Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 48 998
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Didi_Bidi, честито! Ще смъкнеш много бързо корема - с бягане след детето Simple Smile

Аз от време на време гледам сайта да видя дали няма да си харесам нещо на второ четене и дали няма някой и друг отзив вече за новите дрехи. Странно, но от тази колекция ми харесват две поли - Fabuluxe и Chic Magnet. Обикновено не се заглеждам в поли, понеже почти никога не съм носила пола през зимата, но тези два модела някак ме привличат.

# 136
Здравейте, някой да е получил черната парка или още се чака? Любопитно ми е тази емблема може ли да се сваля? Много й се чудя, въпреки че зимно яке е последното, което ми трябва😂

# 137
А пуловерите как са като размери. С-ката голям ли идва и дали се разтягат след време.

# 138
Емблемата  не вярвам да може  да се сваля.Предполагам е зашита.
Тази парка я пускаха отново поне 4 пъти.Явно имат неограничен брой,както и си знам за абсолютно  всичко,но си имат техните трикове.
"Успяхме отново да преиздадем", а то стана още няколко пъти същата процедура 🤣
Харчи се като топъл хляб.Чакам я края на октомври.Нещо такова пишеше.Дано си спазят срока за първата порция.

# 139
на мен ми е интересно кога ще пуснат другите 5-6 модела дето уж са втора порция

# 140
Как успяват да я преиздават парката за толкова кратко време, като още първите бройки не са получени? Малко смешно звучи.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 20:43 от krystall

# 141
на мен ми е интересно кога ще пуснат другите 5-6 модела дето уж са втора порция

И аз това се чудя, както и защо поръчката ми от събота вечерта е все още със статус "обработва се", въпреки че получих смс, че е приета. Rolling Eyes Иначе за пуловерчетата, според мен за тях си спазват размерите, т.е. ако по тяхната номерация имате един пуловер хс, и е добре, може смело да се поръча същия размер, докато при останалите неща не е точно така Grinning Като цяло са леко умалени, но не и прилепнали. А за парките си е чист маркетингов трик според мен, но лошо няма...

# 142
Те ги преиздават , но датата става различна . А миналогодишните неща имаше такива , които не се преиздадоха .

# 143
"Успяхме да преиздадем" звучи като нещо да е вече готово за разпращане.
По-скоро можеха да кажат, че обявяват още бройки.

# 144
"Успяхме да преиздадем" звучи като нещо да е вече готово за разпращане.
По-скоро можеха да кажат, че обявяват още бройки.

Е те точно това правят, но едва ли биха го казали точно така, а сигурно и никой друг на тяхно място не би... На 99% от клиентките едва ли им пука как точно е формулирано, така или иначе....

# 145
Напротив .. Авин например често пишат "Обявяваме извънредни бройки от магазин примерно" или обявяват последна наличност от магазин, което е за онлайн поръчки, защото знаем, че това, което е в магазините е само за там, а онлайн отдела е за поръчките от сайта.
Както искат да го формулират, смешно е.

# 146
Никакво значение няма, според мен или е маркетингов трик или проверяват дали ще имат наличен материал за изработка, а по скоро и двете. Каквото и да си говорим Авин не правят това, което Алесса прави за клиентите си. Пуснат някакво намаление -10,-20 изчезват половината неща от сайта, да не бъдат купени на по-ниската цена Smiley свърши намаление и те магически се появяват, което е още по-смешно  Smiley

# 147
За мен значение има.
В момента въпроса не е кой какво прави за клиентите си.
Алеса пък с надутите си цени и фалшиви намаления са направо супер. Откакто увеличиха полата от плетиво във фуксия, заради новия цвят, който пуснаха - екрю ми спадна ентусиазма за поръчки.

# 148
клиент за всяко нещо се намира, като не го купят сега ще го вземат на -30, ако някой го е искал толкова много и е останало  Simple Smile

# 149
Ако се намали. Wink

Общи условия

Активация на акаунт