Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Много ми хареса представянето  на героите.
Всичко е така както си го представях.

Знаехме колко богат,злобен, влиятелен, ще е Бехнам. Казаха ни,че Фара  има страх и той без да му мигне окото, ще навреди на всекиго. Затова Фара  иска да защити Тахир и себе си.
 Малко ме изненада напускането на Кан. Но сигурно  и  затова са помислили сценаристите.
Харесвам промяната, развитието на героите,като в живота, реката  си тече. Продължаваме напред, затова ни подготвиха. Нямам търпение.  Страхотен  сериал. Hug

# 136
Благодарности за героите и за това което ни чака във втори сезон.  Two Hearts  Two Hearts

# 137
Благодаря за въведението и озета Марианка Flowers Hibiscus!
Енгин и той отрази втория трейлър на стори!

На мен ми харесва въведението,ще има нови лица ,нови съдби преплетени!Знаят си работата сценаристите!
С нетърпение до утре вечер момичета!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 06:11 от Damata

# 138
  • Варна
Ами, да, момичета, ще трябва да гледаме доста серии, то беше ясно по коя линия ще тръгнат,
дано само да не изпадат в крайности. Нямат много полезни ходове за Сц,
нали трябва да има драма  Thinking

Баде в първия момент не я познах Smile

# 139
Една година затвор?!
Керимшах е оздравял, а Фара всъщност живее с Бехнам ли?
И какво не разбира Тахир - детето е с баща си в крайна сметка и това е най-важното за Фара.
Признавам, че е добра майка.
Но това, че мълчи и не споделя нищо - не ми харесва.

Не винаги да живее с родния си баща е най-доброто за едно дете, и ако тя е малтретирана от бащата това ще се отрази и на детето, което не я прави добра майка. Тахир имаше брак и мечти с Фара, щеше да признае и детето, има право на обяснения, а не да го гоустват 😂. Бехнам ме плаши и що за мъж ще те кара да живееш с майка му. От трейлърите е ясно, че Фара е принудена да е с Бехнам, Тахир знаеше колко се страхуваше тя от него, за насилието, което е преживяла. Какво да си мисли след историите, които тя му разказа, тя мислеше, че го е убила, сега изведнъж щастливи, мирише отвсякъде историята.

# 140

Детето здраво ли е - здраво е!
Щастливо и усмихнато ли е - да, такова е!
Искаше ли винаги баща си - искаше го! Дори беше заявил, че няма да нарича Тахир татко, защото когато истинският татко се появи може да се разсърди.
Този баща сбъдна ли всичките му мечти - сбъдна ги!
В случая Фара я интересува това - детето да е добре. Необходим ли ѝ е повече Тахир - не.

И колкото и да ми "набивате  канчето" че не гледам и разбирам правилно показаното - аз изказвам своето си мнение. Ако всички мислим еднакво - не е интересно. 

# 141
Марта,за една майка децата винаги са на първо място. Щастието  им е много важно.
Уважавам много мнението ти. Всички очи гледат различно.
И все пак, щастието  на детето не винаги  е щастието  и на родителите.  
И не винаги можем да, говорим когато искаме, да мълчим когато не искаме.  Или да защитим всеки които обичаме, от  по-силния от нас.

Тук малко историята  заприлича на Наре и Санджар  в затвора.  Съжалявам за съпоставката. Но аз харесвам, вярвам във Фара.   В тази връзка една майка никога няма да прости на мъжа, който и обичала стореното  от Бехнам.  Да иска да убие рожбата им, аборт..
Е мисля,че Демет  е майсторка, която предава посланието и  ме докосва с очи. Дори без да говори и жестиколира..

# 142
Тежък трейлър, ще гледаме,ще видим какво ще се случи.
   Лека вечер!

# 143

Детето здраво ли е - здраво е!
Щастливо и усмихнато ли е - да, такова е!
Искаше ли винаги баща си - искаше го! Дори беше заявил, че няма да нарича Тахир татко, защото когато истинският татко се появи може да се разсърди.
Този баща сбъдна ли всичките му мечти - сбъдна ги!
В случая Фара я интересува това - детето да е добре. Необходим ли ѝ е повече Тахир - не.

И колкото и да ми "набивате  канчето" че не гледам и разбирам правилно показаното - аз изказвам своето си мнение. Ако всички мислим еднакво - не е интересно.  

Съжалявам,  Марта, ако си възприела нашите коментари, в които те цитираме, като "набиване на канче" (каквото и да значи това). Абсолютно съм съгласна, че всеки трябва да си изказва мнението, че не можем да мислим еднакво, защото това не е възможно и няма да е интересно и т.н. Но едновременно с това винаги съм мислила, че е много по-интересно и полезно ако се водят (културнo) спорове при това изказване на мнения, а не всеки да си пише самосиндикално и  независимо от това, което другите са казали и писали по същата тема - сакън да не излезе, че си налага мнението на другите и им "набива канчето".....  В споровете се ражда истината, нали така? Затова не виждам какво лошо има да се спори (ако е възпитано).

Лично аз реагирах и отговорих на твоето мнение, защото просто не съм съгласна, че Фара живее (постоянно) с Бехнам, защото мисли само за щастието на детето си и че Тахир няма право да се бори за жената, която обича истински и за детето  й. Тя съзнава прекрасно, че нито тя,  нито детето й ще са истински щастливи с такъв звяр, явно че брани само нечие чисто физическо оцеляване (на детето, на Тахир,  на друг). Ако Бехнам е помогнал да се излекува Керимшах (което още не знаем) , може би наистина това е било мотивацията й да тръгне с него в началото. Но тя се развежда с Тахир очевидно по принуда, стои при Бехнам пак очевидно по принуда - страх я е  от нещо, от него, защото в нейните очи Бехнам е жесток звяр, който може да навреди на детето, на Тахир, на нея или на някой друг. Това тя повтаряше и в първи сезон, това се видя и сега в трейовете и озетите.  Тя не е и не изглежда щастлива, а уплашена, зомбирана, примирена, както щеш го наречи...  Керимшах е оздравял физически, да, очевидно е манипулиран от баща си (виж на снимката горе с каква "обич" го е прегърнал баща му), но какво щастие ще му донесе занапред този  биологичен баща, след като подлага на такъв психически тормоз любимата му майка е под въпрос. Или  даже изобщо не е под въпрос, защото е ясно, че Керимшах няма да е щастлив в такова семейство, в което майката живее като пленница. Да не говорим, че тя имаше и лекарска професия, която очевидно вече й е забранена....

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 06:53 от Burkina

# 144
Добро утро!
Сряда е и в очакване на сезон 2 сме на Фара!
Днес отново ще ни подгряват до довечера,да сме на линия!
Спорен,лек и усмихнат ден,момичета!

# 145
  • Пловдив

Добро утро в дългоочакваната сряда. Да е успешна и дано имаме още приятни изненади днес.
Пускам още веднъж видеото със заснемането на афишите/плакатите за 2 сезон - без надписи е. Супер приятно за гледане.

https://www.youtube.com/watch?v=nk6lfISqcvc

Днес май няма да ни е конкуренция историческия. Да пожелаем успех на целия екип.
След снощното представяне на героите, оставам с впечатление, че чичото на Бехнам, Акбар и дъщеря му Мерджан мразейки го, ще помагат на Тахир. Бекир и Баде, а и промененият Мехмет - също. Охххх.... има време, но любовта трябва да победи.
Чакаме някои отговори от сезон 1 и новите събития за сезон 2.

Фокс днес са с нашия рекламен постер на заглавната си страница: https://twitter.com/FOXTurkiye

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 08:22 от mariana51

# 146
Добро утро!

В очакване на началото на сезона сме People Eyes Хубав ден!

# 147
Здравейте момичета ,дойде дългоочакваният от всички ни ден-началото на втори сезон.Прекрасен екип,прекрасни актьори,няма серия за която да кажа ,че е пълнеж,а напрежението  от началото до края е на макс. Не мога да си представя друга актриса да изпълнява ролята на Фара,освен Демет,както и някой друг ,освен Енгин да бъде Тахир. Не виждам Вера и Каан в представянето на героите,но вероятно сценаристите ще ги изпратят в Америка след смъртта на Али Галип.Предполагам ,че на Вера ще заговори съвестта  и ще каже на Баде ,че Тахир и Мехмет са братя.Нормално е Мехмет да е променен след комата,но не само заради нея,а и защото най-близките му го предадоха-Алперен,Иляс,Орхан и ще бъде трудно да се довери на някого.Предполагам също ,че Иляс е ликвидирал черното агне,виждайки как не му мигна окото да  застреля сина си.Досега "писахме" сценарии ,предполагахме ,но съм сигурна,че сценаристите пак ще ни изненадат.Надявам се  в крайна сметка краят дабъде щастлив за нашите герои.

# 148
Добро утро.  Лека и спорна  сряда.

# 149

С надежда накрая за щастливо семейство!

Общи условия

Активация на акаунт