Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 065
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Хубави са , но и те станаха скъпи , моя го бях взела на 82 лв и няма мърдане и са много удобни .

# 496
а как го переш ? Simple Smile питам защото не са много силни на кожа и малко ме притеснява

# 497
Не съм го прала в пералнята .

# 498
Аз моя го пера в пералня на 30гр. 900 оборота и е добре за сега. Удобен е, но в момента цените са уау!

# 499
  • Пловдив
Аз имах клин - едно пране и няколко слагания и кожата започна да се нацепва по шева отзад. Продадох го със забележката за 30% от цената му, преди да стане за коша.

# 500
Поръчах една блуза с цена 89 лв, а като се оформи накрая изписа 83 лв. Реално този месец поръчах вече 5 блузи. 🤷🏻♀
От къде може да е тази отстъпка? Имах 15% и се възползвах. Имам и РД на 26, каква отстъпка има за РД, да не би да е тя?
Защото ако знаех, щях да поръчам и едни сникърси 😁
Имат дефект и за това дават 5 или 7 процента

# 501
Никой не ми е звънял още, но получих съобщение, че до 2 работни дни ще е при мен.
Като се замисля за дефект на блуза от плетиво, ще е някакво издърпване предполагам.
Ще видим. Simple Smile

# 502
Обикновено звънят като има дефект. Аз моите така и не ги открих ...

# 503
И аз не забелязах тоя дефект на парката… Те ги пращат с петна, ама иначе такива дефекти, невидими за окото ги хващат 😂 Иначе аз съм приключила вече с поръчките от всЕ. Догодина живот и здраве, пак! 🤠 Весела Коледа и Щастлива Нова Година ви пожелавам момичета, дано новата е по-хубава и дано има и по-хубави колекции 🤠

# 504
Честита Коледа, момичета! 🌹 Искам да попитам нещо. Имам един разкошен комплект от плетиво ( не на Алеса ), но от една малка чанта се получи нещо като заваляне вдясно. Преди време доста момичета хвалиха машинката на Алеса за почистване на точно такива неща от плетива и топченца. Търсих я в сайта, но не я намирам. Дали вече не я продават или аз не я откривам? Ако те нямат, бихте ли ми казали от къде мога да си взема такава и да е качествена?

# 505
Весела Коледа на всички и от мен Christmas TreeTada Gift Мисля, че машинката всъщност беше на Филипс, аз също имам спешна нужда от такава и мисля да ходя до технополис да разгледам какво има. Ако някой може да пусне линк ще е супер Grinning

# 506
  • * Under the stars *
https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari-za-gladene-i-shevni-mash … 833692?tab=review

Аз имам ето тази и съм много доволна Simple Smile

# 507
Честита Коледа, момичета! 🌹 Искам да попитам нещо. Имам един разкошен комплект от плетиво ( не на Алеса ), но от една малка чанта се получи нещо като заваляне вдясно. Преди време доста момичета хвалиха машинката на Алеса за почистване на точно такива неща от плетива и топченца. Търсих я в сайта, но не я намирам. Дали вече не я продават или аз не я откривам? Ако те нямат, бихте ли ми казали от къде мога да си взема такава и да е качествена?
На Филипс е аз я имам , не е нещо особено .

# 508
Мацки, бихте ли носили блуза ако е така коригирана?
(блузата не е моя)

# 509
Аз лично не Grinning

Общи условия

Активация на акаунт