Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 633
  • 791
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Какво значи директорско контролно?
Знам, че има такива в езиковите гимназии в 8-ми клас обаче по езика, един и същ изпит едновременно за всички, има след това устен при учител, който не ти преподава и тн....ама тук за БЕЛ и математика, нещо не разбирам?!

# 526
Като контролно, но общо и еднакво за випуска,  независимо при кой учител са.

# 527
Може нашето да е било точно такова, но моят пак да не е разбрал какво-що, а на нас, родителите, нищо не са ни казвали.
Другата седмица пък щели да имат някакъв 10-минутен тест, пак целият випуск, обаче този път само по 5 деца от клас и въпросите ще бъдат от обща култура.
Моичкия са го цанили и за там, но това изглеждало любопитно и забавно и нямал против.

# 528
Привет!
Започнах да търся усилено варианти за курсове. Влизам и в Седмокласната тема, там са доста активни, тук при нас е много тихо и кротко. Ние имаме ли  поща с материали? Аз не бях активна в писането, но ми се иска темата да "живне". Нямам идея как се пускат теми, как се създава пощата, но ако се налага ще се науча и ще помагам за да си бъдем полезни.
Моят синковец малко със страх приема нещата и това го блокира определено. Ще борим това, да не изперква от притеснение и да запецва дори на лесното. Със устройствата ще имаме грижи, дори сам се съгласи да му го взимам от догодина, защото сам не може да си определя времето на ползване.

# 529
Понеже пиша и в двете - пощата се предава от набор на набор и е за седмокласни материали. Условията са същите - активно писане в три поредни теми.

# 530
  • В Космоса
Здравейте и аз съм с шестокласничка и започнахме да вълнуваме вече за догодина, така че се записвам да следя темата.

# 531
  • Стара Загора
Добър ден. Наистина е доста тихо тук, но скоро ще се вихрим ми се струва Simple Smile))) Моят син е доста притеснителен, направо го мисля другата година. Веднъж вече играх сагата НВО 7-ми клас, и то в големите локдауни 2020. Тогава големият ми син на фона на целия шок и ужас в страната разби Битълсите направо Simple Smile За този малкия обаче....въобще не знам.
Догодина освен НВО 7-ми клас, ще играя и НВО 12--ти клас. Ще трябва от сега да попълвам запасите с вино

# 532
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мхм, Хера, доста сме на пангара догодина с 7-ми и 12-ти. Понеже ми е за втори път 7-ми клас, чувствам се доста по-спокойна. Даже няма да я записвам на школи. Има достатъчно часове в училище плюс помагала вкъщи, за да се справи сама. От нея си зависи.

# 533
second, благодаря, това за унаследяването на пощата не го знаех. Стана ми смешно това за писането в 3 теми- нашата е само една към момента Simple Smile
gadamer, браво за спокойствието, все така да ти е! Ще стискаме палци и за големите ви наборчета Wink

# 534
Добре, че писахте, малко да се раздвижи темата.
Аз активно следя и седмокласната тема и ми се изправя косата отсега.....

При моя активно действа мързелът и разсеяността - все не чул, все не разбрал нещо.
Другата седмица заминава на бяло училище, ама само името му е училище...хахаха. Очаквам пак изпуснат материал, който няма наваксване после. Не ходят всички и тези, които остават, си имат часове и вземат уроци.

# 535
  • Отвъд алеята зад шкафа
То смисълът е в 3 поредни наборни теми, тоест примерно тази, предишната и следващата, няма значение за кой клас, важен е наборът, 2011 г.
С каката имах достъп до 7-класната поща, но чистосърдечно мога да кажа, че не остана дори 1 минута време да ползва материали от нея. С училищните задачи, школите, пробните изпити, на които беше записана, изобщо нямаше време да прави и допълнителни неща. От нея имам един тон помагала, някои даже са неотворени.
А спокойствието ми се надявам да не е привидно 😅 Така или иначе вече знам, че няма нищо фатално в това НВО, нищо, че е един път и завинаги.

# 536
  • Стара Загора
gadamer гърмяни зайци сме, но пък ще имам поводи за напиване Simple Smile))) Не знам за школи още.

# 537
Ако някой се интересува от “Междучасие” - записването за догодина вече е отворено

# 538
  • Отвъд алеята зад шкафа
В момента в Междучасие има записване и за ПИ за 6-ти клас.

# 539
Здравейте!
Мен ме интересува в оценката по БЕЛ за НВО каква тежест има граматиката и езиковите правила и каква разтягането на локуми по литература?

Общи условия

Активация на акаунт