Изневерих

• 21 250
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Защо изобщо някой знае?

# 271
Е, то ако не се похвалиш...
Не понасям лъжците, та съвети няма да давам.

# 272
Е то е ясно, че очакваш да чуеш, че и той има чувства, усеща същото като теб, ала-бала, ние да не падаме от луната.
Обаче дали няма да спре да си вдига телефона и да ти каже, че му е изникнал семеен проблем... Или да ти каже, че си любовта на живота му, за да не вземеш да се нацупиш и да му спреш секса... Ние няма как да знаем.
Това, че не искаш да напуска жена си, не означава, че не искаш потвърждение, че си единствена и незаменима и не е просто секс. Почти всички жени искат да го чуят.

# 273

Знаят само най-близките ни хора,а тяхното мнение е малко съмнително 😃

Стана ми интересно кои се броят за най-близки?
Аз като консерва никога не признавам чувства първа. Сигурно не съм истинска феминистка.
Не бих написала тук,в нашата ситуация,кои са най-близки 🙂

# 274
Винаги ми е било интересно колко забавно изглежда нещо преди някой да си строши главата.
В тоя случай след шест месеца може да има две семейства на кино.

# 275
Това вече ме хвърли в потрес - знаели най-близките ви хора?!
Кое те кара да си толкова сигурна, че някой от тях няма да се разприказва заради гузна съвест и после и двамата (в най-лошият случай) да трябва да се развеждате?!
Чувствата ти са най-малкият ти проблем...

# 276
А ти какво точно очакваш от връзката?
На мен щеше да ми е тежко да получавам само секс, което е и временно явление, а да искам любов...

Каква е причината да започнете афера реално, от твоя страна?
Проблеми с мъжа ти или?

# 277
  • София
Понеже се предполага, че в едно семейство най-близки са си съпрузите, значи всичко е точно.
Wink

# 278
Те, ако са си най-близки, вероятно афери няма да има.
Сестри, братя, приятелки, в редки случаи майка/баща.

# 279
Не го разбирам аз това. Съвет не мога да дам. Но ми много интересно защо, по ягодите..?!? Що,бе? Що не се разделиш като достоен човек с партньора си след като нещо си там не те удовлетворява, пък после ходи си го слагай, с/на когото искаш..?!?
Не знам... много ми е гнусно, не мога да го разбера, сори нот сори.

# 280
  • Sofia
В тоя случай след шест месеца може да има две семейства на кино.

Е, то, и сега "семейства" няма.

# 281
Има една много хубава приказка за тоя случай - газ глава затрива. Та така.
На въпроса защо не иска да се разведе и да си го слагат тогава - щото се губят удобствата на брака, има голяма вероятност онзи да си вдигне гащите и да избяга като настъпят усложнения, щото така е много по сладкиш, тайни срещички и гуш муш, после всеки у тях си с битовизмите.
И ако случайно се съберат, колкото и малко вероятно да е, тази тръпка изчезва бързо.

# 282
  • София
И на мъжа си не казвай, но се раздели с него, защото човекът също има право да си търси щастието.
Чувства може да има човек, който има съвест. Тук случаят явно не е такъв.

# 283
Аз затова се чудя кв какво се изразява това да си влюбен.
Аз като съм влюбена искам да включа човека към живота си, а в случая авторката казва че не иска.

# 284
Изневери е имало и ще има докато свят светува, само се надявам “най-близките” ви да не са колеги, защото звучи като да е заварка на работа.

За страничния наблюдател ситуацията е комична, пошла и неприятна и дори да са “близки” с въпросните най-вероятно от толкова сърчица и пеперуди колегите го отнасят с работата.

На твое място и гък не бих казала щом ми харесва секса. Не вярвам той да има чувства, а му харесва адреналина кога и къде да се изчукате.
Лично споделено от един такъв “близък” колега с голяма практика.

Общи условия

Активация на акаунт