Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 073
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
И с рокля и пола и палто и дънки, всякак стават. Ей такива обувки харесвам. Ако и другите пратки бяха така, грешка нямаше да има! 😍

# 451
  • Стара Загора
Супер са ботушките, аз се чудех за бежовите, но е изчерпан моя номер вече. Тъкмо малко пари да спестя 😃. Аз си поръчах роклята Star Entrance Ruffles , надявам се да не е твърде прозрачна. Утре ще я видя.

# 452
Имам подобен тип като на Алеса, но летни ботуши, ето тези

Наистина са много готини и секси, особено с къса пола и панталонки.

И се чудех дали да не си взема ето тези

Обувки, които така или иначе няма да нося често заради височината на тока, не ми е важно да са високо качество като материал и изработка, така че не знам.

На външен вид тези на berschka са ми по-секси и готини, но с този тънък ток ще се пребия някъде. Тези на Алеса са ми по-груби, но затова пък по-стабилни откъм ток, но на близо тройна цена ... не знам дали си струва обаче.

# 453
Значи, щом носиш такива токове, тези на алеса са все едно не си на ток. Като човек, който и в офиса на работа не е слизал от тънки тонове и то под 10 сантиметра не съм имала, с тези мога да нося и детето на ръце и да тичам по задачи (да ме разбереш колко са удобни.🤠

# 454
Супер са posh ,много яко ти стоят наистина ти заспиват по крака .Благо Даря за снимките ,твоята сесия е много по -добра от на Алеса може да видиш в детайли 😁😊.

# 455
Аз съм 1,58 и панталона адоре ю ми седеше добре и стигаше го пъпа горе долу.
В последно време ми се случва много да бавят отк отдела

# 456
Аз съм 1,58 и панталона адоре ю ми седеше добре и стигаше го пъпа горе долу.
В последно време ми се случва много да бавят отк отдела

На 07.12 направих поръчка на Glance Stealer Блуза-Поло - Soft Beige, като пишеше дата на изпращане: 1-2 работни дни, а ми трябва за този петък.

Е... днес им звъннах да видя какво се случва с блузата и била при ОТК отдела и щели да проверят кога мога да я получа. Laughing Ако нямат нещо налично, защо изобщо си правят труда да пишат в сайта дата на изпращане? Thinking

Все още и не разбирам как в сайта им нещо е налично уж, а после се чака по 1 месец, но както и да е Smile Дано все пак получа блузата до петък, ако не... ще я отказвам. Sob

# 457
Много са хубави ботушките. Сега като ги видях по - детайлно на реални снимки ми харесаха повече, от колкото преди като ги видях в сайта. Височината на тока не е много и сигурно ще са удобни. Носи си ги със здраве. 🙂

# 458
Аз покрай снимките на кубинки в сайта, много харесах едни чорапки, ама може ли 33 лв. 😂 На световните марки са по-евтини, но тези седят по-сладко. Мисля ги

# 459
Тя цената е за 2 чифта май

# 460
Тъкмо и аз имам въпрос относно чорапите. Нося 36 номер и се притеснявам да не са ми твърде големички…
Ако може някоя мацка да сподели? ☺

# 461
Тя цената е за 2 чифта май
Тези са един чифт.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 19:54 от Bubolita88

# 462
Момичета чудя се как все оцелвате дрехи без дефект или се харесвате от първото обличане.
Значи поръчах пуловера бежовия с мечката хс размер , е ми  той е по-широк и по-дълъг от червения вариант-върнах го , за цвета нищо общо със снимките , поне беше мекичък И днес получих червената пола от празничната колекция , ми то какво да кажа беше цялата обримчена и цвета беше бордо . И нея я върнах , плата е като на полиестерните полота .
Преди една седмица бях получила тениската със новата щапа по тялото , той плата прозираше , само щампата беше ефектна . Имам двете тениски от плетиво с новите принтове , ми едната е по тънка от другата .
Поръчах маратонки 37 размер , те се оказаха малки .  Също така кожената пола панталон , хс ми стигаше точно до дупето и панталонките се показваха от долу . Нооо комент !

# 463
Да не коментираме, че и парката от новата колекция е с дефект. 🤦🏼♀ Всички бройки…

# 464
  • Стара Загора
На мен само веднъж ми е идвала една блуза с дефект-бяла точка от плата. Но я върнах тогава.От магазина ми се бяха обадили да ми кажат и направиха някакво намаление . Нямала съм друг случай, а доста пазаря. Вчера ми пристигна роклята и съм много доволна. Принта и материята са страхотни. Една идея ми е малко по-дълга от на моделите, но е нормално предвид височината ми. С ботуши стои много хубаво.Поръчах си и полото в същия принт. И вече ще чакам и аз намаленията. Обзаведах се за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт