Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
26 Ekim reyting

TOTAL
1) Yalı Çapkını 6,68
4) Hudutsuz Sevda 4,59
6) Aldatmak 4,36
18) Kendi Düşen Ağlamaz 2,08

AB
1) Yalı Çapkını 4,86
3) Aldatmak 3,84
7) Hudutsuz Sevda 3,26
18) Kendi Düşen Ağlamaz 1,56

ABC1
1) Yalı Çapkını 6,41
4) Hudutsuz Sevda 4,86
7) Aldatmak 4,25
18) Kendi Düşen Ağlamaz 2,12.

# 226
Онче, не оправдавам отмъщението, а Видждан това прави в момента..

Скрит текст:
Те са били ученици или току-що завършили, когато Решат ги разделя. И тогава /изхвърлена от чичо си, бременна/, и сега -  тя е на улицата. От никого никаква помощ не е имала. Наистина ли мислиш, че самотна майка в Турция ще си намери работа и ще отгледа детето си? Подритвали са я отвсякъде. И ако не беше Камил, щеше да е друг. Извън светското общество на жената гледат като плячка. Затова Тахир, а и не само, изпада в паника като чуе, че жена му ще работи. Познават и знаят как действат мъжете анадолци.
Настоящето ѝ е такова от озлоблението, от отчаянието, от безизходицата - затова е направила и опит да се самоубие. Изгубила е пътя много рано и виновни са възрастните, а не тя. Не виждаш ли Емине и Яман като огледален образ на Тахир и Видждан? Но те вече имат шанс да избегнат неразбирането с което са се сблъскали Тахир и Видждан.
Решат се лута между правото на избор на всеки и на религиозното, остаряло мислене, че родителите решават кое е добро за децата им. Той много добре разбира каква огромна грешка е допускал с всяко от децата си. Вече напълно разбира Ниса и сам предложи помощта си за развода. А виж Фатма какви обвинения изсипа върху Гамзе заради развода - каква ли не я нарече. И забележи - въпреки че не е одобрявала избора ѝ на съпруг. Двете - Ниса и Гамзе, имат напълно идентични съдби, но разликата е, че Гамзе е учила, а Ниса - не. И образованието променя по - нататък решенията и изборите, които прави Гамзе - разведена, еманципирана, не позволява на никого да я тъпче. Бори се за любовта си както никой друг. Всъщност тя първа пречупи мисленето на Решат и той я прие, а се разтреперваше само като чуеше името ѝ. Най - трудно ще е с Видждан, Решат изцяло е определил бъдещето ѝ с отказа си да приеме светско момиче за снаха. Избрал е Шюкран от консервативно семейство и е направил нещастни не само тях тримата, а и децата им. Сега ще изкупва вината си - като помага за връщането на свободата им и справедливостта. Той, а не Аллах. На него само ще се моли да му прости. Защото децата му ще простят - те въпреки всичко го обичат.

# 227
За "Омер"
Лу, всичко разбирам- желание за отмъщение  и т-н. Но да отмъщава на този, който и го е причинил. И пак казвам- има нещо психопатско в поведението на Виждан. Погледът и е някак нездрав психически. Може  пък на актрисата толкова да са и възможностите. Grinning
И ми идва твърде много нейното присъствие в сериала. Тъкмо пак го започнах, но ако продължават да въртят историята около нея, може пак да го зарежа.
А дали сама жена може да отглежда дете в Турция... Ако изхождаме от сериалите, защото за тях става въпрос тук- може. Blush На първо четене ми идва наум един чудесен сериал- "Жена". Там героинята отгледа сама две деца.

# 228
https://diemafamily.nova.bg/series/view/1442/Три-сестри-премиера/

Сериалът Три сестри ще се излъчва в България на 6 ноември от 20:00 по Diema Family.

# 229
  • Кърджали
Първа снимка от снимачната площадка на "Мария" където Халюк Билгинер снима с Анджелина Джоли

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 16:18 от Aлекcандрa

# 230
В Турция ли снимат?
Голям пробив и успех е това за турски актьор да играе с Джоли.
Затова ще получи и 22 милиона.
Така четох.

Официално "Фара" ще се излъчва вече в събота. На негово място в сряда ще почва новия сериал с Онур Туна. Успех му пожелавам.
Не ми харесва, че Гадар ще е по тоя канал с грешна политика  решение и договор с продуцента.  
Стискаме палци всичко да е наред и отвее конкуренцията въпреки избора на партньорка.   Избраха Сюмие Айдоган. Може пък да се получи и да грешим че не се харесва. Някой се заканват, че няма да гледат.
На снимки е симпатична и семпла. Всички вярваме и залагаме на екшъна и главният герой въпреки всичко.

На 29 октомври Fox Tv ще проведе специална програма, посветена на Деня на Републиката.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:36 от femmi2

# 231
  • Варна
Здравейте, момичета!
Някоя знае ли клиниката за естетична хирургия от По-красива от теб, дали наистина е такава?

Както когато снимат в болница, наистина е болница.

Интересно ми е дали реално съществува такава клиника, като вътрешен интериор (зеленината, дърветата, птиците).
Струва ми се, че тази сграда е пригодена и обзаведена за филма да бъде клиника по естетична медицина.

# 232
  • Кърджали

"Bir Derdim Var"/"Имам проблем", еп 1, фр 2
 Сериал с участието на Бирдже Акалай и Мерт Фърат. Скоро по канал Д
Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/bir-derdim-var-1-2-iISrZDPG9ggNDWcK
ВК: https://vk.com/wall609002571_1215

Все повече ми привлича вниманието този сериал. Нямам търпение да започне.

# 233
Днес Турция празнува стогодишнината от създаването на Турската република, която е провъзгласена от Мустафа Кемал Ататюрк на 29 октомври 1923 г.

След дълъг спад в рейтингите на сериала “Firebirds / Ateş Kuşları”, според слуховете, каналът ATV реши да отложи проекта за неделя. В момента обаче се водят преговори с продуцента Мехмет Боздаг за тази стъпка, която може да бъде фатална за проекта

# 234
  • Кърджали
Преместят ли ги в неделя, са угаснали от раз. Присъда и Разузнаване си владеят неделята. Kirli sepetí си намери засега и то място под слънцето там. Но Огнените птички ще угаснат набързо.

# 235
Каква е логиката на канала,като е нисък рейта да ги местят в неделя с още по голяма конкуренция? Така няма да се повиши нищо или просто го правят ей така като и без това знаят че ще окапе.
Да нямат нов сериал атв и да искат да сложат в тоя ден сериал както правят и останалите канали.

# 236
Феми,няма ги къдриците на наш убавец!!:disappointed_relieved:
Disappointed RelievedDisappointed Relieved

Хич не харесвам ГГ-ня
Много бозава някак,измита
Няма собствено излъчване,а до Чачи съвсем ще изчезне
Цъ

# 237
Спокойно Вал това е от проекта му в Ичерде това е колаж. Тази девойка на различни снимки изглежда по различен начин.
Тук е много малка.
Чакай след малко ще ти сложа новата й снимка ще редактирам. Ще им се получи с Чачо ще видиш ще има енергия. Не съм я гледала но казват че не играе лошо.
Амбициозна млада актриса от новото поколение. 
Дава и се шанс с такъв проект и актьор дано го оправдае.

# 238
Дивия

Идвам да кажа че толкова ревнив Серхан и толкова лабилна Неслихан не съм виждала и това ми харесва. 😄😄

Хареса ми сцената в ресторанта Гювен, Неслихан , Серхан и Себнем. Гювен и Неслихан не са се виждали повече от 20 години и той още знае че Неслихан има алергия от горчица а Серхан да не знае. Grinning Grinning Гювен нарочно си избра супата , за да види каква ще е реакцията на Неслихан и си струваше. През цялото това време на масата напрежението можеше с нож да се реже и се видя че Гювен и Неслихан не са се забравили и двамата се ревнуваха взаимно. Има още огън в тяхната любов.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 21:04 от itshristina

# 239
  • Дубай

Днес е началото на Sacla beni/Скрий ме с Джемре Байсел и Ураз Кайгълароглу... Харесвам и двамата, успех им желая и дано заформят интересна история.

Общи условия

Активация на акаунт