Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 28 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз благодаря, с кеф да си я четеш.
Аз съм приготвила вратни пържоли и ще измеря след вечеря КЗ.
Взех и една книга от съседката за кето рецепти, но за съжаление ще я прочета информативно, всичко е с режимни брашна, но мъжът й е свалим 15 кг за 3 месеца с хранене по книгата😉

# 571
Аз благодаря, с кеф да си я четеш.
Аз съм приготвила вратни пържоли и ще измеря след вечеря КЗ.
Взех и една книга от съседката за кето рецепти, но за съжаление ще я прочета информативно, всичко е с режимни брашна, но мъжът й е свалим 15 кг за 3 месеца с хранене по книгата😉
Р
Премери я на първи и втори час след вечеря. За информация.
Шарпи, мерси, на мен ми каза ендото 3 месеца, и след това или ще я вдига, или ще я маха.
Дано да я махне. Сега се старая повече, и аз нз вече накъде 😫.
Спрях си Омегата, замених я с Прим Ойл, имам за около 15 дни по две, да видя тези възли дали ще се повлияят. Поне съм го пила това доста време, че и по 4. Заради кисти в гърдите, и ги стопи.
Линда, за съжаление, и аз доста изчетох  и за активния спорт, при прием на глюкофаж, и за вредата от кръстцветните за щитовидната и за гуша. Ама какво да ям, бе, братче 😀. На мен кръстоцветните са ми в основните зеленчуци, и пх се подобрява от тях. Сложна работа.

# 572
За Прим Ойл съм чела в темата за iherb мненията на Денис - препоръчва по-дълъг прием, за да има резултати (нещо от сорта на поне 4-6 месеца).

# 573
Аз ги пиех по указания на мамолог, не помня вече колко време. Бяха ми останали, и реших да ги усвоя, и без друго станах смукател на субстанции 😆.

# 574
Шарпи, тъкмо и тида споделиш за тая книга как е - по резюмета и откъси дето съм мяркала из нета, все си казвам че като за редовните тук дето сме, няма да е чак толкова революционна.
Напоследък както нямам много кога да чета, направо ми се свиди да вложа време в книга дето не съм убедена че си заслужава Grinning
Вечер рядко успявам да обърна повече от няколко страници преди да заспя...

# 575
таис, пробвла ли си АИП?
моето тсх като удари 12 и два месеца бях, добре действа, не съм спирала кафето
с кръстоцветните и млечните е добре да се разделиш завинаги
лятото хапвах някой домат и тиквичка, че всичко ми е домашно и много вкусно, на ММ родителите гледат градинка, ама така с чувство на вина ги ям Simple Smile

# 576
Нали аз съм Кралицата на фастовете?😉 Приемам с голям кеф короната. А и някои съфорумки вече видяха промяната ми в снимки и могат да потвърдят, че "несъществуващите" ми фастове и -22 кг съществуват.😉

Потвърждавам. И те поздравявам.

А за калориите.
Не мислиш ли, че трябва да ги вдигнеш поне за няколко дни. Знаеш, чела си за ниските калории.
Не си  ли го правила досега? Ами ако това ти е проблема всъщност.
Фастовете няма лошо, но после трябва да се храни човек.
Помисли в тази посока.
**
Днес си издържах прилично като за първи ден. Не съм си купувала обикновени.
Единствено като си тръгвах от работа по някакъв тъп навик тръгнах към магазина за цигари, ама след две крачки се усетих, че не ми трябват такива цигари Joy
И през всеки магазин от който съм си купувала и минавах почувствах една меланхолия. Ще го таковам аз тоя навик.
Ще свикна. Имаше моменти ми се пушеше обикновена много. Иначе пушех електронни. Помага. До момента са 6. Което е супер.
Неприятното е, че работя с компютъра. И години съм свикнала на час да ходя да пуша и да се разтъпча и почина. И сега да ходя без цигара ми е странно. Опитах едната почивка да я направя така. Успях, но след 30 минути запалих айкос. Излизах на по-големи периоди и съм уморена повечко. Утре ще се науча да излизам без да паля всеки път ел.
Ще се градят навици нови.
Скрит текст:
И съгреших с две малки бисквити с крем

Бях на Боуен за процедура. Този път по-специална.Антистрес. И сега ми е много по-спокойно и много и електронни не ми се пушат. Не че съм пушила много, но съм ги мислела цял ден, а сега хич. Ще видим какви реакции ще има нататък.

Скрит текст:
Мисля, че ще е полезно за всички ако подобни постове се обозначават като абсолютни неистини. Даже не знам автора като го написа и прочете след публикуване как не се плесна по главата каква чутовна глупост е изръсил. Има едно едничко научно изследване, публикувано в голям журнал което показва странни данни, че в някои ситуации - повтарям някои ситуации само, пушачи участвали в проучването са били по-устойчиви на нещо си - не помня. Оттогава всеки пушач се замузаблуждава ли какво, как - "за някои не е вредно", или пък "пази от болестта на Алцхаймер".
Подобна мода напоследък има и с Health at Every Size което използва единични данни са някаква малка аномалия в дадено проучване и тръби - ето дебелите са здрави. Има хиляди - повтарям хиляди проучвания за вредите от тютюнопушенето и затлъстяването също.
Тук Невена учеше да се четат проучвания. Какво стана - верно конкурс за кралици на фастовете и рецепти.
Скрит текст:
Няма да ви развалям тона на темата повече. Извинявам се за грубостта си.
А за нищо, аз приемам извиненията. Тона често се мени.
А иначе това не е някаква частна тема, че някой да дава тон или да нарежда кой какво да пише. Много обширна тема е както се вижда. Един си пише за разстройството, друг за запека, трети за фастове, четвърти за рецепти, пети за глюкофаж и т.н.
Иначе се чувствай свободна да не четеш потребители, които явно много са те наранили. Макар, че все пак не виждам баш с какво анонимен може така да разстрои.
Просто подминавай и това е.
А Херзи мисля се бъзикаше, ама сега като не схвана...

# 577
Шарпи, тъкмо и тида споделиш за тая книга как е - по резюмета и откъси дето съм мяркала из нета, все си казвам че като за редовните тук дето сме, няма да е чак толкова революционна.
Напоследък както нямам много кога да чета, направо ми се свиди да вложа време в книга дето не съм убедена че си заслужава Grinning
Вечер рядко успявам да обърна повече от няколко страници преди да заспя...
Натка, и при мен го има "нямането на време" за книга. То по цял ден на бач - там задачи, отговорности, нерви на кубик. Свършвам работа, докато се прибера мине още час и половина. То трафик, то чудо.Прибера се, гледам да направя ядене. Знаете ми "великите" гозби, все са бързи, смели, сръчни. Докато се навечеряме, стане 21,00-21,30. Душ, а-у и в 22,00 часа вече се чувствам като прекопала 6 декара картофи. Опъна кълките в кревата с книжка - 2 страници и съм забила носа. Та познато ми е до болка. Разчитам повече на уикендите, понякога съм се упреквала, чче цял ден съм лежала и трябва да стана да разтъпча гъзО.
Скрит текст:
Много обичам да чета иначе. Като малка тва ми беше един от най-големите кошмари. Като определи майка ми колко трябва да прочета на ден, преди да изляза да играя. Сега умирам да чета книги.
Колкото и да знам по темата за ИР, винаги ми е интересно да чета книги за същата. Винаги има какво да се научи. Напоследък забелязвам някакъв бум на издаване на подобни книги. До преди 2-3 години, такова нещо нямаше. Забелязвам също доста хора около мен в ежедневието ми, които са се вталили, което ме радва. Някои са по онзи кофтия начин с инжекциите, но повечето са благодарение на хранителен режим.

# 578
не се бъзиках, Елора
знам, че са вредни цигарите, всички го знаем
но от рак и сърдечно- съдови умират и непушачи… почти толкова колкото и пушачи
аз като съм във фаза спорт много ми пречат на дишането

за калориите  - 1200 не са много малко, всички режими от професионалисти се въртят около толкова, ако искаш да сваляш
миналата седмица хванах гадния вирус с драйфането и рядкото щастие, ами на солети и препечена филийка няма и 500 калории, килограми не съм свалила

# 579
Шарпи, говори си се повече за ИР наистина, съответно и повече книги се издават, и онлайн информацията е повече. То как и са не се говори, като имам чувството че всеки втори е с ИР в някаква степен, поне от това което виждам около мен.
Супер млади момичета със СПКЯ, наднормено тегло и какви ли още не проблеми, момците пък масово с шкембета и само дето не подносят сутиени. Нещо много сбъркано има в цялата работа, хем и ние сме израсли с филиите хляб и с бухтите на баба... ама в нашето поколение такива телосложения бяха рядкост, а сега сякаш са станали норма.

# 580
не се бъзиках, Елора
Май друг не схвана, но пък не всеки го умее Wink
Нещо много сбъркано има в цялата работа, хем и ние сме израсли с филиите хляб и с бухтите на баба... ама в нашето поколение такива телосложения бяха рядкост, а сега сякаш са станали норма.
За жалост и аз забелязвам тази тенденция.

# 581
е пряко беше насочено към мен и подчертано дори
приемам критиката, но не се отказвам от мнението си
много битки в темата Simple Smile

# 582
Елорка, аз съм пушила преди години, имаше период по 2 кутии на ден съм пушила. Спрях ги буквално от раз. Един ден реших и спрях. Това е навик, просто трябва да си създадеш друг навик, само не почвай да ядеш вместо да пушиш.
Прави нещо друго като дойде времето за цигара, пий вода, стани разтъпчи се, дъвчи дъвка или нещо там каквото друго се сетиш. Аз ги спрях, защото тренирам и ми пречеха на дишането. Задъхвах се като 80-годишна, а бях на 23-4.

Днес установих, че и кафето трябва да спра. Мамка му и стомах!

# 583
е пряко беше насочено към мен и подчертано дори
приемам критиката, но не се отказвам от мнението си
много битки в темата Simple Smile
Не, Херци. Момичето, което не беше съгласна с твоето мнение беше "несхваналата". А тя отлично схвана твоята мисъл. Затова изрази и противоположно мнение на твоето.
За протокола - аз съм пушач от 25 години, но също съм на мнение, че това е една от най-големите отрови в тоя живот.

# 584
живея в София и знам какво дишам, работя по обекти - мини, пристанища, археологически разкопки, строителство с изкопи и бетонов прах…
който не е гледал отблизо взивяване на сграда няма как да знае с какво се надишваш после
така де, не е по темата, ама да си кажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт