Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ее, не можем да се оплачем днес, много хубавини !!
Прекрасни снимки !

а тука сме отвяли всички, браво Two Hearts

# 481
Страхотни са, още по- хубаво е,че утре е сряда !

# 482
  • Пловдив

Още две снимки се появиха от утрешния епизод.
Интересно ми е, кой и защо ги събира във фирмата.

# 483
Лека нощ!

# 484

Добро утро, момичета!
Вчера не успях да прочета анализа на Навид, така че тази сутрин с кафето имам четиво!
Любимата сряда е вече тук,да е спорна,лека и довечера да сме на линия!

# 485
  • София
Не съм запозната много,ама ми е необяснимо като филма не се гледа и е с много нисък рейтинг,как е най обсъждан
Или си обсъждат филм без да са го видяли.Денят ви да е пълен с усмивки,че довечера ще има тъга.

# 486
  • Пловдив

Добро утро в сряда - нашият ден.
Знаем, да си подредим деня и довечера пред мониторите.

Така искам тези снимки днес да ни пуснат оригиналите самостоятелно.

Leddel, има много рейтингови системи за отчитане на гледаемост - само от домакинства в Турция/говорим за турските сериали.
Тази, която бяха обещали да я променят, все още не са. Явно така е удобно на някои собственици на тв канали.
А най-обсъждан сериал, това е по броя на туитите със съответните коментари от фенове по целия свят. Трябва обаче да има хаштаг, не таг. Хаштаг и таг:
#EnginAkyürek EnginAkyürek
#TahirLekesiz TahirLekesiz
#AdımFarah AdımFarah
Аз това знам, ако има някой друг да знае по-добре и по-обстойно, нека сподели.

# 487
  • Варна
Добро утро !
Сряда е, хубав ден и до довечера!
Да се подготвим психически Smile

тези усмивки засега са мираж Relaxed

# 488
Привет момичета отново!
Прочетах анализа на Навид-Велика е тази жена!Невероятно описва всеки един герой на Енгин,задълбочено и с лекота!Винаги е удоволствие да се чете!
Благодаря Марианка, че ни правиш съпричастни с тези анализи Heart!:hibiscus:!

# 489
Добро утро!
Пожелавам ви днес слънчевата усмивка да не слиза от лицето ви и доброто настроение да ви следва през целия ден.

В очакване на епизода довечера.

# 490
Здравейте почти обедно!
Довечера пак ще съм на работа, така че разчитам каквото гледате и разберете - да пишете!

# 491
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1712033057555824761

Фокс преди малко: Не можем да откъснем очи от тази елегантност.

Ох, претръпнал ли е поне малко Тахир от тези гледки или това е част от неговия план???
Същото се отнася и за Фара...

# 492
Тахир не знам дали е претръпнал, ама Бехнам изтръпнал ми се вижда Joy Той закопчал и горното копче на ризата ,ще се удУши, а дамата му (незнам дали му е жeна) с какво деколте до кръста и каква цепка от край до край Joy Много странно посред бял ден на къде така с тази официална рокля Thinking

# 493
  • Пловдив

Все забравям да ви попитам - забелязахте ли този миг, с него започва последният трейлър, но минава просто за секунда. Сладурите са до Тахир - araselia, ти забеляза ли...
А Бехнам оттук нататък ще му се стяга яката/примката около врата - бавно, бавно...

# 494

Все забравям да ви попитам - забелязахте ли този миг, с него започва последният трейлър, но минава просто за секунда. Сладурите са до Тахир - araselia, ти забеляза ли...
А Бехнам оттук нататък ще му се стяга яката/примката около врата - бавно, бавно...

Марианче, не съм забелязала. А бе има си хора ,на които да разчита Тахир, не е сам както им се иска на враговете му, спечелил си е уважението и още по-важното обичта на подчинените си. Те са му абсолютно лоялни и преданни, което е много важно

Общи условия

Активация на акаунт