Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 101
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Имам доста от палтата им ,те не топлят само  за красота са или за калифорнийска зима

# 391
Отказах черната парка, един месец чакане и после удължиха с още половин … Имам и един депозит, с който не знам, какво да си взема, ще чакам намаления за бански и тениски май …

# 392
Другия месец би трябвало да пуснат намалението .

# 393
И аз приключих с покупките, замених 1 тънко поло и един пуловер за летни рокли Grinning Празнична рокля не ми трябва, така че чакам вече намалението. Даже наредих артикулите в Любими, да не забравя нещо Joy

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 09:18 от *Emerald

# 394
И аз приключих с покупките, замених 1 тънко поло и един пуловер за летни рокли Grinning Празнична рокля не ми трябва, така че чакам вече намалението. Даже наредих артикулите в Любими, да не забравя нещо Joy
Понякога доста неща не ги добавят в намаланието.Само артикули,които за заседяли и връщани.Ако знаят,че дадена дреха ще си я продадат на нормална цена не я включват.
И аз чакам вече намалението ,но имам  и  една поръчка за средата на декември.Ако не я получа до 21-ви ще я откажа.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:59 от Edelvais123

# 395
Аз общо взето ще чакам хавлии, бански и ботуши от стари колекции на намалението ...

# 396
бежовата парка иначе отговаря ли си на размера ? Simple Smile или идва уголемена

# 397
Според мен си отговаря. Само ръкавите и са малко тесни.

# 398
Благодаря Simple Smile

# 399
Много ми хареса кафявото блейзърче, което пуснаха, но понеже не съм фенка на блейзърите им - малко претруфени ми идват и не го поръчах. Взе та свърши и аз почнах да дебнааа 😂 появи се, явно върнато 1бр, поръчах и днес си го получих. Предвид, че не обичам кафевия цвят, супер много ми хареса, не мога да си обясня защо 😃 та мисълта ми беше, прали ли сте в пералня от блейзърите им или са си за химическо?

# 400
  • гр. София
Момичета, някоя от вас има ли тази риза? Отзиви?
Много ѝ се чудя, а и на полата също съм хвърлила око, даже точно така както са в комбинация. Heart Eyes

# 401
Момичета, някоя от вас има ли тази риза? Отзиви?
Много ѝ се чудя, а и на полата също съм хвърлила око, даже точно така както са в комбинация. Heart Eyes

аз ги нямам, но са много бонбонени, ако имах къде да ги нося без да се замислям щях да ги поръчам Grin

# 402
  • гр. София
То и аз нямам къде да ги нося - сега съм майчинство, а по принцип работя изцяло от вкъщи. Grinning
Амааа като се познавам, ще си ги купя и ще си чакат повод. Heart

# 403
В Мохито има подобни ризи , не си заслужава 120 лв . Просто на тях им седят много добре и са красиви и като ги видиш си казваш уау. И за 10 лв да облечат нещо пак ще им седи добре .

# 404
  • София
Аз съм почитателка на блейзърите  на Alessa и имам доста от тях. Новият кафяв също, много ми хареса. Нося ги на химическо чистене. Никога не бих си позволила да ги пера в пералня.

Имам бялата риза. Хубава и кокетна е, но и аз съм на мнение, че подобни ризи могат  да се намерят в Zara и  Mohito и то на доста по-ниска цена.

Общи условия

Активация на акаунт