Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 090
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
А, сакото само по себе си и на мен ми харесва, съсипа ме комбинацията с клинчето Simple Smile
Чакаме намаление, в интерес на истината на последните две намаления имаше интересни неща и си взех по 2-3 неща, имаше и от колекция от миналата година, а не от преди 10 (кой знае, някога може и нещо от последната корекция да намалят, като му свършва сезона …)

# 436
Кога беше намалението на Алеса и някой ако знае и на Зара 🙃

# 437
На Алеса миналата година е стартирало 23-ти януари, сега си видях по поръчките. На Зара всяка година е след Коледа.

# 438
Аз нищо не мога да си купя всяка година от тези двете намаления. Малкото неща които съм харесала съм ги поръчала вече.

# 439
Здравейте, някой който има Adore You Дълъг Панталон - All Black, може ли да каже дали ще е прекалено дълъг за ръст 160 см.

# 440
с цепката или без нея ?

# 441
  • Стара Загора
Здравейте, някой който има Adore You Дълъг Панталон - All Black, може ли да каже дали ще е прекалено дълъг за ръст 160 см.
Аз имам без цепката и ми е добре 160 съм висока.

# 442
Без цепката, този който е като клин. А талията супер висока ли е?

# 443
Аз утре чакам ботушите, но само черните. Трябваше да са на едно, но бежовите нещо…. Дано не са пак с някакъв дефект, че ако трябва да чакам преиздаване, ще си остана с черните само…..

# 444
Posh ,точно щях да пиша да питам какво стана с твоите ботуши ,прати снимка ако имаш възможност

# 445

Аз поръчвах преди време същия, но в мока цвета и го върнах точно заради талията.. стигаше ми почти до под гърдите, а съм 173см.. всъщност за по-ниски момичета това издължаване би било ефект..

# 446
  • Стара Загора
Да, супервисока е.

# 447
Получих ги и искам само да кажа, че са БРУТАЛНИ! Много съм доволна, много ми харесва как стоят, заспаха ми на крака. И като номер, и са изключително удобни. За мен този ток няма 8см, идеални са си за ежедневието. Кожата е много мека и хубава, и най-вече не мирише на нищо (слава богу). Имах притеснения да не са ми много широки по крака, нямам най-прасец, има си свободно място, но не е да хлопат и да стоят като рибарски ботуши. Топ!!! Чакам с нетърпение и бежовите, ако сте се чудили за тях, поръчвайте 😍

Поправка. Сега измерих тока, наистина е 8см.

# 448
Супер изглеждат ботушките! Heart

# 449
posh95, разкошна си Purple Heart Мерси много за подробните снимки и описанието Grinning

Токът, въпреки че е по-висок от онова, което по принцип нося, изглежда стабилен и удобен, така че се зачудих дали наистина да не си ги поръчам и аз Grinning С рокля и пола не ми се връзват особено, но с дънки, както при теб, са супер.

Общи условия

Активация на акаунт