Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ами палтата наистина са един модел от 2020 -та насам, само дължината е малко по- различна. Определено могат да пуснат някое oversize палто или пуловер, но клиентките им явно не търсят това.  Примерно тези дълги жилетки по тялото ми се струват много демоде, но те си имат тяхната концепция явно. Според мен на фона на цялата размъкнати мода, те остават малко по-различни.

# 166
За жилетките съм съгласна, че са демоде. Иначе от палтата имат по-вталени с колан, но и по-широки - това кремавото от миналата година например. E, не е чак oversize.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 10:09 от kalina_pehlivanova

# 167

Тези ботуши са страхотни, но не са на алеса. Те снимат все с обувки на диор, гучи, усл и т.н. Ако пуснат такива, ще си ги поръчам, но и не виждам логота на алеса по тях, те няма да пропуснат да сложат емблеми 😬

# 168
Posh, Мими имаше стори във фейсбук, че няма търпение тези ботуши да се пуснат официално за продажба. Поне аз така разбрах Grinning

# 169
Да и на мен не ми се вижда колко по-различни модели могат да вкарат, та чак се чудя, сигурно блуза за три ръце и нос.  Сигурно моделите се вижда еднакви заради  много принтове вкарани в даден модел
Ще ми е достатъчно като начало да пуснат дънки, поли и панталони с нормална и ниска талия Grinning

# 170
да съгласна съм за дънки с ниска талия, ако човек има малко корем с тая висока талия става като бременен буквално

# 171

Тези ботуши са страхотни, но не са на алеса. Те снимат все с обувки на диор, гучи, усл и т.н. Ако пуснат такива, ще си ги поръчам, но и не виждам логота на алеса по тях, те няма да пропуснат да сложат емблеми 😬
Имам подобен модел ботуши и мога да кажа, че стоят много добре с къси рокли, поли, панталонки Grinning

# 172
Ботушите са на Алеса. Имаше стори в инстаграм, че скоро ще ги пускат, а дали ще е скоро...
То и ниска талия с корем не стои много добре. По-скоро с нормална талия.

# 173
Е аз пък точно за дефектите им имам точно обратния опит: вече втори артикул ми предлагат с 5% допълнителна отстъпка над мораното, заради дефект, който не можах да открия. Тази пола ми я намалиха с доп. 5%, заради миниарюрни точици на задната страна, които така и не видях, колкото и да се взирах... Беше коментирано тук, че изглежда много по-евтина, отколкото е...не знам денима дали изглежда евтин или скъп, но за мен магията се случва като я облека, просто е ужасно сладка ... Нямам търпение да дойде другото лято и да си я нося...
Не става въпрос за такъв дефект , а за цяла партида ушите на криво

# 174
  • гр. София
Аз си поръчах Dream in colors пуловера в екрю, както и зелената парка и си ги чакам.
Проблемът ми е, че почти всичко останало, което харесах, не е налично в моя размер (XS).
В този ред на мисли, ако някоя от вас има едно от следните неща в XS размер, ако случайно иска да продава, да знаете, че съм склонна да заплатя почти пълна цена (че дори и пълна, ако е абсолютно запазена дрехата), само и само да се сдобия с някоя от следните дрехи:

# 175
Posh и аз съм забелязала ,че снимат само с обувки на Dior ,Gucci и т.н.т и на мен ми харесват такива ботуши и бих си ги взела.Това ли е адреса за връщане на Алеса :Пловдив ,бул.Цариградско шосе N 53 ?

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 20:05 от Наталия 83

# 176
# 177
Е аз пък точно за дефектите им имам точно обратния опит: вече втори артикул ми предлагат с 5% допълнителна отстъпка над мораното, заради дефект, който не можах да открия. Тази пола ми я намалиха с доп. 5%, заради миниарюрни точици на задната страна, които така и не видях, колкото и да се взирах... Беше коментирано тук, че изглежда много по-евтина, отколкото е...не знам денима дали изглежда евтин или скъп, но за мен магията се случва като я облека, просто е ужасно сладка ... Нямам търпение да дойде другото лято и да си я нося...
Не става въпрос за такъв дефект , а за цяла партида ушите на криво

За кой артикул става на въпрос? 😬

Posh, Мими имаше стори във фейсбук, че няма търпение тези ботуши да се пуснат официално за продажба. Поне аз така разбрах Grinning
Дано е за тая зима доставката. харесват ми доста. 🤗 Аз и друго сега се чудя, така и така няма да са налични веднага, защо не ги качат от сега? Поне ще си предвидят някакво количество, защо чакат да ги качат в сайта?

# 178

Хм
Вече почнаха да ги копират .

# 179
охо от край време съм го забелязала това, поне от две години и ги пускат на по 30-35 лв нещата

Общи условия

Активация на акаунт