Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 220
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 175
Да знам, просто е уикенд и до понеделник следобед няма да имам възможност, и съм serial tester Smile
Най - добре кръвен тест elleonore1

# 2 176
Твърдо държите само на тази марка. Може партидата да е била дефектна и да дава фалшиви положителни или твърде бледи положителни. Само кръвен би разсеял съмненията, особено щом 5 теста не са правени поне с няколко различни фирми тестове.

# 2 177
Правени са с две марки тестове… Два на believe и три на sure check, като последния е с пипета а другите писалки. Вчерра ми даде положителен и на дветв марки, днес имам 2 почти отрицателни и на двете марки и един положителен леко по-ярък от вчера. Единственото, което забелязвам, е че сутришния днес е по-блед от вчерашните и от днескашния вечерен  
Твърдо държите само на тази марка. Може партидата да е била дефектна и да дава фалшиви положителни или твърде бледи положителни. Само кръвен би разсеял съмненията, особено щом 5 теста не са правени поне с няколко различни фирми тестове.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 20:33 от elleonore1

# 2 178
  • На изток от Ада
elleonore1 дано има бременност

# 2 179
След трите за мен колебливи резултата на Presto, Sure check от тази сутрин е категоричен. Благодаря на PumpkinPraline за насоката, не очаквах такава разлика.

Не смея още да мисля за финал, но първа стъпка е успешна. 😊 Благодаря ви!

# 2 180
След трите за мен колебливи резултата на Presto, Sure check от тази сутрин е категоричен. Благодаря на PumpkinPraline за насоката, не очаквах такава разлика.

Не смея още да мисля за финал, но първа стъпка е успешна. 😊 Благодаря ви!

Няма за какво! Честито и лека бременност!:)

# 2 181
Първа сутришна урина всъщност в 9:30 Касетката която снощи ми даде по-силна черта днес е толкова бледа. Първите 2 минути сякаш писалката беше невалиден, понеже беше с хоризонтална розова черта но след това като се разми се появи тази втората… спирам да правя тестове доксто не направя 2 пъти кръвен през 48 часа. С първата бременност имах 2 теста и това беше, нямаше място за чудене…

# 2 182
Първа сутришна урина всъщност в 9:30 Касетката която снощи ми даде по-силна черта днес е толкова бледа. Първите 2 минути сякаш писалката беше невалиден, понеже беше с хоризонтална розова черта но след това като се разми се появи тази втората… спирам да правя тестове доксто не направя 2 пъти кръвен през 48 часа. С първата бременност имах 2 теста и това беше, нямаше място за чудене…

Аз на долния тест не виждам черта, само на горния. Пиши след кръвния и пусни към него и прогестерон. Успех!

# 2 183
На живо има мнооого бледа втора черта, както бяха първите два теста вчера… използвам момента и да попитам ако теста в началото първите 1-2 минути изглежда така размит, но после се образува линия, невалиден ли се води? Отдолу се вижда че се обрвзува втора черта но му трябваше време да се размир и тогава потъмня ппвече

Аз на долния тест не виждам черта, само на горния. Пиши след кръвния и пусни към него и прогестерон. Успех!

# 2 184
Валиден си е. Ако остане така размит, не бих му вярвала, но щом се избистря, всичко е ок. Често така се случва. Дори с тези за овулация

# 2 185
Здравейте, мили дами,
За пръв път пиша тук. Имам следния случай:
На 5.12.2024г. ми беше последната М. Трябваше да ми дойде на 3.01.2025г.
Тъй като минаха 18 дни в събота реших да направя тест за бременност и излезе положителен. На следващата сутрин реших да повторя теста(неделя) Оказа се, че на него втората черта излезе по-бледа от този в събота. Вчера(понеделник) се обадих и записах час за преглед, който е чак в четвъртък. Тази сутрин реших да направя още един тест и втората черта е още по-бледа от предходния(почти забележима). Много се притеснявам и не знам как ще дочакам до четвъртък.
Има ли някоя дама, която да е имала същия случай?

# 2 186
  • На изток от Ада
Dizzi, тестове за Б не показват как се развива!

# 2 187
Здравейте, изчетох доста от темата тук, досега не съм писала, но реших да се споделя и да се допитам да вас.
Правим опити за бебе от 5/6 месеца, цикълът ми е сравнително редовен на около 30 +- два дни период. От както правим опити следя за овулацията с часовник, който измерва ББТ и с лентичките на easy home. Овулацията този път беше (ако я е имало наистина) по-рано с няколко дни от обикновено, пикът на LH според лентичките беше на 07.01, като в прозореца се получи така, че действахме само 2 пъти - на 06.01 и на 09.01. Според последните 6 месеца, в които следя излиза, че цикълът ми идва на 14-16 дни след пикът на LH. Според premom се очкава този месец цикълът да дойде на 23-ти, по принцип не правя тестове преди поне денят на цикъла (и предни месеци, когато съм успявала да направя 1 или 2 са били категорично само с 1 чертичка)
Днес обаче направих - със сутришна урина отново на easy home. След половин час напрвих и втори на easy home и на sure check (Мисля, че се брои за сутрешна урина все още, тъй като не съм пила течности след ставането, и от вълнение нямах никакъв проблем пак да взема проба Simple Smile ).
Имам усещания като преди да  ми дойде цикъла. Според вас резултатите положитлни ли са, на мен ми се струват такива?

# 2 188
Очевидно е, че са положителни! Бременна сте

# 2 189

Направих си 3 теста на лейди и контролната линия е все така бледа, мислите ли че са невалидни? Доста ми е притеснено

Общи условия

Активация на акаунт