Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 15

• 105 811
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
"Последно повикване за Истанбул" филм с Къванч Татлъту и Берен Саат , 24 ноември по Netflix.

# 241
Вече е ясно кога започват снимките на "Гадар".
Не трябваше да е по туркиш фокса. Керем Чатай вече го е продал там.

🔥👊 Освен ако няма промени в последния момент, снимките на сериала “Ruthless” с Cagatay Ulusoy ще започнат на 14 ноември. Зад кулисите на телевизия Фокс тече битка между продуцентите. Kerem Çağatay настоява "Безмилостни" да бъде показан в понеделник, тъй като той е предназначен за същата фен база, която е гледала сериалите " Ичерде''  и ''Чукур'' Продуцентът Фарук Тургут обаче настоява, че понеделник му е обещан, иначе сериалът „Червени пъпки” може да се окаже в петък, където вече вървят два от най-силните семейни сериали и новият проект може да не оцелее. Да видим кой ще спечели задкулисната битка.

Валл:wine_glass: ето нова снимка и селфи  на новата колежка Сюмие Айдоган  в ''Гадар''
Ето тук позира нахакано . Долкото съм чела  е с характер девойката.
Не се знае колко ще е ашка  ще има такъв преди Левент  да иде в армията и тогава всичко ще се преобърне.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 18:14 от femmi2

# 242
Йок,Феми,не е мой тип тази девочка

# 243
И на мен също не ми е  по вкуса не решаваме ние . Каквото , такова ..
Валл , дай нещо за настроение с елексира и да се сгреем ..

Хазал Кая на корицата на EllЕ

Страхотна е и много нежна .  Heart Eyes

Серкан Чаоолу за мъжкото списание ЕЛЛЕ

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 15:54 от femmi2

# 244
Поздрав за гледащите Сапфир с малко Кападокия.
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTYzMDI1MDcwMTEwNjY2 … =MzRlODBiNWFlZA==
https://instagram.com/stories/mstfatyfn/3226596406176274219?igsh … =MTc4MmM1YmI2Ng==

На мене сериалът ми е интересен, заради изхода от любовната интрига.
Няма да е скоро май, защото рейтингът е приличен, но съм любопитна и не искам много да разтягат. 😂
Двама братя и една жена между тях... 🤔🤔🤔

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 15:56 от pepel_ot_rozi

# 245
Давам ,Феми..
от най-най...

И една любима-
как се оказах  "Твоя"

# 246
Дивия

А, и забравих да вметна че дядото е отговорен за това че Гювен и Неслихан не са били заедно. Както Серхан дядото е пратил хора да пребият Гювен и е бил в кома и месец след това Несли се е оженила за Серхан. Дядото е бил ефектиран че тя можела да избяга в чужбина с Гювен и затова са се разделили. Disappointed RelievedBroken Heart

А и на миналия коментар покрай превода сбърках супата с рибата на Гювен. Ей, тоя мъж е по-мъж от Серхан. Гювен всичко знае за любимата си. А и този скапан превод разбрах че Серхан знае че Гювен е баща на Али.

# 247
новата визия на Елчин Сангу
Предполагам,че предстои нов проект

# 248
И на мен Сумие Ердоган не ми допада.

Излезе трейлърът на филма "Бихтер".

Твърде горещ за средностатистическата комшийска публика, добре че е на платформа.Grinning Всъщност чувала съм, а съм и виждала кадри от сериала "Забраненият плод", които също са по-свободни от това, което гледаме сега. Все пак сериалът е излязъл преди ерата на Ердоган или в началото и, когато още е нямало тези поражения по турското общество, каквито има сега.

# 249
Цитат
Всъщност чувала съм, а съм и виждала кадри от сериала "Забраненият плод", които също са по-свободни от това, което гледаме сега. Все пак сериалът е излязъл преди ерата на Ердоган или в началото и, когато още е нямало тези поражения по турското общество, каквито има сега.

Не само в ЗП и други сериали преди ерата Ердоган нямаше такава цензура . Сега алкохол замазват..  забелязвам сега се обличат доста разкрепостено в сериалите по тв  и по събития.

Онче , гледа ли сериала с Арас за Ататюрк ? Рейта му мислехме че ще фърчи , а то ..Flushed много се коментира че заради рекламите са се отказали  и изнервили.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 19:52 от femmi2

# 250
Да, Серхан знае за Али и то отдавна.
Затова е и организирал отвличането му.
Само не разбрах какво е трябвало да стане с Али, ако не беше избягал.

# 251
Онче , гледа ли сериала с Арас за Ататюрк ? Рейта му мислехме че ще фърчи , а то ..Flushed много се коментира че заради рекламите са се отказали  и изнервили.
Феми, то беше филм за Ататюрк, при това турските зрители се оплакваха, че бил доста орязан. За многото реклами и аз прочетох. В киносалоните ще са два филма. Чакам субтитри и веднага ще го гледам. Засега има само онлайн озвучка, а като ще е на руски, поне да са субтитри. Ще си споделя впечатленията.Blush

Излязоха нови снимки от филма, споделям тук тази. Мисля, че с младия Мустафа Кемал са точно Димитрина Ковачева и баща и.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 20:22 от oncee

# 252
# 253
Малко за изплакване на очите -

Топ попадение на Turkish Airlines с тази реклама. Турците най-после разбраха, че имат звезди, разпознаваеми в целия свят.

# 254
Привет! Hug Направих си  бърз маратон с "Шивача" Head Band Няма да издавам финала, ама... 4ти сезон ще има ли? Щото на такова ми изглежда. Heart

Общи условия

Активация на акаунт