коко, Теодора и Иван - общо взето това са участниците, които харесвам и по стечение на обстоятелствата всичките са в Канатица. Харесвах и Нанси, но напоследък ми се струва твърде доминантна в отношението си спрямо останалите.

Интересна е идеята с новите участници. От една страна не са равностойни, тъй като "старите" са поуморени след 3 седмици там, че дори и с удобства като в "Рая", но пък на новите тепърва ще им се наложи да се адаптират и към отборите, и към играта.

# 440
  • София
А Елбетица се изучиха и в занаятите и плод-зеленчук пазара. Да видим поне кои/какви ще влизат тази вечер и къде...

# 441

На мен Иван ми е някакъв такъв отнесен тип, малко ми е като онзи професора от "На гости на третата планета", шеметлив.
Не е шемет, хитрец е той...

# 442
Ще видим, за сега ми е такъв.

# 443
  • Варна
Иван е много хлъзгав.

Много, обаче не съм съгласна все още с отрицателното мнение за Лили и от части за Кенан, но Иванка, ах Иванка. Ако трябва да "замести" Веси като образ няма никакъв шанс . Работя с клиенти от 100 години и такъв дебил като Иванка не съм срещала.

# 444
Тази игра с млякото трябваше да бъде кой ще издои повече мляко за определено време.

# 445
Нанси ми прилича на Ребека Фъргюсън.

# 446

Калин беше много надъхан, постоянно повтаряше "дрис" в началото по адрес на старите, към края се караше много с Радо.

# 447
  • София
Замислям се дали скритото послание на този сезон - при положение, че зелените продължават да се справят поне с малко по-добре от червените - не е "по-добре богат и що-годе сръчен, отколкото беден и що-годе по-кьопав"... Като имаме предвид и организацията в двата отбора. И още в предвид - че продуцентите ги разпределиха тъй.

# 448
Нямам търпение да изгонят Кенан...

# 449
Прави са Иван и Андрей, голям е Кенан, обаче голям простак. Просто нетърпим, жужи като конска муха. Не му понесе по-младата и по-фит конкуренция. Жив Бай Ганьо.

Общи условия

Активация на акаунт