Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 13

• 49 033
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,момичета.Търся мнения за черната парка дали си заслужава?Отговаря ли си на номерата?Дали някой има снимки?

# 541
Поръчах си лилавата блузка , много е хубава, само материята много евтина ми се струва. Но , когато се облече по-друг начин изглежда .

# 542
Аз също я загледах…
Цветът е много приятен.

# 543
Здравейте,момичета.Търся мнения за черната парка дали си заслужава?Отговаря ли си на номерата?Дали някой има снимки?

Според мен Си заслужава. Като размер (моята я поръчах Хс, смятам, че отговаря на реален С размер) е уголемена. Даже вече я изпрах, че нагушках един много дружелюбен куч и цялата я направих в косми, та не мръдна на пералнята (прах я на 40 градуса с яка центрофуга, че вече за сушилня не смеех, а нямаше да има съхнене…). Емблемата ме притесняваше, но и по нея няма никакви забележки след прането. Снимки утре мога да изпратя 🙂, ама пишете, че е много вероятно да забравя 😅

# 544
Много благодаря за мнението.Полепва ли материята?Ще пиша за снимки.Предполагам на съобщения?

# 545
Поръчах си лилавата блузка , много е хубава, само материята много евтина ми се струва. Но , когато се облече по-друг начин изглежда .

подкрепям мнението, едно към едно с моето Grin много е тънка блузата

# 546
  • Стара Загора
Аз си поръчах тази, много ми хареса разцветката. Харесва ми и материята, нормално тънка е. Веднъж е прана, ще видя във времето как е. По-свободна е от другите С-ки, дължината също ми е идеална

# 547
Някой разбра ли нещо за намалението , кога ще бъде ?
Супер седи лилавата блузка , цените със сигурност са много вдигнати .

# 548
Някой разбра ли нещо за намалението , кога ще бъде ?
Супер седи лилавата блузка , цените със сигурност са много вдигнати .
Благодаря, в края на месеца мисля и е по-добре, да се вземе нещо , защото след всяко намаление вдигат цените .
Направи ми впечатление, че много модели преиздадоха, явно ще ги пускат в намалението .
Отчаяно търся  топа   в хс , ако някоя от вас реши да се раздели с него , моля да ми пише.
Нямало подходящ плат и за това сега няма да го преиздават .

# 549
Malinka15, niditop3, много са хубави блузките. Бих си взела и аз, ако не бяха с 3/4 ръкав. Аз пък нямам наскоро никаква задържана дреха от тях Sad. Бях поръчала един пуловер, цветово много ми хареса наживо, но като кройка - не. Просто този по-смъкнат надолу шев на ръкава не ми отива и не мога да го възприема

# 550
Malinka15, niditop3, много са хубави блузките. Бих си взела и аз, ако не бяха с 3/4 ръкав. Аз пък нямам наскоро никаква задържана дреха от тях Sad. Бях поръчала един пуловер, цветово много ми хареса наживо, но като кройка - не. Просто този по-смъкнат надолу шев на ръкава не ми отива и не мога да го възприема

лилавата е 7/8 ръкава и аз чакам с дълъг , но същите десени о кройки няма да взема . Имам от тези тениски плетиво, няма да взема и блузите , само ще ги трупам . Искам някое якенце пролетно с дълъг ръкав, не знам защо всичко им е с къси ръкави  и еднотипно . Аз също много връщам , чак вече лошо им става.

# 551
Аз си поръчах тази, много ми хареса разцветката. Харесва ми и материята, нормално тънка е. Веднъж е прана, ще видя във времето как е. По-свободна е от другите С-ки, дължината също ми е идеална

Аз имам с късия ръкав и много ми харесва.

# 552
  • Стара Загора
И аз искам дълъг ръкав блуза на нормално деколте. Надявам се, за пролетта да изкарат.

# 553
Отчаяно търся  топа   в хс , ако някоя от вас реши да се раздели с него , моля да ми пише.
Нямало подходящ плат и за това сега няма да го преиздават .

Преиздали са го в няколко цвята, но не и в червено - https://alessa.bg/what-a-delight-krop-top-ekryu.

# 554
Доста неща преиздадоха , явно ще е скоро намалението .

Общи условия

Активация на акаунт