Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Феми, 😍 споко, тук съм, но трудно влизам в ритъм след Истанбул.
Толкова хубаво ми беше там, забравих и болести, и ядове.
И веднага резервирах хотел за март месец- да има за какво да си мечтая през зимата.

Фрагът на Бихтер ми хареса и заинтригува.
Аз не виждам драма и 100 филма да направят по тази история.
Ми нека да има, даже е интересно как ще се интерпретира от различни творци.
И не ме замеряйте с чехъл, но Забраненият плод не ми е в топ100.
Сори. 😟

Сега довършвам Фара- за който го гледа - чудесно си подават топката Тахир (Енгин А.) и Мехмет (Фърат Танъш) и е голямо удоволствие да ги гледаш двамата заедно.

Довечера - Омер, ако не изскочи нещо по-леко, че от вчера и без това съм в екшън, с неочаквано неприятни сблъсъци, който ми скапа цялата седмица.
Надявам се да завърши с хепи енд като в турски сериал и да повярвам, че доброто (демек аз 😉 😜) побеждава.

# 196
Пепелче, дано това, което те е вкарало в екшън, завърши наистина с хепиенд за тебе, от сърце ти го пожелавам! Hug

А аз да кажа- върнах се към  гледане на Омер, сериите станаха по-интересни след първата от новия сезон. Благодаря на Лу Hug, че ме вкара в правия път Wink с чудесното си обяснение. Flowers Tulip
Женската бойна група все повече ми харесва. И промяната в повечето герои.
Само да бяха по-малко сцените с рижата досада, щях да съм напълно доволна. На всичко отгоре и актрисата не харесвам още от Стогодишното чудо.

# 197
Онче, не бързай с рижата досада. Като стигнеш до 27 и 28 серии, ще ти стане много тъжно за нея. Повече спойлери няма да давам, но ще се сетиш какво съм ти казала. И аз много ѝ се ядосвах.
Нямам търпение да чакам суб. и гледам с озв. и после се ядосвам, че може нещо да съм пропуснала.
А с Шюкран хем ми беше смешно, когато реши да се научи да шофира, хем до сълзи тъжно.

И на мен трейлърът на "Бихтер" ми хареса.
Пепелче, аз пък не съм гледала "Забраненият плод", оттук - оттам някои сцени. Но е сериалът за който съм чела най - много. Wink

# 198
Мислех си, че няма да мога с толко сериали, а изненадах себе си. Всеки ден има по нещо за гледане, което е супер.
Изненада ме силно драматичния обрат на събитията и в Yabani, и в Сапфир, но при втория имаше нужда.
Сапфир
Заплетоха нещата, нанеси се миналото, сега кой на кой е син, дядото отключва деменция, изобщо добре се получи тази серия.
Yabani много драматично , много добре замислен филм държи на нокти от край до край
Kirli sapeti  и там има вярно екшън задявки. Как ще се завърти много истории следят там, а за Серкай малко време отделят сякаш
Изгледах, Kader baglari,  но тъкмо завързват нещо да загледаш и свършва.
Доста впечатления оставиха новите епизоди.
Нямаше втори фраг на  Hudutsuz sevda, а ми се искаше, аз си го чакам него.
Чапкъна с мишката, но там нищо не интригува, няма тръпка.

# 199
Да,да днескашния епизод на Дивия както винаги пълен с изненади и то от герой който аз ненавиждам. Финала на епизода  беше черешката на тортата 🤭🔥😄. Но утре/днес ще споделя повече че ми е нужен моя beauty sleep , че след пореден такъв епизод винаги е така. 😄

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 02:55 от itshristina

# 200
За героя да, но артиста харесвам

# 201
Добър ден успешни млади хора. Grinning С кафенцето в ръка ще разкажа възможно най-кратко че ще се улея с писания и на накой може да не му хареса. С оглед рейтинга на Дивия е с милион по-малко спрямо миналата седмица , но е имало футбол с участието на Галатасарай и то в часа на сериала , но продължава да е най-гледания сериал за вторник поне.

Така да почвам. Grinning
1. Естественно всички са в траур от смърта на Чанер. Дядото и Неслихан в това число. Тя събра децата си да ги вразоми и да им каже в тези трудни времена за семейството трябва да бъдат слотени. Алаз си изля душата на масата и сподели на Яман-Али че като е бил малък трябвало бързо да порастне и да се грижи за сестричките му в тази къща, докато Неслихан е била на хапчета, също така Алаз сподели че е искал да почувства същата любов която Неслихан е имала към Яман и общо взето това беше и Алаз и Чалга излязоха от къщата.
2. Неслихан ествествено се обвинява за всичко, но Яман я успокояваше че ще се разберат с Алаз и даде думата си. Толкова миличко ми става с тези двамцата че пускам по една сълза винаги. Долунай и Халит перфектни мама и син.
Така тук става най-интересно. Яман-Али на нищо го направиха. Търчеше наляво , нядясно. Не се спря това момче.
3. Себнем и Серхан продължават тяхната афера, но сега Серхан го дава вид на "загрижен съпруг" Imp , но има си план.
За секунда Неслихан да ги хване в офиса , но успяха и този път да се измъкнат. Мъжо и Несли отидоха на романтичен обяд и това меко казано ядоса любовницата , защото тя си го искаше в хотела да правят ония работи.
4. Яман-Али научи Руя да кара автомобила и бяха се хванали за ръце. Много сладичко ми стана. Blue Heart
5. Аси и Джесур им се наводни къщата и Яман помоли Серхан дали може да отседнат някъде и "бащата" даде някаква къща да се настанят докато се извършат ремонтите.
6. Чалга беше пребита от гаджето си , след като той видя рисунки на Джесур. Яман отиде в къщата му и го заплаши ако докосне сетра му ще го убие. Rage
7. Чалга отиде в къщата където са отседнали Аси и Джунер и я видяха какво е станало и Яман се върна там и полудя и отиде да търси сметка на тоя. Аси взе номера на Алаз и му сподели какво е станало и прати снимки , защото Алаз не повярна и откачи.
8. Яман видя оня и го преби почти до смърт ,но Руя ги видя и се опита да спре гаджето си. Алаз видя всчико това и по-средата на пътя приключи оня с безболна ракета с мисълта че той е умрял и да искаше да лепне това на Яман-Али.
9. А , да щях да забравя Дядото отиде в къщата на сина си да търси улики как така умря той и помощницата намери обица която е била на Себнем и май се сети че тя може да има нещо общо с убийството.
10. Тук вече идва най-яката част. Неслихан се обажда на Себнем и споделя че ще има романтична нощ с мъжа си ,но Себ направо откачи и отиде направо в болницата.
11. Яман отиде в болницата защото се разбра че Юмун няма шанс с това лечение и тук идва бомбата. Себнем каза на Яман че има лекар на Гювен който може да направи операцията и Яман и каза защо майка му не е споделила за този и Себ му сподели че не са в добри отношения Гювен и Неслихан и той тръгна да го търси. Намери го и се представи на Гювен и той като чу Сойсалан нещо му прищракна в главата и се съгласи да направи операцията и двамата отидоха към болницата.
12. И тук вече беше кеф да гледам реакциите. Целия род Неслихан, Серхан , Яман-Али и кой Гювен. Неслехан беше в тотален шок че го вижда. Серхан не можеше да повярва какво се случва. Себ и тя там да гледа какво тя е сътворила.  Гювен не спря да гледа така влюбено Неслихан, а тя отбягваше погледа му. Яман той горкия не знае какво се случва и ще се случи. Yellow Heart

И промото беше жестоко за следващия епизод. Вижда се чеоня е жив и Алаз иска да не бъдя спасяван защото той може да го отнесе и иска да го препише на Яман и полицията идва да го арестува отново. Неслихан пак плаче че пак ще загуби Яман-Али. Гювен моли Неслихан да изгони Серхан от операцията , но ще се види. Джунер чува Алаз да казва че Яман си го е заслужавал. Абе супер интереснен вторник се очертава.

Това беше от мен, уж кратко , но пак дълго. Много се извинявам.FlushedFlowers Hibiscus  

Малко снимки
Сладури 🤭

Долунай и Таянч

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 15:32 от itshristina

# 202
Здравейте! Някой може ли да каже къде мога да гледам 'Животът понякога е сладък' след 9 епизод с Бг субтитри или поне с руски? 

# 203
Здравейте. Може ли инфо какво се случва до края на Опасно изкушение? Макар и накратко.
Или поне как се развива историята със Селим оттук-нататък?

# 204
За Селим нещата не свършват никак добре.

# 205
Енгин умира от отровен скорпион, който е бил предназначен за Хандан.
Джулия ще се опита да убие Хандан, като я заключва в помещение пълно с пчели.

# 206
Омер отново привлече вниманието ми. Кефя се на терзанията на Тахир, който е бил страхливец , че и сега не блести със смелост. И Ниса се куртулиса най-накрая от Хакан и от онази психарка.
Обаче от всички злодей в сериалите, които следя - майката на Гамзе  води класацията. Отвратителна старица.Как си направи веднага сметката да прикотка Омер и Гамзе, заради голямата заплата на щерката. Ни срам, ни съвест!
Камъкът го замразих след 3 епизод. Не ме увлече някак.
Чакам да видя как ще се развият събитията в Предателство , че и там започаха едни любови...мани,мани.

Драмите в Семейство, Дивият, Сапфир ш Шербета са ми интересни. Доста неочаквано се разви действието и на Безграничната любов
Както си личи списъка на това , което гледам е голям, но пък деня на пенсионера е дълъг, дълъг.

# 207

Какво се случва? Хандан и Доан го убиват ли?

# 208

Какво се случва? Хандан и Доан го убиват ли?
[/quote
Гледайте последния епизод в Туркру. тв и ще разберете всичко. Много е дълго за обяснение

# 209
Сега приключих 8 еп. на Сапфир и съм много разочарована от СЦ. Толкова ли не можаха да измислят по-достоверен начин за намирането на прощалното писмо на Яман, та трябваше да се пъхат бебешките нещица в чекмеджето на писалището, или това беше тоалетка Но дори и тоалетка да е, пак е нелогично. Честно казано дразнят ме такива недоизкусурени неща в сериалите и когато започнат да стават нетърпимо досадни, подценяващи интелекта на здрителя  - спирам да го следя.

Съжалявам, че Фокс удариха последен звънец за Нишките на съдбата. Беше ми приятно да гледам Серкан и Айча - допадаха си като двойка.

Сега се паркирам вСемейство

Общи условия

Активация на акаунт