🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 852
  • 793
  •   1
Отговори
# 405
Вече от 20 часа и във вторник, сряда и четвъртък

# 406
  • Разпиляна във въображението
Супер.

# 407
И аз като Ковид си помислих, можеше последната битка да играят едновременно.Щеше да е  по-динамично и интересно.И без това бяха трима водещи, кудкудякането щеше да е епично🤣

# 408
  • София
Ето, че се оказа правилен ходът на Канатица с този си избор за втори дуелисти. Браво! Simple Smile

Потвърди се максимата, че един отбор е толкова силен, колкото е най-слабият член в отбора.
Канатица се запазиха тази седмица, но без Моника, Елбетица ще са много по-силни. Там остана само един откровено слаб играч и това е Жорката Стоянов.

Елбетица загубиха само и единствено заради Моника.

Разочаровах се от представянето на Теди, но въпреки това продължавам да и симпатизирам. Има сърце момичето.

Лили имаше много тежък противник и не се посрами, но си остава загадка. Трябва да я видя на още един дуел.
При филиите не показа много въздух.

Хорхето продължава да е слабо звено. Нищо не се е променило въпреки победата.

Канатица продължават да са доста по-слабия отбор от двата и въпреки това изостават само с 10 пендара, което на практика е нищо. Наваксва се за една седмица. Браво! Имат дух и се справят много добре със задачите. Докато в Елбетица много малко хора работят по задачите, а повече са там за айляка и любовта. Сега обаче тази загуба ще им подейства като звучен шамар и ще се стегнат. Очаквам Еми да получи много повече помощ в седмичните задължения. Защото освен нея само Мартина и Сергей съм ги виждал да бачкат усърдно.

Петър се представи много добре на филиите и при пироните, но все още не съм го видял в дуел със силен противник. Но да, добър е и думите му имат покритие. Така че приказките на Станислав увисват във въздуха и за пореден път невротика само се излага.

Дано новите попълнения да са добри в игрите, защото половината каст чеп за зеле не стават с тези тежки игри.

Абе как може да се запишеш във Фермата и да не можеш да ковеш, сечеш или режеш?
Това са неща, които всеки може да ги тренира баси. Не е като да ходиш да плуваш или нещо друго.

Животът зад Фермата, епизод 7

Животът зад Фермата, епизод 7: Да би мирно седяло, не би Папи видяло
Как мистериозно се появи български флаг на един склон до "Фермата", защо Иван иска Андрей да му нарисува сърчица на чорапите и колко търпелив може да бъде Папи?

# 409
Само не разбрах откъде и по каква причина тръгна легендата, че Лилия е силен и опасен съперник? Защото аз не съм видяла нищо в потвърждение но това мнение, даже напротив - от самото начало я наблюдавам, че е посредствена и с доста скромни възможности. С абсолютно нищо не е блеснала в нито една игра до момента. То и Иванка Елбетица я мислят за силна... Rolling Eyes Като се замисля, май никак не са ориентирани в обстановката зелените. Grinning
Защото по-слабите (физически имам предвид) жени ги смятат за по-пъргави. Теодора е тромава, макар да е леко закръглена и хич не я мислят нея, тя за тях не става за нищо и горе-долу са прави. Лили има самочувствието на "силна" (каквото и да значи това), защото Кенан я подковава, а тя се оправда след играта с колчетата толкова тъпо, колкото и той когато не се справи с някаква игра в първите дни. Както писах тогава, звучи точно като: "Аз иначе съм руса и слаба, ма днес какво ми стана...?". В тая група е и Иванка, та те тримата си се лъскат и подковават един друг.

Като ще е от 20 часа, до колко ще е?! Ако е три часа чак до 23, аз не мога да издържа чак толкова!

# 410
Много глупаво беше оправданието на Лили - Аз не я виждах до къде е.
Какво значение има, действай бързо.

# 411

Като ще е от 20 часа, до колко ще е?! Ако е три часа чак до 23, аз не мога да издържа чак толкова!
В понеделник само е до 23. Вторник- четвъртък ще са до 22

# 412
  • София
Цвети при Туджаров и Неделчо.

# 413
Имам чувството, че всички подбрани участници за Фермата 9, са били посетители на събитията на Bulgaria Wants You.
Edit Свежи попълнения без лидерски заявки на пръв поглед.

# 414
Много грозно бе обсъждането в Канатица за новите постъпления и особено за Павел. Таз Иванка има мръсна уста.

# 415
Тя Лили май казваше, че се е държал гадно на кастингите.
Иначе става интересно, хубаво е, че ще има раздвижване.

# 416
  • София
Павел май е сбъркал форматите. Като го гледам е за ИВ, не за Фермата.
А и тук с тези нови правила няма шанс ако бъде нарочен.
На Арената явно ще ги кърти всичките ама Лилия каза, че на кастингите бил много арогантен и щял да всее раздори.

Борис ми се вижда възпитан мъж. Интересен образ. Мисля, че ще е и забавен.

Линда изглежда много слънчево момиче. А и тренирана също така. Идва от спорта освен всичко друго.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 20:36 от Diavolo

# 417
Иванка, Кенан и Лилия са ужасни!

# 418
Сега си пуснах предаването. Този Павел нещо не ми допада.

# 419
Горкият Павел,  в един отбор с Иванка , Кенан и т.н

Общи условия

Активация на акаунт