Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 010
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Според мен това "преиздаване" е просто, че са заявили още плат. Сигурно в началото взимат по-малко количество и после се ориентират дали да заявят още.
Или пък просто маркетингов трик.

# 151

Тази рокля се е увеличила още .

# 152
Полудяха с цените..

# 153
Ами и аз мисля,че е правилно да обявят допълнителни бройки а не преиздаване ,смешно звучи преиздаване ,когато хората още не са си получили продукта.Преиздаване е когато свърши и се разпрати ,то като цяло на мен ми е и малко тъпо да си купиш нещо и да чакаш над един месец да си го получиш ,ама това е друг въпрос .

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 20:13 от Наталия 83

# 154
Еми , тъкмо да съберем пари до тогава Grinning То след толкова чакане може да размисли човек. Но поне може да се върне винаги .

# 155
Така е .А от Авин имам една единствена покупка преди може би 2 години си поръчах от тях по описани в сайта им “топла парка” с подплата отвътре и дойде “топлата” парка с подплата ,но ръкавите бяха 7/8 от материя която е като тенекия ,плат като за риза и не можех да повярвам кой дизайнер може да сътвори подобна глупост ,практически неизползваемо яке и оттогава имам травма от тях и повече никога не си поръчах нищо.

# 156
Оглеждайте си дрехи , че на мен вече ми писна от дефектните им дрехи и това отк където за нищо не става. Даваш една камара пари и чакаш за замяна сто дена  и на края да дойде с фабричен дефект и да знаят и да се правят на утрепани !!!!

# 157
Аз от тази колекция нищо не съм поръчала, за щастие. Няма и нещо, което да ме е грабнало. Умишлено не ви чета, защото нещо като се обсъжда и като го гледам, почвам да искам да го купя и за това се абстрахирам от форума. Разбира се, като с всеки тренд, като излязоха животинските принтове, всички марки почнаха това да предлагат, повечето не ги харесахме, но от постоянно гледане навсякъде ги възприемаш и дори почват да ти харесват. Много често нещо като не ми харесва на пръв поглед, от много "натрапване" свиквам с него и почва да ми харесва. Аз разбрах за Алеса от жената на Димчо, влязох в сайта, разгледах го 2 пъти и си викам "Ужаас, чалга, кич..." и харесах санторини роклята само, след доста гледане и понеже имах рожден ден си я поръчах. И после колкото повече гледах, снимки, коментари и т.н. и мозъкът ти се промива! Имам някои неща за връщане и се чудя дали да не си взема едно зимно палто, щото имам само спортни якета за зимата, и ако излизам вечер и искам да съм елегантна, нямам по-дебела дреха. Ама още не съм го решила, дали да не си взема парите просто.

# 158
Е аз пък точно за дефектите им имам точно обратния опит: вече втори артикул ми предлагат с 5% допълнителна отстъпка над мораното, заради дефект, който не можах да открия. Тази пола ми я намалиха с доп. 5%, заради миниарюрни точици на задната страна, които така и не видях, колкото и да се взирах... Беше коментирано тук, че изглежда много по-евтина, отколкото е...не знам денима дали изглежда евтин или скъп, но за мен магията се случва като я облека, просто е ужасно сладка ... Нямам търпение да дойде другото лято и да си я нося...

# 159
Плюс, че ми се струва, че претупват работата, ползват едни и същи модели, които са от години и са по-лесни за ушиване (не знам дали правилно си го мисля, нямам понятие) но вече е правено, не е нужно наново да се прави и скрои модела, шие все едно и също, поръчват си нов плат със съответния принт, фирмата подизпълнител им го прави и те си шият вече добре познатите стари модели, като например евридей блузите, сега гледам, че я има пак в розово, ама с новото лого, не в черно а в розово и в средата на гърдите и това е.  Всичко е същото, то така и аз мога да стана дизайнер, правя колекция, давам на ишлеме да ми шият и всяка година сменям цветовете и принтовете и хората си ми шият същите модели. Освен това не знам струва ли пари да се проектира един нов модел, някой запознат може да каже. 😅 Забелязах и една бяла рокля-пачка с перли, и нея май я видяхме вече в бежово. Всичко се повтаря. Ето и това зеленото е извадено от пепелта с малко добавки и "екстри".

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 23:26 от Море

# 160
Ама има и нови модели, като тази пола-аксесоар например. Ботушите, като гледам по снимките, също са различни от предходната година. Не че съм се засилила да си купувам точно такъв модел. Палтото от букле също ми се видя интересно. Пише, че има вата отвътре, което значи, че ще топли, но е и доста скъпо. Всъщност вече е изчерпано.
А и замислете се, че то няма какво толкова ново да се измисли в модата, въртят се едни и същи неща навсякъде.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 23:27 от kalina_pehlivanova

# 161
И ти си права, но не мисля, че Диор или марките, на които подражават, всяка есен имат едно и също поло от плетиво в 1-2 принта, всяка есен имат една и съща памучна ежедневна блузка, абсолютно едни и същи палта, в различен цвят и различни копчета. Не че не са красиви, не искам да бъда разбрана погрешно. Просто човек като си купи даден модел и вече няма нужда от същото нещо в нови 5 цвята.

# 162
Е аз пък точно за дефектите им имам точно обратния опит: вече втори артикул ми предлагат с 5% допълнителна отстъпка над мораното, заради дефект, който не можах да открия. Тази пола ми я намалиха с доп. 5%, заради миниарюрни точици на задната страна, които така и не видях, колкото и да се взирах... Беше коментирано тук, че изглежда много по-евтина, отколкото е...не знам денима дали изглежда евтин или скъп, но за мен магията се случва като я облека, просто е ужасно сладка ... Нямам търпение да дойде другото лято и да си я нося...

*Emerald и при мен така и никога не го откривам дефекта Satisfied

# 163
Според мен няма какво толкова по-различно да се измисли като модел на поло, палто, панталон, блуза, такъв тип ежедневни облекла. Не е висша мода все пак. На Авин палтата също са еднакви като модел всяка година, само пускат различни цветове.
Иначе само при Алеса съм срещала поло с цип отзад за по-лесно обличане. Имат и интересни хрумвания.
Аз също съм намалила пазаруването от тях, но все още си ги харесвам. 🙂

# 164
Да и на мен не ми се вижда колко по-различни модели могат да вкарат, та чак се чудя, сигурно блуза за три ръце и нос.  Сигурно моделите се вижда еднакви заради  много принтове вкарани в даден модел

Общи условия

Активация на акаунт