Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 037
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
да, или ще ги пуснат за никога към февруари или на другата зимна хаха

# 526
Да похваля Dazzle Doll полата, много кукленски модел наистина People Princess

Дали можеш да пуснеш реални снимки, когато имаш време? И на мен ми се стори доста кукленска и сладка.

# 527
  • гр. София
И аз я загледах полата и много ме е яд, че не поръчах XS докато още имаше наличност. Остава да се надявам на презареждане.

# 528
Аз я поръчах със сакото и ризата, както си е снимана в комплект, но на мен ми дойде прекалено натрапващо розовото. Ризата пък ми е прекалено обикновена за тези пари, та върнах всичко. Не стоеше зле, но не стоеше и достатъчно добре, че да ги оставя за 405 лева…

# 529
И на мен това розово ми идва в повече ,за 16-20 годишни момичета може би ще е добре ,незнам лично мнение .Иначе аз мисля да поръчам ризата ,на мен ми харесват изчистени модели ,добре ли стои Posh и ти в кой размер я взе ,и материята хареса ли ти ?

# 530
Скоро ще има намаление , може да ги включат и тях .

# 531
И на мен това розово ми идва в повече ,за 16-20 годишни момичета може би ще е добре ,незнам лично мнение .Иначе аз мисля да поръчам ризата ,на мен ми харесват изчистени модели ,добре ли стои Posh и ти в кой размер я взе ,и материята хареса ли ти ?

Взех я в С, материята е лесно мачкаща се, не ми допадна грам. Уголемена е, ХС щеше да ми стане също. Не е вталена, прав е модела. По-скоро натъпкана ще стои по-добре, лично според мен. Но определено размер надолу ако поръчвате 🤞🏽

# 532
Тази риза от много време я гледам и днес за малко да я поръчам, тъй като S започна да свършва, но разгледах и в resetrved и zara има много подобни модели в момента, намалени на по 20-30 лв. и реших, че ще е безумно да дам 120 лв.

# 533
След като Posh обясни за ризата аз се отказах да я поръчвам ,но поръчах новата рокля ,която са качили днес бежовата разкроена надолу .

# 534
Стана ми неудобно чак, аз не исках да откажа никой 😬 Ако си я заглеждала, пробвай я поне, може да ти допадне на теб, нищо, че май вкусовете ни са доста сходни 😃 Дай някоя снимка като я получиш да я видим на реални снимки роклята 👌🏽

# 535
Posh ,аз се радвам като дадеш отзиви ,защото са реални и си казваш както си е ,аз си имах опасения за тази риза и просто ми се потвърдиха сега 😁.Ще пусна снимки на роклята ,дава я да пристигне към края на месеца .На мен ми хареса ,че е семпъл модел с неутрален цвят ,на мен почти всички дрехи са ми в nude гамата защото ги съчетавам лесно ,ако трябва да съчетавам цветове направо ми е невъзможно все ми се е вижда че не е окей и винаги се спирам на бежовата гама и мебелите и стените са ми такива и предметите 🤦♀😂.

# 536
И на мен ми е много симпатична, но ме притеснява да не е много разкроена + колана всякаш няма никаква еластичност и като гледам колко е опънат и стегнат по Мими…

# 537
Цената на новото палто е ужасна .. иначе ми харесва! Как да се прежаля не знам ..

# 538
И на мен ми харесва това палто ,но много скъпо…😏

# 539
Изчетох доста назад, но не видях да има мнение за роклята-тениска Love Power Beauty. Виждам че я пращат с клин. Какво е мнението на тези, които я имат. И размера като на тениските ли е.

Общи условия

Активация на акаунт