Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 106
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И черно и бежово 😂 Че имам баят връхни и за двата цвята, чудих се, чудих се… викам или ще ги върна и двата или ще оставя и двата. Пък и ако ми харесат едните, после може да няма номер от другите.. даже от едните 38-ми беше изчерпан вчера

# 376
Супер и двата цвята няма да са излишни в гардероба 😂

# 377
posh95, моля те пиши и колко е висок токът им, защото не ми се катери на повече от 5 см, а от малкото, което се загатва, ми се струва, че при техния модел е поне 8 см.

Иначе имам подобни ботуши на berschka, не от естествена кожа обаче и много си ми харесват как ми стоят.

# 378
Авин съм ги блокирала от всякъде да не ми излизат. Или ще ми е малко или ще е нещо което изобщо не си заслужава цената. Няколко пъти се напарих с тях и повече не искам. На Алеса меря и на момента решавам и 0 лв за това, че съм мерила. Напоследък повече купувам от Луци, на всяка дреха си има нейните си размери много снимки и клипче. И всякакви размери. В крайна сметка дрехата трябва да се съобразява с моите мерки, а не аз с този модел, който съм харесала. Алеса ги пера и суша на машина, нямам вариант, не съм го развалила. Ако махнат надписите и ги правят нормални ,а не къси и умалени пак ще пазаря само от тях.

# 379
Писали са че височната на тока е 9 см. Някой, който чака черната парка тези дни да е получавал известие дали ще я изпратят?

# 380
не знам защо но реших, че ми харесва много бежовата парка, която е изчерпана разбира се, вие какво мислите за нея ? Simple Smile

# 381
Днес съм с нея - сутринта беше доста студена. На мен ми харесва - топли, но не е много дебела, наистина е много кросива. Това че ципът й не се закопчава до горе налага да се носи с шал за да не ти е студено. Материята й ми допадна много - непромокаема е и пази от вятър, но все пак не съм я тествала в порой а само в сняг. Отговаря си на размера. Силно се надявам и черната да ми допадне от пръв поглед като тази Simple Smile

# 382
няма проблем да се пере в пералня нали ?

# 383
Аз я прах на 20 градуса и 400 оборота - не смея на максимума в инструкциите. Всичко е наред, но я пуснах без качулката. Чак после видях че качулката има копченца с които да се свали самия пух от нея. Изпрах я на ръка. Хубаво е че може да се носи и без пух. Съхне много бавно като всяко зимно яке, но аз си я харесах още като я видях Simple Smile

# 384
Аз имам якето с мечетата и него съм прала в пералнята, нищо че пише на химическо само, ами няма му нищо пуснах го в топки за пералня да не се сплеска отвътре. Махнах само качулката

# 385
Ехх, туко що писаха, че се променя за 14-15 декември изпращането. Някой имаше ли снимки на парката, направо ме отказват

Писали са че височната на тока е 9 см. Някой, който чака черната парка тези дни да е получавал известие дали ще я изпратят?

И аз чакам известие, уж беше за 5-6ти по спомен, ама …
Аз имам якето с мечетата и него съм прала в пералнята, нищо че пише на химическо само, ами няма му нищо пуснах го в топки за пералня да не се сплеска отвътре. Махнах само качулката

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 15:16 от djaaq1

# 386
Блузите от микрофибър вървят към 100 лв вече .

# 387
Явно аз нещо съм сбъркана,но за тази блуза 100лв няма да дам.Както и за тези ботуши 350лв никога .Иначе се изчерпват и явно има доста желаещи.Догодина 400 🤣   Все пак цените се вдигат на база масовите поръчки.
Бежовата парка е много по-яка.Новата черна е едно обикновено якенце.Нито дебелина,нито такава красота като предишната.

# 388
И аз за това се отказах от черната парка. Наистина изглежда като всички други, предишната беше по-хубава. Тази не се различава особено от моделите на Only, които са супер масови.

# 389
  • Стара Загора
И аз съм доволна от парката. Топли ми доста, а съм си зиморничева.Закопчаването само не ми харесва, трябва шал задължително. И за мен отговаря на размера си. В  петък си поръчах палтото от екрю , странно че беше изчерпан С размер. Питах в една от ФБ групите и после като погледнах бяха пуснали 1бр С-ка. Надявам се сряда да пристигне , ще поръчам и черната рокля и това ще ми е до края на годината, че се олях 😊.

Общи условия

Активация на акаунт