Втора бледа черта на теста за бременност

• 139 133
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 270
Ако втората линия във времето на отчитане е била розова, значи е положителен.

Да розова беше

# 271
Днес ми излезе кръвния прилагам снимка това е положителен нали след колко време трябва да повторя теста

# 272
Днес ми излезе кръвния прилагам снимка това е положителен нали след колко време трябва да повторя теста

След 48 часа!

# 273
Здравейте момичета според вас положителен ли е теста

# 274
Скрит текст:
Здравейте, на 27ми ден е правен теста, като не съм сигурна овулация кога съм имала. Според вас изпарителна черта ли е?

И на мен утре трябва да ми дойде (при 28 дневен МЦ) , и мойта е същата, преди малко го правих, на живо се вижда по-добре от снимката. Мисля, че е положителен. Доста по-видима е от изпарителна линия. Днес са ми 27 дена от МЦ. Дойде ми на 24.10.2023г. незнам кога ми е била овулацията, но подозирам, че ми беше на 12-тия 13-тия ден. Последните месеци ми идва често на 27 дни, което ще рече че днес би трябвало да ми дойде.
Здравейте теста с ква чувствителност е, че аз си правих преди 3 дена и беше отрицателен пак на lady само че 25mu. Днес ми е денят за мц но все още го няма🤔

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 22:34 от AnMary

# 275
Скрит текст:
Здравейте, на 27ми ден е правен теста, като не съм сигурна овулация кога съм имала. Според вас изпарителна черта ли е?

И на мен утре трябва да ми дойде (при 28 дневен МЦ) , и мойта е същата, преди малко го правих, на живо се вижда по-добре от снимката. Мисля, че е положителен. Доста по-видима е от изпарителна линия. Днес са ми 27 дена от МЦ. Дойде ми на 24.10.2023г. незнам кога ми е била овулацията, но подозирам, че ми беше на 12-тия 13-тия ден. Последните месеци ми идва често на 27 дни, което ще рече че днес би трябвало да ми дойде.

Здравейте теста с ква чувствителност е, че аз си правих преди 3 дена и беше отрицателен пак на lady само че 25mu. Днес ми е денят за мц но все още го няма🤔

Този който ползвам аз е с 10mlU, което е по-чувствително от 25mlU.
Грубо казано открива 10 частици в даден обем, а другия трябва да достигнат 25 частици в същия обем. Това е образно казано за да се добие представа разликата.
В денят в който трябва да ти дойде, тогава е по-сигурно, че не го правиш прекалено рано. Направи си утре сутрин, ако пак е отрицателен, тоест дори няма втора бледорозова черта, значи не си, спри да го мислиш, че и от внушение също може да закъснее.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 22:35 от AnMary

# 276
Скрит текст:

Този който ползвам аз е с 10mlU, което е по-чувствително от 25mlU.
Грубо казано открива 10 частици в даден обем, а другия трябва да достигнат 25 частици в същия обем. Това е образно казано за да се добие представа разликата.
В денят в който трябва да ти дойде, тогава е по-сигурно, че не го правиш прекалено рано. Направи си утре сутрин, ако пак е отрицателен, тоест дори няма втора бледорозова черта, значи не си, спри да го мислиш, че и от внушение също може да закъснее.
ще изчакам поне още ден два🤭

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 22:35 от AnMary

# 277
Silviya681 , Силви, тихичко честито. Прави ли друг тест? Аз бих направила още един друга марка Kissing Face

# 278
Silviya681 , Силви, тихичко честито. Прави ли друг тест? Аз бих направила още един друга марка Kissing Face

Току що правих, но чаках само 8 мин., че нямах време за 10мин. Малко се посмачква в джоба. Тъкмо днес пък почнах нова тежка работа, тъй като в петък като си оправях документите, нямах представа, че съм бременна. От година и 8 месеца нищо не ставаше и аз тръгнах да си търся друга работа, но бебчо ме изненада приятно, но неподготвена

# 279
Честито, има си я пак втората чертичка и е  розова.

# 280
Честито, има си я пак втората чертичка и е  розова.

Благодаря, още не мога да повярвам.

# 281
Имаш ли някакви симптоми?

# 282
Имаш ли някакви симптоми?

Леко ми се гади от предната нощ, придърпване на гърдите отстрани към ръцете и дискомфорт в кръста.
То гаденето ме наведе на мисълта, че този път е станало, та си направих теста ден преди датата на МЦ. То при мен последните две бременности, се оказва че ми е първия симптом гаденето, дори преди закъснението.

Предните година и половина, постоянно бях в трепет дали съм забременяла и нищо не се получаваше. Постоянно имах симптоми като на бременна, което още повече ме объркваше. Последните два месеца си казах, когато Господ реши за подходящо, ще има бебче, та спрях да се впрягам и да се филмирам. И ето два месеца по-късно Господ видя, че съм се предала в Неговите ръце и бебчето стана. 
Мога само да кажа оставете се в Божиите ръце и вярвайте и бебчето ще стане. Докато се терзаем още от средата на МЦ дали този месец ще стане, шансът да стане е по-малък.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 13:47 от Silviya681

# 283
Глупости на търкалета... Спрете да насаждате вина, че не се получава, защото момичетата го мислят.

# 284
Напълно съм съгласна с теб. Ние от 4 месеца опитваме за трето, като едва този месец спрях да го мисля. Търся си  занимания, работя, готвя интересни неща за децата, разхождаме се с кучетата, спортувам. Първите месеци и аз имах какви ли не симптоми, мислех само за това и се ядосвах, че не е станало. Даже този месец имам едни различни симптоми, но се старая да не им обръщам внимание. Ранни тестове няма да правя, само при закъснение.
Вярвам и в положителното мислене. В един клип обясняваха, че е хубаво вечер , като си легнем преди да заспим да отделим 1-2 минути и да си представим, че имаме вече това, което искаме, че вече е в ръцете ни. И рано или късно ще го имаме. Ако се концентрираме върху това, че "не става", най-вероятно няма да стане толкова лесно.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:29 от Bibi85

Общи условия

Активация на акаунт