Пъзели 58 - World championship с нашите момичета!

• 21 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Цъкни на моя линк. Ще видиш класирането на Бухтичка и Весе, 25-ти

# 226
Да, видях, супер за тях. А Евето и Мими успяха ли? Или някоя друга българска двойка?

# 227
  • София
Йоана не се класирахме други двойки за финала на двойки. Весето и Ели разбиха тяхната група.
Сега отиваме да борим полуфинал индивидуално от 18 сме ние трите от 20 е Ели

# 228
  • София
Аз пък видях във ФБ, че Евето пусна live и се зраедих да гледам как финишират Бухтичка и Весето Simple Smile И от там видях като викнаха онзи с камерата при нашите момичета, та бях готова за скрийншота от неговото видео Grinning
А най ме кефи Мимочето как се кефи на другите повече от на себе си Grinning

Йоанко, на този линк горе буквичките са табове и можеш да видиш навсякъде кой се е клариал - има едно Q отстрани.

Скрит текст:
днес на тетсовете за ковид втората черта е едва видима, очаквам утре да съм отрицателна и да изляза от тоя затвор, в който се превърна спалнята за мен Simple Smile

# 229
Хора, представяте се страхотно. Успех! Дано да успея да хвана поне част от състезанието от 18:00

# 230
Браво на всички от мен, страхотни сте!!! Не съм в много добра форма и не мога да се концентирам да гледам, но следя какво пишете и стискам палци Wink
От пълзелите май най ми допадат морските гадинки, а за библиотеката - малко сюрреализъм не е излишен, макар да да не ми е любим стил...

А който си беше взел пъзела с Витрувиански човек, нека каже за колко време го е решил, аз влачих един такъв 10 години, добре че бяха кумовете да преоткрия пъзелите и да го завърша...

# 231
  • Русе
Днес не можах нищо да проследя Cry
Но пък наваксах с четенето.
Горда съм с вас, момичета 🍀 Страхотно представяне на всички.
Сега от 18ч.сядам да гледам,🧐

# 232
Ще редят Pokbowl кръгъл

# 233
  • София
На мен ми правят пица, тъкмо за състезанието на Бухтчка би трябвало да е готова! Другите ще ги гледам с ябълки за мезе Grinning (ааа ма-ха, с хамон ще ме дразнят те, няма за вас пица!)

Айдееее! Раздайте се, обични наши!!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 18:07 от ToniShu

# 234
Браво за класирането и успех на индивидуалните!

И моята готина котка е готова
Козинката беше трудна 🥴

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 18:21 от Hot Summer

# 235
  • гр.София
Кръглия пъзел много ми харесва. Дано да е на късмет!

# 236
Еее, този и аз бих го редила 😁 Страхотен е!

# 237
# 238
Много хубав пъзел. Успех. А можете ли да си ги вземете после?

# 239
  • Русе
Пъзела е страхотен 🍀
Късмет момичета 🍀🧩🧩

Общи условия

Активация на акаунт