Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 430

• 42 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Енгин.
 Нека е жив и здрав, много щастлив, все така талантлив и добър, вдъхновяващ ,зареждащ с харизмата и таланта си.
Желая му много успехи  и късмет в личен и професионален план Party TimeHug

# 526
  • Пловдив

В трите категории сме нагоре, втори сериал след историческия и преди всички останали от конкуренцията.
И в социалният сме първи.

И ето още един рейтинг.

ДОПЪЛВАМ КОНКУРЕНЦИЯТА:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:13 от mariana51

# 527
А приятелите на го поздравяват за днешния Рожден ден!

# 528
Честит рожден ден на Енгин! Нека усмивката да не слиза от лицето му, да не секва вдъхновението му и продължава  да ни радва с героите си на екрана и прекрасните си разкази!
С две думи - Твоите желания са моите пожелания, Енгин Акюрек 🙂❤️

Разбира се е в тренда

# 529
  • Пловдив

Да си сложа и второто постерче, което съм направила за РД на момчето ни.
Туитър е пълен с поздрави, от приятели, от продуцента, от фенове.

От Демет:
Скъпи ми Енгин Heart
Честит рожден ден, радвам се, че те има!
Нека най-прекрасните години са с теб.
Хубаво е че...

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:45 от mariana51

# 530

Хубав и слънчев да е денят на Енгин!

# 531
  • Пловдив

Енгин отговори на Демет: Скъпа Демет и червено сърчице.
Момичета влезте в сторито на Енгин - такова чудо не е било откакто той има инстаграм - 16 отговора на приятели към момента: https://www.instagram.com/enginakyurek/?igshid=1dfazi4rxpvn2

https://twitter.com/AkyurekEtkinlik/status/1712439558199988517

ИЗНЕНАДА 🎉

Тъй като знаем значението, което Енгин Акюрек придава на децата, на рождения му ден, като EAFC, ремонтирахме класна стая в селско училище в квартал Байкан в Сиирт (боя, печка, капак на бюрото и т.н.) и изградихме кът за четене на Енгин Акюрек в класната стая🎈

# 532
Малкото съкровище Берен  и тя го поздрави!
Не е забравила своя "баба"!

# 533
Честит рожден ден на Енгин!

Да е здрав и да намери голямата любов в живота си! Всичко друго си го има в изобилие - талант, трудолюбие, доброта, човещина, чар, обаяние, чувство за отговорност, приятели, обичта на хората!

Това с обичта на хората - познати, приятели, колеги, но и милионите като нас, които не сме му лични познати, а се възхищаваме отдалеч на творчеството и човешките му достойнства - това е нещо, което ми се струва особено важно, направо безценно! И за него самия (ако го осъзнава), и най-вече за нас, феновете.
Мнозина от вас знаят, че съм активна във ФБ, където имам администраторски права в Енгинови групи, страница и т.н.. За разлика от това уютно малко гнездо тук, там групите са огромни, включват много хиляди хора. Доста от хората там, особено по-възрастните, не са и съвсем наясно къде какво пишат, кой го чете, някои си мислят, че написаното от тях достига до самия Енгин... Това незнание, малко или много и за съжаление, е нормално... Но това, което винаги ме е трогвало, е невероятната любов, с която му пишат или пишат за него. С напредването на възрастта, когато ежедневните ни грижи и заетост (отглеждане на деца, служебни задължения и други) по естествен или по не толкова естествен път отпадат една по една, мнозина осмислят живота си именно с любовта, възхищението и преклонението пред този прекрасен актьор и човек!!!
"Ти ми даваш сили и желание за живот." "Нямам думи да опиша голямата си обич към теб". "Имах син на неговата възраст, който ни напусна. Сега гледам Енгин и виждам сина си. Не мога да откъсна поглед от него"...... Мога да ви цитирам още десетки такива наистина затрогващи до сълзи признания.
Та, с две думи, да е жив и здрав Енго и още много години да радва почитателите си и да осмисля живота на такива, които вече нямат на какво друго да се радват!  

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 18:07 от Burkina

# 534
  • Пловдив

https://twitter.com/Xochitl71467638/status/1712321033313616337

Поздравления на Таймс Скуеър Ню Йорк. Браво на феновете.
Знаете, срещу 50 долара, се получават 15 секунди за рекама.

Още един рейтинг, като графика.

# 535
Здравейте момичета.

Специален ден за един специален човек с красива усмивка и голямо сърце.
Честит рожден ден на нашето момче Енгин.
Да е жив и здрав и да продължава да ни радва от екрана с още по - хубави проекти, да продължава да ни радва и с прекрасните си разкази. Щастието никога да не го напуска и да намери любовта на живота си.
Честит рожден ден прекрасно момче.

Не успях снощи да гледам серията, стовариха ми се малко лични проблеми на главата, но до неделя ще вляза в час със събитията от новата серия.

Хубава вечер на всички.

# 536

Честит рожден ден на Енгин🥳🥳🥳🥳🥳

Да е здрав, да срещне голямата любов, да продължава да следва мечтите си. Да получава уникални и интересни роли и да продължава да ни радва с играта си! Желая му цялото щастие на света!🩷

Тази вечер ще изгледам 16ти епизод най-накрая, защото не съм успяла още. Сериалът ни е супер интересен, а химията между Енгин и Демет е невероятна. Нямам думи за снимките им, лъха щастие и любов от тях. Прекрасно пожелание отправи Демет днес, много истинско.Споделям го и аз, стопли ми сърцето, а и това на Енгин🥰Явно, че двамата наистина са си допаднали като хора и им е доста приятно да работят заедно.

Енгин не спира да получава поздравления от колеги и приятели днес и ни прави съпричастни като споделя всичко в сторито си. Хората го обичат и вниманието към него е огромно.
Иска ми се да видя с каква торта ще го изненадат на сета, ако снима днес.

Толкова са прекрасни и зараждащи, радвам се че рейтинга се е вдигнал, дано да продължи.

# 537
# 538
Здравейте,момичета!

Не съм писала скоро в темата ,но постояно ви чета и гледам филма с Енгин,,Казвам се Фарах''

Искам да пожалая на любимият си турски актьор и писател  най-доброто, здраве и най-големите успехи . И нека всеки ден за него да бъде един голям успех в личен и професионален план! Да намери жената на живота си!
Много харесвам филма и го гледам с удоволствие!

Благодаря на момичетата които превеждат филма и тези които го коментират!

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 05:24 от mari52

# 539

Момчето ни празнува🥳🥳🥳 Супер снимки🥰🥰🥰
Обърнал си е числата на 24, вместо 42😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт