Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 062
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Гледам, че са пуснали пак бански за тези, които са се запътили към Малдивите за Коледа Grinning

А аз още безрезултатно умувам катери ли ми се на 9 см или не Joy

Хаха и аз това се замислих за банските! Според мен не е висок тока, а и изглеждаше стабилен, поне на снимките. Аз като цяло ток под 10 см изобщо не го броя за ток Grinning
Браво на теб Grinning

С моите около 170 см и немного килограми залагам повече на комфорта и удобството пред няколкото сантиметра в повече, удължаващи краката, което при мен съвсем не е наложително Simple Smile

Ток около пет сантиметра обикновено ми е удобен и става за всеки ден. Обувки на по-високи токове нося по-скоро при специални поводи.

# 481
Да, разбирам те сега за височината на тока. При тази височина и аз не бих носила толкова високи токове за ежедневни... Просто аз съм нисичка и всеки см ми идва добре дошъл ... Grinning

# 482
Парката я имам .Поръчах я веднага след излизането .
За бежовата ежедневна стама на топчета материята.Махнала съм подплънките .Като тениска седи,но дълга.За лятото става,но материята не е от най-добрите.

# 483
А някоя от вас дали има този модел, и да е махнала подплънките? Доста такива коментари има и се чудя... Освен това ми идва малко широка и смятам да поръчам този колан, но незнам дали ще се получи добре...

моята рокля се скъси от прането, втора за толкова пари не бих купила

# 484
Може ли някой да ми премери гръдната обиколка на Евридей блузките?
Благодаря предварително ❤

# 485
Умалени са ми на мен... ако си между два номера, вземи си по-голения.

# 486
Ако някой ми обясни как става тая магия, черната парка в XS да ми заспи и да я закопчавам и да не ми е малка, признавам го. По-хубава е от бежовата според мен обаче. И сега вече съм в тотална питанка аз кой размер трябва да поръчвам и изобщо аз какъв размер съм 😂

# 487
Posh това е много досадно ,защото се объркваш постоянно и се чудиш преди да поръчаш и съобразяваш много неща връхна дреха ли е ,има ли еластичност .Аз съм по същия начин в тяхна номерация ,по принцип полите им ги взимам С,но последните две ХС ми бяха точни и то от  плат без еластичност

# 488
За кои поли става дума? Аз заглеждам тези с вградения колан, но ме съмнява че ще са стеснени в талията и не съм паръчвала

# 489
Парката  е уголемена. На мен Хс ми седи като М .Нося иначе С.

# 490
Ами с вградения колан моите са ми добре на ХС ,а нося С по принцип от техните .Говоря за кафявата от миналогодишната колекция с колан който е подвижен обаче и синята runway star ,мисля че се казваше светло синя със вграден колан

# 491
Поръчах една блуза с цена 89 лв, а като се оформи накрая изписа 83 лв. Реално този месец поръчах вече 5 блузи. 🤷🏻♀
От къде може да е тази отстъпка? Имах 15% и се възползвах. Имам и РД на 26, каква отстъпка има за РД, да не би да е тя?
Защото ако знаех, щях да поръчам и едни сникърси 😁

# 492
Сигурно има дефект и затова е намалена и на мен ми се е случвало .

# 493
Да, заради дефект се е появило намалението. Очаквай да ти се обадят да ти кажат какъв е.

# 494
какво мислите за кожените клинове ? Simple Smile нещо ми дойде мухата в  главата, че искам хаха

Общи условия

Активация на акаунт