Петокласници-2023/2024

• 31 397
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Моят човек си е глътнал листчето с името на съученик, за да няма теч Joy

# 631
Дами, при вас как работи школо по отношение на електронната бележка?
Колко време след издаването й, я виждате в школо и автоматично ли стават зелени отсъствията?
Сега чаках за заветния документ, ЛЛ каза, че на хартия нищо не се дава.
Горещо се надявам след актуализирането на данните утре сутрин да я видя.
Тази бележка стана вече небележка, като некоалицията

# 632
Различно. Понякога ми излизат веднага директно като извинение, понякога стоят 1-2 дни и после позеленяват... Никъде не я виждам бележката.

# 633
Моят човек си е глътнал листчето с името на съученик, за да няма теч Joy
Поне прочел ли го е преди да го глътне?
😃😃😃😃😃😃

# 634
  • София
Даа:) И аз това попитах.
Бележката се вижда в Неиспуо, а от там и в Школо минимум 2 часа след въвеждането й от лекаря в неговата си система. Поради вероятност от грешки е предвидено технологично време, в което ЛЛ да може да я редактира. Последният път бележката се показа в Школо на точно третия час от прегледа,.

# 635
Благодаря, биипс, духи-пухи. Вече съм в зелената зона. Утре жив и здрав, наборът ще прави контролно по музика -)
Очаквам резултат и от двете класни, а в понеделник ще има тест върху астрономията.
Проект на слънчевата система е по желание, за повишение на оценка. Дано си защити сегашната, че има и други проекти за предаване преди Коледа.
Лека вечер!

# 636
  • Където морето целува небето...
Бележките се виждат в Школо, но не от приложението. Трябва да се влезе през браузер, отива се на отсъствия и там има бутон "Бележки".

# 637
  • София
И в приложението са налични

# 638
  • shumen
Ние сме с Админ плюс и бележките се виждат също след няколко часа.Моя вчера беше на зъболекар и го взех след 4 час и до 15 часа отсъствията бяха извинени.
Втори ден му поръчам да пита и да му снимат какво са правили вчера в часа по Литература,но все забравя или я върши наполовина.Днес питал само какво са правили и му казали подготовка за класно.Казах му да му снимат да види каква е била,но забравил,а класното е в Петък.

# 639
Да се похваля😉
Днес преодолях себе си и притесненията си и пуснах детето само да отиде до училището. То доволно, сърцето ми щеше да се пръсне, но първата крачка е направена.

# 640
Да се похваля😉
Днес преодолях себе си и притесненията си и пуснах детето само да отиде до училището. То доволно, сърцето ми щеше да се пръсне, но първата крачка е направена.
Честито Simple Smile Нищо му няма на хлапето, моите шарят сами от 2 клас Simple Smile

# 641
  • shumen
Гиги,браво!
Аз също от тази учебна година го пускам сам и все го мисля.Сега е замрънкал,че иска на спорт,но още не мога да се пречупя да го пусна сам,че идва далечко,а няма кои да го води.

# 642
  • София
Ами браво на вас. Крайно време е в 5 клас децата сами да ходят на училище.
Моето е в кварталното, но имам дружки, чиито деца на тази възраст ходят сами до НПМГ или до други далечни училища, сменят по 2 автобуса и така. Оправят се, не са малки вече.

# 643
  • Където морето целува небето...
Браво, gigi-gagi! Притеснението е за майките само. При нас и аз и детето нямаме прблем с ходенето сам до училище. Като беше топло предпочиташе да ходи пеш (стига за около 25 мин). Сега си хваща автобус. Мен ме притеснява само прибирането след 2 смяна, защото уличното ни осветление е под всякаква критика. Когато е 1 смяна, тренировките му са на друго място и там е по-трудно ходене и връщане вечер. Прибира се  около 20 часа, но аз или баща му го чакаме някъде по пътя към спирката, защото слиза на доста отдалечена от дома ни. Категорично отказва да го прибирам с колата, защото са си групичка за автобуса Simple Smile

# 644
За мен притеснението си беше голямо. От една страна метрото, после самостоятелното пресичане на булевард. Тя е доста разсеяна, но да се надяваме, че всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт