Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 067
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Да не коментираме, че и парката от новата колекция е с дефект. 🤦🏼♀ Всички бройки…
С какъв дефект е?
Черната парка ли?
 Чорапи имам май всички цветове и модели.
Доволна съм .Имам от тези най- дългите
над коляното .Носила съм ги само веднъж за повод и толкова,но са ефектни.
Цената им беше 20-тина лв,сега нагоре.
Единствено  първите им модели са супер зле-неонови ,циклама и черните.Веднага се късат.Още вкъщи като ги сложиш. Всички  съм ги изхвърлила отдавна.
Тези ,които са 2 бр с емблемата също са хубави.

# 466
И аз се интересувам какъв дефект има парката от новата колекция?! Днес чакам моята да дойде и ако е нещо фрапиращо да знам да я огледам ...

# 467
Ами имало отпред някакъв конец или линия от самия плат дефект, не знам колко се вижда), казаха ми, че всички бройки били така…

# 468
Кажете кои сникърси ставата за тънък крак?  Поръчах run the world обаче ме притеснява ,че ще са ми широки Sad

# 469
Намаление правят ли за дефекта на парката ?
Аз още малко няма да пазарувам от тях , като се вдигнат още цените .

# 470
Ще ти се , ако не забележиш още по -добре. Но на мен ми върнаха парите за едни дънки които не бях носила, но бяха ушите на криво .

# 471
Правят 20%. Но ако си морано с 15%, ти дават само 5% допълнително. Тъкмо ги похвалих за ботушите и ср-ха на метеното….

# 472
Имам усещането , че много хора са спрели да пазаруват от тях .

# 473
Аз нямам намаление на парката,но и не съм забелязала дефект.
Тези ботушки явно са модерни сега,защото гледам е МонШер са пуснали такива за 99лв,но предполагам  изкуствена  кожа.Иначе на снимка изглеждат дори по-яки от на Алеса .Не са моето,а пък и зимата  обичам дебели и с вата обувки.

# 474
Аз нямам намаление на парката,но и не съм забелязала дефект.
Тези ботушки явно са модерни сега,защото гледам е МонШер са пуснали такива за 99лв,но предполагам  изкуствена  кожа.Иначе на снимка изглеждат дори по-яки от на Алеса .Не са моето,а пък и зимата  обичам дебели и с вата обувки.

Ти получи ли парката? И ако да, кога я поръча? 😊

# 475
А някоя от вас дали има този модел, и да е махнала подплънките? Доста такива коментари има и се чудя... Освен това ми идва малко широка и смятам да поръчам този колан, но незнам дали ще се получи добре...

# 476
Роклята е подходяща за лятото . Няма смисъл да харчиш пари , не че не е хубава де , нищо особено . За високи жени седи като тениска .

# 477
Да да, аз за лятото я взех, за ежедневна... Аз съм 1.62 и на дължина ми е добре. Brbrbr., ти имаш ли я? Махна ли и подплънките?

P.S. мъчих я с разни колани, но не ми стои добре и ще я връщам.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 19:44 от *Emerald

# 478
Гледам, че са пуснали пак бански за тези, които са се запътили към Малдивите за Коледа Grinning

А аз още безрезултатно умувам катери ли ми се на 9 см или не Joy

# 479
Гледам, че са пуснали пак бански за тези, които са се запътили към Малдивите за Коледа Grinning

А аз още безрезултатно умувам катери ли ми се на 9 см или не Joy

Хаха и аз това се замислих за банските! Според мен не е висок тока, а и изглеждаше стабилен, поне на снимките. Аз като цяло ток под 10 см изобщо не го броя за ток Grinning

Общи условия

Активация на акаунт