🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 63]

• 59 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • моята мила родна страна
... ще го водя и до Сапфир, симулацията ще му хареса (не само на него де)
А дали има някъде другаде такава симулация, освен на Сапфир?

# 586
Ние сме ходили на подобна симулация в аквариума в квартал Флория, но тази в Сапфир ни хареса повече.

# 587
Скрит текст:
Абсурдно звучи това последно написаното😲Толкова хора пътуват от София и околията (освен ако не става дума за точно търсената агенция)че все щеше да се чуе за подобно поведение. Аз пътувам вече със само една -единствена фирма, с най-добрият шофьор който ме е возил в посока Турция. Винаги си доплащам за първи седалки (на моите кокошки им става лошо)спира се редовно.
Какво толкова Ви е абсурдно?
София-Капитан Андреево го давят 270-290 км. Хайде за по-кръгло да кажем 300 км. Не знам с коя ТА пътувате и какъв Ви се пада шофьора по роднинска линия, ама имено е абсурдно да се твърди, че се спира на всяко дръвче и паланка.
Всеки шофьор има карта, едно време му казваха шайба, която се пази 10 г. На нея са записани всички почивки/спирки, колко време е карал, колко почивал, с колко км в час.
И защо вместо да давате квалификации на чужди постове не напишете името на фирмата с която пътувате? Та и другите да пътуват като бели хора, а не да не смеят да пийнат няколко капки вода повече?

Никой не ми се пада никакъв, точно и за това не съм написала името на фирмата. Абсолютно наложително е да намалите малко тона! Кой от къде се качва и колко пътува е въпрос на локация и организация. При нас се спира на 3( понякога и 4места ) без да броим границата (където пак има тоалетни и се почива доволно ,понякога с часове наред)Ако вие имате кофти опит с ТА, това е друга тема....после света не е София 😀има и други градове в тази държава.
При нас разстоянието е около 200км до граница, но на половината се прави 15минутна почивка (цигари,тоалетна и т.н.) после граница, после след 100-120 км пак почивка около 15-20 минути....и така.
Разбирам тоалетните Ви истории. През 100 км и ... до тоалетната. Joy
Пак казвам, ако искахте да помогнете нямаше да е лошо да напишете фирмата.
Теодор Сербезов има 1 въпрос и той е за конкретна фирма -Ники М.
Пише, че е в София, не е написал, че ще пътува от 200 км до границата.

# 588
  • София
Едно време имаше и в Миниатюрк. Може би все още има.

# 589
В аквариума в мола до Босфора

# 590
  • Sofia
Кой е този мол до Босфора?!?

# 591
  • Варна и...духом на Босфора
Митко бе🤣,
Дай тоя Мол,брат😁
Тъй де,амчи как😁

# 592
Кой е този мол до Босфора?!?
Дали няма предвид Мраморно море🤔

# 593
Новите цени на влака София- Истанбул - София. Има леко увеличение
От сайта на БДЖ

# 594
Митко може би има предвид Мол Форум.
Там имаше такова кино, отвън е, при кафенетата (дано ме разбра някой 😂), но  от информационните табла може да се ориентира човек.
Но това, което казвам е от преди няколко години (поне 4-5)и трябва да се провери на сайта.

# 595
Не се сетих името,да МОЛ Аква Флория,извинявам се.
То не е на Босфора, а на Мраморно море.BlushBlushBlush

# 596
Здравейте отново, някой може ли да сподели какви са цените за вход за Долчабахче за възрастни и дете на 4 год. Ще бъдем три дни там и се чудя освен аквариума къде другаде е подходящо за момиче на 4 год. Не искам да правя някаква тежка програма и затова моля за препоръки.

# 597
Заведете детенцето в двореца Кючюксу ,  цената е 130 лири за възрастни
, за деца не зная. Дворецът има градина, много по- малък е от Долмабахче. Също е красив.
В Долмабахче цената е 1050 лири, той е огромен, движите се в една посока  има и много посетители, да не е изморително за детенцето , а дали ще е интересно за нея.

Здравейте отново, някой може ли да сподели какви са цените за вход за Долчабахче за възрастни и дете на 4 год. Ще бъдем три дни там и се чудя освен аквариума къде другаде е подходящо за момиче на 4 год. Не искам да правя някаква тежка програма и затова моля за препоръки.

# 598
  • моята мила родна страна
Ние сме ходили на подобна симулация в аквариума в квартал Флория, но тази в Сапфир ни хареса повече.
Т.е. филмчето е различно ли?

Разгледах сайта на мола и аквариума във Флория, но не открих нищо за симулацията. Дано все още я има, така и така ще водим детето в аквариума, че да види и нея.

Al.dencheva, и ние ще сме с момиче, само че на 6 г., планувала съм освен аквариума, и Музеят на илюзиите, разходка с корабче, посещение на някой парк (април ще ходим), разходка в Кадъкьой до бика и розовото кафене с мечетата, до Пиер лоти, заради кабинковия лифт и гледката. Може би ще добавя е още нещо, 4 дни ще сме там, но дворци умишлено не съм включила, посещавали сме ги без нея, пък и мисля, че ще й доскучае дългото обикаляне.
Отворена съм за идеи, ако някой реши да предложи нещо интересно. Simple Smile

# 599
  • София
Знам, че не е много по темата, но няма такава за пазар в Истанбул, а само в Одрин... интересува ме цената на златото. Търся точно определено нещо, което не го намирам в Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт