Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 249
  • 2 482
  •   2
Отговори
# 2 160
Здравейте. Вчера направих 2 теста към 14:00 часа и това бяха резултатите. Днес сутринта направих 1 тест и вече нищо не се вижда. Долният е днескашния. Предполагам биохимична бременност?

# 2 161
  • София

Момичета Закъснява ми вече 2 ден . Направих Лейди тест мислите ли, че е изпарителна?

На мен ми се вижда положителна Simple Smile

# 2 162
И на двете дами бих препоръчала да направят 2 теста от 2 различни други марки без престо.

# 2 163
Да поясня че днескашния тест от 7:30 не е направен съвсем с първа уринa, защото 3:30-4 сутринта също ходих до тоалетна. Но нещо надежди не си давам…буквално теста е като празен..  в момента ми се пишк много и не мога да стискам 3 или 4 часа за нов тест…
Здравейте. Вчера направих 2 теста към 14:00 часа и това бяха резултатите. Днес сутринта направих 1 тест и вече нищо не се вижда. Долният е днескашния. Предполагам биохимична бременност?

# 2 164
Ползвам случая да препоръчам комплекта тестове Easy@Home от айхърб. Научих за тях именно от форума. Най-точните тестове и за овулация и за бременност. При овулацията винаги катеторични не като някои български по 5 дни двусмислени черти. При бременност са също абсолютно категорични. Като няма - няма. Колкото и да се взираш, колкото и да го гледаш, НИКАКВИ изпарителни черти дори след час. Като има, втората става розова още докато го намокриш дори при супер ниско чхг в началото. И в следващите дни става все по наситена, за разлика от шуър които и на 5 ден закъснение пак могат да дадат еднакво бледа черта каквато са дали на първия ден. 50 за ову и 20 за бременност плюс подарък термометър са на 56 лв. Което за точността им са най добре похарчените пари.

# 2 165

Момичета Закъснява ми вече 2 ден . Направих Лейди тест мислите ли, че е изпарителна?

Направих втори тест за съжаление няма нищо .

# 2 166
Няколко страници коментираме, че лейди дават лесно изпарителни черти и често заблуждаващо розови дори. Не стават.🤍🌷

# 2 167
То беше съвсем ясно, че е изпарителна черта. Обаче тук има едни хора, които обичат да викат на всяка сянка “положителен е, честито”  и да дават надежди на хората….
И между другото две дами от форума са имали изпарителни черти и с easy home.

# 2 168
За съжаление и при мен чертичките стават все по-светли да не кажа никакви.. явно и аз имам така наречената биохимична бременност…въпреки това ще сложа довечера фраксипарин понеже съм с тромбофилия и аг ми назначи от деня на положителен тест да си слагам, но вчера не го направих.

# 2 169
Щом имаш терапия си пускаш кръвен, по принцип при два нарастващи кръвни резултата през 48 часа, се почва каквото трябва

# 2 170
Аг ми каза след първи положителен тест, уринарен такъв. Уикенд няма как да си пусна кръвен но въпреки това ще сложа инжекция.
Щом имаш терапия си пускаш кръвен, по принцип при два нарастващи кръвни резултата през 48 часа, се почва каквото трябва

# 2 171
Подкрепям за Easy@home, има ги и в Амазон

# 2 172
  • На изток от Ада
Аз съм със смесени чувства за Изи хоум за Б.
Декември тествах мн рано имаше почти невидими черти. Нз бх ли беше . Дойде ми

# 2 173
Здравейте пак, пускам последните си 3 теста от днес, първия от сутринта, най-долния от преду малко и съм объркана… сутринта беше отрицателен почти, нищо общо с вчерашните…

# 2 174
  • На изток от Ада
Най - добре кръвен тест elleonore1

Общи условия

Активация на акаунт