🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 861
  • 793
  •   1
Отговори
# 390
  • гр.София
По повод любовната история на Моника и Петър тя нали се терзаеше, че при влизане във Фермата си била обещала да не се забърква в такава. А снощи при изгонването ѝ каза на Ива и Андрей, че тя затова била влязла Joy
Раздвам се за победата на Канатица и за изгонването на Моника. Като я гледах каква е балерина на игрите (без да искам да обиждам балерините) се чудих какво си е въобразявала и докъде си е мислила, че ще стигне с тези си (не)умения Rolling Eyes

# 391
В интерес на истината последната игра си беше за елбетица. Не беше проблема в коването на Моника, а в гредата й. Аз съм сигурен, че дори Петър нямаше да ги забие без да се изкривят в тази суха греда... достатъчно място има на гредата за да забиват и двете в една и съща за да са пред равни условия ..

# 392
Сега  изгледах деула. Моника не е жертва на дъската, според мен тя толкова си може. Не харесвам Теди, но хвана по-добър ритъм и начин на коване.
    И аз мисля,че няма кой знае какви злобари, само Станислав се отличава. ЗА мен продължава да е въздух под налягане. И ми изглежда нечистоплътник някакъв, макар че това си е чисто субективно усещане. Кенан и Иванка са ми същите .....клюкари, злобари , не знам точно какви.Абе не ми харесват.
 Еми е машина, браво на нея.

# 393
Кой по ягодите гледа всички тези подкасти, задкасти, мадкасти... Ние едвам намираме време да следим Фермата и ИВ и то с яко превъртания (реклами+тъпи водещи в ИВ)... Камо ли да седна да слушам бъртвежите на полууспешни бивши участници.

# 394
Ама защо при Моника пироните омекнаха някак...
Защото ги удряше изключително зле, почти всеки удар и беше на криво. При такъв дълър пирон, който тя ни най-малко не придържаше, няма как да не се огъне след толкова криви удари.  Или биеш точно и абсолютно вертикално, или придържаш с ръка, поне до половината на пирона, за да го насочваш, естествено с риск да се удариш по пръста.
не е първата, на която и се изкривява голям пирон (май една мъжкарана Мартина беше дори счупила чука), но май е първата която ги съсипва всичките.

# 395
Реално последната игра си беше за зелените, но Иван и Андрей сложиха Пешо втори което беше странно очаквах да цепи , но станалото станало. Преди малко се появи промото за довечера и влизат двама мъже и една жена. Дано червените вземат мъжете че им са нужни.

# 396
  • при късмета
Реално последната игра си беше за зелените, но Иван и Андрей сложиха Пешо втори което беше странно очаквах да цепи , но станалото станало. 
Иван и Андрей не слагат никого на който и да е пост. Сами си ги разпределят

# 397
  • Разпиляна във въображението
Добро бе разпределението, но Моника издъни работата.

# 398
Забравих че ги коментираха кой къде да е преди двубоя вчера

# 399
Georgio1234 и марулета мойте уважения, но явно не сте забивали  много пирони.Казвам ви го като човек с хиляди забити пирона, не се криви туку така 6мм пирон. Ударите на двете не бяха кой знае колко различни

# 400
Georgio1234 и марулета мойте уважения, но явно не сте забивали  много пирони.Казвам ви го като човек с хиляди забити пирона, не се криви туку така 6мм пирон. Ударите на двете не бяха кой знае колко различни
Какво ще рече това, че пироните на Моника са били по-меки и затова са се кривели?! Thinking

# 401
  • при късмета
Georgio1234 и марулета мойте уважения, но явно не сте забивали  много пирони.Казвам ви го като човек с хиляди забити пирона, не се криви туку така 6мм пирон. Ударите на двете не бяха кой знае колко различни
Оооо, кривят се и още как. Лятото построихме баня на вилата. Нивото ѝ се пада на 2 етаж и до нивото на първия е плоча, над нея зидария, но самата баня е греди, отвън ОСБ, а вътре вата и гипскартон. Осигурили сме всичко като машини, обаче единия път спря тока, разбрахме, че аварията ще отнеме време за отстраняване и мъжа ми реши вместо да чака да с перфоратора да слага винтове, на ръка да забива пирони. Говорим за греди 15х5 на стените и покрива. А беше на края, на стените трябваше да се сложат само напречни по 60см. м/у тях, за да се хване после гипскартона. Взехме пирони от железарията, които бяха дебели колкото вчерашните, само по-къси. Ако си забивал много пирони, трябва да си наясно, че по-късите, по-трудно се кривят. И да отбележа, че мъжа ми изобщо не е новак в коването на пирони, на младини е работил няколко години в строителството. Еми тези пирони, все едно не ги бяхме взели от едно и също място, а бяха дори от една кутия. Единия се забива с един, два удара, другия се криви с леките, първоначални удари, само да ги фиксираш. На външен вид по нищо не можеш да разбереш кой е читав и кой не. Еййй, съсипаха ги тези пирони, а навремето какви пирони иимашеее Joy
Да не говорим, че техниката им на забиване изобщо не беше еднаква на двете

# 402
  • Вестерос
Това е, Ковид е Гуспата Grinning

# 403
Това е, Ковид е Гуспата Grinning

Опазил ме Господ 🙏

Да другият вариант,който е по-логичен е да са по-ниски пироните, ама все си мисля, че са вземали от един пакет и на двете...Боряна и момчетата в екипа за игрите са си на ниво и подобна неточност не вярвам да допуснат. Затова смятам, че проблема е в гредата, като от екипа не могат да знаят, че 2рата ще е по-суха и усукана, затова се кове в една и съща и всеки си взема пироните сам от обща купа. Да не говорим, че за мен щеше да е по-яко двата отбора да играят едновременно в тази игра.

# 404
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах най-накрая. Радвам се, че спечелиха Канатица, не защото ги харесвам, а защото беше станало страшно скучно все да падат. Но не мога да пропусна да отбележа, че не спечелиха, защото са бързи и силни или кой знае колко можещи, а просто защото Елбетица имаха много слабо звено на последната игра. Което слабо звено се представи по-добре от опонентката си на първата битка. Та така - изтормозена победа и явно превъзходство на зелените до последния момент.
На груповата игра тъкмо си помислих "Ето най-после битка за Хорхе, явно и той е добър в нещо" и Еми си сцепи ритловицата за сходно време. Joy
Само не разбрах откъде и по каква причина тръгна легендата, че Лилия е силен и опасен съперник? Защото аз не съм видяла нищо в потвърждение но това мнение, даже напротив - от самото начало я наблюдавам, че е посредствена и с доста скромни възможности. С абсолютно нищо не е блеснала в нито една игра до момента. То и Иванка Елбетица я мислят за силна... Rolling Eyes Като се замисля, май никак не са ориентирани в обстановката зелените. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт