Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 72

• 28 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Оф, да, то човек без порок не е човек, винаги съм  го казвала Joy
Дано не си намеря някой нов порок. Ама едва ли.
Ти поне можеш да се отдадеш на разврат 😜
Поне в темата не е забранен .

# 631
При такова показание бих повторила измерването, повечето хора при такава ниска КЗ се чувстват вече много зле. Е, в дълбока кетоза примерно може и някой да не го бърка, но ми се струва че не е бил такъв случаят.
Случва се ако не е сменяна скоро батерията на глюкомера или просто по някаква причина може да измери некоректно стойността, дори от тия сензори дето мерят в реално време съм виждала да се оплакват от фалшиво ниски стойности от време на време...

# 632
Момичета благодаря за съветите,не знам какво се случва с мен, чувствам се така както се чувствам от година, вече явно съм го приела за нормално, отпаднало ми е, вие ми се свят понякога, гади ми се, нямам тонус, главоболие абе всички екстри.
Глюкомера ми е на няколко месеца, с нова батерия, утре ще измеря сутрешна два пъти и ще пускам щитовидни по-скоро отколкото ми се иска. Нямам идея с толкова ниска захар какъв ли ще е инсулина😐

# 633
Провери си глюкомера Fireche. Постоянно с такива супер ниски стойности на захарта, при нещата които разказваш за храненето си, нещо не е наред.

# 634
Здравейте момичета хвана ме есенния вирус на една торба хапчета съм, но с подобрение.
Държа фронта със диетата!
Сутринта - кафе
Обяд пилешка пържола със зеленчуци на скара
Вечеря кюфтета и шопска салата
Нямам никакъв апетит ама хапвам там насила.

# 635
Brea бързо оздравяване.
Nevermoresleep аз меря и е 2.8,ММ мери и е 5.6,ще мерим сега двамата за да ми е ориентир,нямам идея какво става,ще пускам изследвания в лаборатория, не знам какво друго да направя.

# 636
Ако не е от глюкомера, непременно си провери захарта в лаборатория и най-добре отиди на лекар.

# 637
Много опасни стойности, ако са реални! Трябва да се потърси лекарско мнение.

# 638
Аз такива резултати съм имала само при неизбърсан добре пръст.
Да кажа нещо за тези, които са на метформин. Забелязвам, че когато закуся нещо с кисело мляко, заквасена сметана или кефир и си изпия хапчето, ме хваща разстройство, но не и при друга храна. Имайте го предвид, може на някой да се случи.

# 639
Ами да, ще действам възможно най-скоро с лабораторни изследвания.
Благодаря още веднъж.

# 640
Аливи, а ти защо го пиеш сутрин?
И каква ти е дозата?
Аз го пия вечер с храната, нямам вече драми с вц.

# 641
Щото е 2х850 🙁

# 642
Ох, дано скоро да намалиш дозата!
Ендото ми рече, че ще отслабна от хапчето, а аз за три дни надух едно кило отгоре.
Това хапче е измамник 😬

# 643
Bria бързо да се оправяш 😃
Вечерята днес много вкусно се получи с колегите сме на drinks след работа но аз успях да ги изпека преди да изляза като съм поръчала да ми оставят и на мен 😃
Пилешко филе направих разрези в които пжстоних малки парчета моцарела. Направих сос със зехтин, черен и червен пипер, сол и 1 супена лъжица майонеза. Обърках и намазах всички филета . Отгоре ги завих с парче суров бесон. Пак направих разрези за да се изпече хубаво и ги изпекох на фурна   Ужасно вкусно стана според мен. За другите има и ориз със зеленчуци както и печени картофи с копър🍷
Салата каквато направят.
Аз пия тука един швепс нещо като лимон че си имаме традиция нашата фирма 😃

# 644
Аз също налях 2 кг за последната седмица. Не че не ям, но и тренирам. Задържана вода имам от нередовно ходене до 🚾. Днес съм на 2 яйца, масло, филаделфия, кашкавал,  таратор- все млечни, но като за начало и влизане в релси, няма да драматизирам.
Дара, много добре звучи пилешкото с майонеза. Даде ми идея за манджа. 🌸

Общи условия

Активация на акаунт