Изневерих

• 21 319
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Айде бе... не се занимавали. Масово познавам хора с 20 годишни бракове и 10 годишни отношения с една и съща любовница/любовник.

# 106
Оплакват ли се?

# 107
Теоремата на Лейди Роуз гласи, че "Ако една жена е обвързана, то рано или късно става отвързана. Не изневеряват само тези жени, които не са виждали втори мъж в живота си да ходи прав".

# 108
  • София
Мъж, жена, всички масово изневеряват. Огледайте се отвъд кой какво дава вид. И аз познавам такива "паралелни двойки", в смисъл мъж или жена с любовник/ца от години. Не се развеждат заради децата/хорското мнение/ да не наранят нечии чувства. Това с неизневеряващите щастливи двойки го е имало по времето на нашите баби, дядовци и прабаби. Или пресни бракове до 5 години.

# 109
Злодеида, това че имат 20 годишен брак не ги прави големи хора.

# 110
Не мога да си обясня вас какво ви бърка другите хора изневеряват ли или не? Те като изневеряват какво значи тва, че може и вие? Всички имаме глави на раменете и всеки сам за себе си отговаря. Тва, че всички правят нещо съвсем не значи, че тва нещо е редно. Смятам, че в часовете по история всички сме чували достатъчно примери.

# 111
  • София
Аз коментирам реалности. Не морални оценки какво е редно или не. Всеки си има ценностна система, най-доброто е да намери и партньор със същата.
Аз лично в момента съм сама, защото не се задоволям с посредствена връзка или лицемерни отношения. Не е като да съм нямала опит и да не съм видяла кой колко струва.

# 112
Не мога да си обясня вас какво ви бърка другите хора изневеряват ли или не? Те като изневеряват какво значи тва, че може и вие? Всички имаме глави на раменете и всеки сам за себе си отговаря. Тва, че всички правят нещо съвсем не значи, че тва нещо е редно. Смятам, че в часовете по история всички сме чували достатъчно примери.

Всеки си има собствен изграден морал, мироглед и ценности.
И е напълно нормална критиката.
Това е форум, в който се обсъждат различни теми и всеки си казва мнението.

# 113
  • Далечният изток
А, ма ти беше най-големият съдник досега... Сега - какво ви бърка хората изневеряват ли?! Хайде да си държиш на мнението все пак...

# 114
А, ма ти беше най-големият съдник досега... Сега - какво ви бърка хората изневеряват ли?! Хайде да си държиш на мнението все пак...

Нещо не ме разбрахте. Аз отговарях на хората, които се обясняваха как "всички изневеряват" и едва ли не било нормален петък, ако се прибера и заваря моята да се клеца с Пешо. Това, което имах предвид е, че НЕ Е нормално и НЕ БИВА да гледате останалите какво правят, а да си ползвате главите от време на време. Още повече, че съвсем не всички хора изневеряват и искрено съжалявам всички от вас, които са останали с мнението, че едва ли не верен човек няма на тоя свят.

# 115
някой май изпада в параноя, че могат да му изневерят..

# 116
  • here and now
Щом сме в тази тема, явно малко или много ни вълнува какво правят хората.
Това, обаче не означава, че ще правим като тях...

# 117
  • Далечният изток
Тоз пък и тя... аз съм гледал като съм избирал Wink
Значи си гледай себе си и твоята дама.
Останалите какво правят, не е твоя работа.

Ха, интересно... И защо ви вълнува какво правят хората?! Би трябвало да се вълнуваме всеки от нас за себе си какви ги върши.

# 118
Тоз пък и тя... аз съм гледал като съм избирал Wink
Значи си гледай себе си и твоята дама.
Останалите какво правят, не е твоя работа.

Ха, интересно... И защо ви вълнува какво правят хората?! Би трябвало да се вълнуваме всеки от нас за себе си какви ги върши.

Мен другите хора грам не ме бъркат, жена. Влизам да се начета на сеир. Просто по въпроса имах мнение и го оставих, в случай, че някой реши да чете.

# 119
 колкото и да си гледал, гаранция няма..
освен, ако не държиш партньора си под ключ..

Общи условия

Активация на акаунт