Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 451
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 1 950
Аз по принцип съм против това всяка черта да се нарича изпарителна, но в случая просто е невалиден този тест заради времето.

# 1 951
  • Sofia
Аз мисля, че е положителен. Просто жените казват “ първите минути нямаше нищо” , а всъщност не е било така. Имало е, просто става видима когато теста престои.

Прикачам снимка на теста с шестото ми дете, аз знаех, че е положителен ( снимката е на петата минута), защото съм наясно каква черта да очаквам. Жена с първа бременност няма да види нищо.

# 1 952
Здравейте момичета,нова съм тука,искам да попитам колко дни преди закъснение може да се направи кръвен тест и той да отчете,цикъла ми е на 27 дни.

# 1 953
На мен ми излезна положителен 5дни преди цикъл ,но беше много бледа черата. Препоръчвам на всички мацки да изчакат закъснение ,защото до заветната 5гс. всеки ден правих тест и го мислих . Знам ,че е по-трудно ,но е по-полезно за всички.Успех❤🫶🏼И да знаете,че има ли втора черта всичко ще бъде наред!Весели празници!

# 1 954
Втората черта не гарантира, че всичко ще бъде наред. Хубаво е човек да е реалист.

# 1 955
  • На изток от Ада
Съгласна съм с Мини!

# 1 956
8 дни закъснение , според вас положителен ли е?

# 1 957
  • Телиш/Плевен
Mike Mays, съжалявам, но всички са отрицателни...

# 1 958
  • София
Втората черта не гарантира, че всичко ще бъде наред. Хубаво е човек да е реалист.

Абсолютно подкрепям мнението!

# 1 959
  • Телиш/Плевен
Здравейте момичета,нова съм тука,искам да попитам колко дни преди закъснение може да се направи кръвен тест и той да отчете,цикъла ми е на 27 дни.
Кръвен тест би отчел най-рано 11 дни след овулация.

# 1 960
Може и 8 дни след овулация, на мен уринен тест така ми отчете

# 1 961

Здравейте дами! Искам да ви попитам дали съм бременна или е изпарителна черта направих го в вторник на обяд и първо показа отрицателен аз се разочаровах и го скрих на другия ден си казвам чакай да видя пак и видях много бледа 2 чертичка но не знам кога се е показала направих си вчера пак тест от обикновените лентички но показа отрицателен с 8 дни закъснение съм и незнам кой тест показва грешно на 1 декември спрях противозачатъчните който ги пих 11 дни поради грешно лечение от гинеколог след това смених лекаря и ми изписа Фемара каза ми на 17.12. Че имам овулация и почнахме с опитите от неделя пия и Дуфастон ми каза за 10 дни та питам се дали може от хапчетата да имам закъснение или може да съм бременна много желана бременност ще е моля ви за отговор .. благодаря ви..

# 1 962
  • София
Тест се гледа до 10та минута, а не след това.

# 1 963
  • Телиш/Плевен
При осем дни закъснение тестът щеше да е категорично положителен, ако имаше бременност. Щом е отрицателен, значи не си бременна, за съжаление.

# 1 964
При осем дни закъснение тестът щеше да е категорично положителен, ако имаше бременност. Щом е отрицателен, значи не си бременна, за съжаление.

А възможно ли е да е от хапчетата да ми закъснява пила съм Линдинет 30 за 11 дни по 1 на ден, а сега от неделя Дуфастон защото лекарката ми каза да изчакам за тест

Общи условия

Активация на акаунт