🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 63]

• 61 443
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
От днес сме в Истанбул.Кой аквариум препоръчвате ?
Този в мол Форум е в ремонт по-голямата част. Отидете във Флория.

На нас ни остават 7 дни до пътуване😁😁нямам търпение вече.
На нас пък 6. Умиргам!

# 196
  • Монтана
От къде да си вземем разходка с корабче по Босфора - може само разходка ,може и с вечеря ?

# 197
  • Варна
От къде да си вземем разходка с корабче по Босфора - може само разходка ,може и с вечеря ?
Еминьоню , третата къщичка вдясно от моста , а има и много през всички ТА които по центъра имат стотици офиси и мноооого по нета

# 198
Ето едно видео как да си избираме хотел в Истанбул и някои препоръчани от тази блогърка.

https://www.instagram.com/p/CynJuFjsw44/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 199
  • Монтана
Къде може да се провери каква сума има в HGS?
Отваряме сайта и изписва това
На първото какво трябва да се въведе?

# 200
Здравейте,
Извинявам се, че така нахлувам в темата и ако въпроса ми не е за тук, но не мога да открия информация дали дете може да влезе в Турция без паспорт?
Пътуваме двамата родители заедно, за нас е ок с личните карти, но на детето, което е на 8г. е изтекъл, а нямаме време да вадим нов.
Благодаря

# 201
  • София
Здравейте,
Извинявам се, че така нахлувам в темата и ако въпроса ми не е за тук, но не мога да открия информация дали дете може да влезе в Турция без паспорт?
Пътуваме двамата родители заедно, за нас е ок с личните карти, но на детето, което е на 8г. е изтекъл, а нямаме време да вадим нов.
Благодаря
Няма как за съжаление някой да може да влезе в чужда държава без документ за самоличност. А за децата единственият документ за самоличност е паспорта. Как без паспорт ще докажете, че то е точно това дете, за което го представяте?

# 202
Така си и мислех, но никъде не намерих инфо. Много благодаря за бързата реакция. Хубава вечер.

# 203
Къде може да се провери каква сума има в HGS?
Отваряме сайта и изписва това
На първото какво трябва да се въведе?
Изтеглете си мобилното приложение на HGS и от там ще влезете с регистрираният имейл и парола.
Първото е номера на паспорта с който е закупен стикера.Регистряцията става само през компютър, трябва да получите линк за активиране. Може да отнеме два-три дни, ако не идва,проверете спам папката и ако пак няма, дайте ,,забравена парола,, и ще стане.
После правите проверка през мобилното приложение и така.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 00:30 от Веве

# 204
Здравейте, много искам да отделя един ден на кварталитв от Европейската страна на Босфора, проблема е, че ММ няма да ми се навие да ги обиколим всички 😄 Ама ми се иска да се разходя и в Sarıyer, и в İstinye, Bebek, Arnavutköy и така до Ortaköy.. Дайте ми някаква идея за местенца и маршрут, моля, че да успея да го навия 😄

# 205
Здравейте, много искам да отделя един ден на кварталитв от Европейската страна на Босфора, проблема е, че ММ няма да ми се навие да ги обиколим всички 😄 Ама ми се иска да се разходя и в Sarıyer, и в İstinye, Bebek, Arnavutköy и така до Ortaköy.. Дайте ми някаква идея за местенца и маршрут, моля, че да успея да го навия 😄

Вземате ферито до Саръйер, то спира на всичките тези спирки. Или пристанища.
 Ако се навие, слиза.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:35 от Dragmirа

# 206
  • Варна и...духом на Босфора

Ако се навие, слиза.

Ако ли пък Не- Ши слези на Анадолу Каваъ да Иде Ина балък чорбасъ или Хамси тава или там кото има за ядене,пиене
Пък ти си Айманосвай ,ич Билям не му мисли.
Туй са Много квартали,да ти кажем,😃
Да си знаеш де.😃
На Арнавуткьой- Сахил йолу и къщите,там белите ,с дантелйитИ.
На Бебек- кафе Неро,там убаво кайве
На Арнавуткьой-има и други местенца,заведенийца така,Джиджани.
Истиние- залива с яхтите и Мола 🙂 детУ ходят Гала и Кремиту Халваджиян и други разни знаменитУсти!
Като Вичето 75-vici75💕😘,a
Там има Кiko Milano
Чок гюзел марка, евет,за гримуви и декорации,и чирвИла,😀

Саръйер- Там дъждът измива сълзите,а дъгата носи нова надежда,там осъзнаваш,че си жив и щастлив,там прелитащите чайки носят спомена за любим човек, там морето помни всяка въздишка,там намираш дом и пристан,там Любовта е Истинска,дори и Забранена!❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋❤️❤️❤️

Пепелче
Инвитейшън имаш на Фейса,виж
😘

Имам да чета, аха 🙂

# 207

Ако се навие, слиза.

Ако ли пък Не- Ши слези на Анадолу Каваъ да Иде Ина балък чорбасъ или Хамси тава или там кото има за ядене,пиене
Пък ти си Айманосвай ,ич Билям не му мисли.
Туй са Много квартали,да ти кажем,😃
Да си знаеш де.😃
На Арнавуткьой- Сахил йолу и къщите,там белите ,с дантелйитИ.
На Бебек- кафе Неро,там убаво кайве
На Арнавуткьой-има и други местенца,заведенийца така,Джиджани.
Истиние- залива с яхтите и Мола 🙂 детУ ходят Гала и Кремиту Халваджиян и други разни знаменитУсти!
Като Вичето 75-vici75💕😘,a
Там има Кiko Milano
Чок гюзел марка, евет,за гримуви и декорации,и чирвИла,😀

Саръйер- Там дъждът измива сълзите,а дъгата носи нова надежда,там осъзнаваш,че си жив и щастлив,там прелитащите чайки носят спомена за любим човек, там морето помни всяка въздишка,там намираш дом и пристан,там Любовта е Истинска,дори и Забранена!❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋❤️❤️❤️

Пепелче
Инвитейшън имаш на Фейса,виж
😘

Имам да чета, аха 🙂
.  Кикото се завърна и по нашите молове.

# 208
Момичета да попитам за Галата порт нещо, от къде да тръгнем за него. Сега ,като ходихме от пристанището на Каракьой покрай Босфора всичко е заградено с големи платна..от там няма как. До сега не съм ходила точно в тази част (ако изключим ,че ходих да издирвам вкусен балък дюрум😀)

# 209
  • Бургас / UK
Момичета да попитам за Галата порт нещо, от къде да тръгнем за него. Сега ,като ходихме от пристанището на Каракьой покрай Босфора всичко е заградено с големи платна..от там няма как. До сега не съм ходила точно в тази част (ако изключим ,че ходих да издирвам вкусен балък дюрум😀)
С трамвая Т1 , обаче гледате да е до Кабаташ, че някои са само до Еминьоню. Слизате на спирка Tophane, вървите малко и ще стигнете .
Може и пеша , пак по пътя на трамвая, така заобикаляте загражденията .

Общи условия

Активация на акаунт