Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 357
  • 2 482
  •   2
Отговори
# 2 055
здравейте на 29.12.24 първи ден от М в който направихме опит за бебе след това на 01.01.25 два последователни опита, ден след тогава имам болки ниско в областта на яйчниците първо десния после левия отдадох го на О. Обаче днес болката беше като ПМС бих я описала ужасна. Очакван М на 20.01. Възможно ли е да е радост или е някакъв ,,проблем”

# 2 056
Не, не е възможно. Хващай учебника по биология.

# 2 057
Шом чакаш цикъл на 20.01 опита трябваше да е на 05-06.01 а не на 29.12. Прочети за овулацията кога се случва тя и почни да си я следиш за по-сигурно с тестове а не с календар на телефона

# 2 058
  • София
Здравейте,момичета!
Тестовете лейди тест,повече няма да ги пипна никога в живота ми!
Излезе ми кръвния

Тези бледи черти са толкова ужасни!!!

# 2 059
Здравейте,момичета!
Излезе ми кръвния

Явно не струват,да..чертите се виждат ясно…

# 2 060
  • София
Здравейте,момичета!
Излезе ми кръвния

По интересното е че са дебели и доста розови черти,нищо общо с изпарителните черти,имала съм на Престо изпарителна и си беше тънка и сива.Както и да е,по-добре кръвен,и изобщо да не се купуват тестове😀

# 2 061
Здравейте! Писах и под друга тема, но смятам, че е повече към тази

На 05.12. ми дойде и вече съм с два дни закъснение, като имахме доста опити. На 23.12. ми беше овулацията (според тестовете за овулация) Имам някакви придърпвания ниско в корема и страшно болезнени гърди, но все пак може и да е ПМС. Направих тест на Песто като уж по-чувствителен, утре ще повторя със сутрешна урина с sure check, но все пак нямам търпение, от година правим опити и все безуспешни 😢 Какво е вашето мнение, дали е положителен или е изпарителна черта?
И моя тест беше такъв,сега е на 5м.
Ами да… след още два теста на различни марки се потвърди, днес чакам и резултатите от кръвния 🥰
Определено най-наситен резултат имах от теста на clear choice (касета, а не лентичка) sure check показа черта, но пак по-бледа от clear choice, та дори и от престо

# 2 062
Здравейте,момичета!
Излезе ми кръвния

Не искам да ти давам напразни надежди, но аз имах същите черти и щом са розови...не мисля че тестовете са кофти. Аз бих пуснала чхг в друга лаборатория...Моя приятелка си пусна направо кръвен след инсеминация и беше отрицателен....спря хапчетата за задържане...и на прегледа после се видя че има бренемност , но плода беше загинал о й правиха абразио...Да това са единични случаи , но все пак повтори в друга лаборатория.

# 2 063
GULSELI,кръвен показващ 0,1 е напълно отрицателен,независимо "розовите черти" . ЧХГ тест се повтаря ако има положителен резултат за бременност.

# 2 064
Здравейте отново, момичета,
леко съм притеснена и озадачена. Прикачвам снимка отново на Sure check от вчера следобед - тестът има видими две черти, на 2 ден закъснение.
Днес към обяд реших отново да тествам, но имах под ръка само лентички на Lady и о, чудо - първият отрицателен, а втория близо 20 минути по-късно с много бледа черта, за разлика от вчера.
Пуснах и кръвен, но докато чакам резултати ще се пръсна.
Има ли някоя с подобно преживяване?
Дали е оказало влияние водата, която съм изпила при положение, че вече съм на 3ти ден закъснение?

# 2 065
Тъкмо малко по-нагоре една дама е дала пример колко са недостоверни Lady тестовете. Изчакай си резултатите от кръвния и спри с уринарните.

# 2 066
  • София
Тъкмо малко по-нагоре една дама е дала пример колко са недостоверни Lady тестовете. Изчакай си резултатите от кръвния и спри с уринарните.
положителен ли е

# 2 067
Има някаква супер бледа черта, но не мисля, че е положителен /сивее ми/. Имала съм случаи с Престо , в които ми е хващал Б на 8-9 след предполагаема О /оказа се БХ/, имала съм и случаи, в които след уж бледи черти, кръвният излезе абсолютно отрицателен. Така, че - повторете с друга марка или направо кръвен.

# 2 068
положителен ли е

Махнете филтъра и покажете пак. Пак казвам, с филтри и котаракът ми излиза положителен.

# 2 069
  • София
положителен ли е

Махнете филтъра и покажете пак. Пак казвам, с филтри и котаракът ми излиза положителен.
Това е оригинала, на дъщеря ми

Общи условия

Активация на акаунт