Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 302
  • 2 482
  •   2
Отговори
# 2 145
Здравейте!
Последният цикъл ми беше на 21 декември и днес вече ми е втори ден закъснение и реших да направя тест и се притеснявам да не би да е изпарителна…
Направих няколко и всичките са такива ..

# 2 146
Очеизвадно положителен е този тест.

# 2 147
Не е изпарителна. Честито🌷🌷🌷🤗

# 2 148
Последния ми цикъл беше на 15.12, сега го очаквах на 15 или 16, но няма нищо.. този тест е от сутринта, освен че е малко напоен, какво друго мислите

# 2 149
Уф... Невалиден е, но има голям шанс да е положителен всъщност. Просто направи втори тест.

# 2 150
Срам не срам, някъде бях чела че тези за овулация отчитали бременност и докато взема такъв, направих и един за овулация, който е видимо доста положителен

# 2 151
Катт,положителен е!Честито!

# 2 152
Напълно положителен е! С теб имаме 1 ден разлика на мен днес трябва да ми дойде но още никой няма няма и признаци ние също правим опити но още ме е страх да си взема тест след последната химична бременост преди половин година. Успех и лека бременност изчакай още малко и пусни кръвен

# 2 153
Здравейте, очаквах цикъл на 11-13 януари, за сметките да кажем на 12-ти. Вече ми е пети ден закъснение, междувременно си направих три теста (над всяка снимка пише кога) и на всички резултатите са доста колебливи. В понеделник ще ходя на кръвен, но дотогава ми е интересно да чуя мнения.
Имам дълга история с бременности и не бързам да се радвам.

ден преди закъснение

1 ден закъснение

5 дни закъснение

# 2 154
Здравейте, очаквах цикъл на 11-13 януари, за сметките да кажем на 12-ти. Вече ми е пети ден закъснение, междувременно си направих три теста (над всяка снимка пише кога) и на всички резултатите са доста колебливи. В понеделник ще ходя на кръвен, но дотогава ми е интересно да чуя мнения.

ден преди закъснение

1 ден закъснение

5 дни закъснение

Не ми изглеждат колебливи чертите,но лично аз не бих се доверила на Престо. С такова голямо закъснение бих тествала с Шуър чек,въпреки че като цяло ми се струват положителни тестовете. Щом имаш дълга история,може би вместо 3 такива, трябваше директно на кръвен/ ако ти трябва някаква терапия,например/. Успех!

# 2 155
Положителни са! Честито! Blush

# 2 156
Благодаря за бързия отговор.
Не бързах с кръвния, понеже нямам нужда от допълнителна терапия, просто играем в генетичната лотария - имам проблем с кариотипа. Обикновено са хромозомни грешки и приключват рано-рано, затова реших да изчакам да видя какво ще стане.
Предвид, че утре е неделя и не мога да направя много повече, ще взема и един Sure check. Ако не друго, да попълня статистиката на темата поне. Simple Smile На мен винаги ми е било полезно да видя как са се движили резултатите на други на моето място.

ден преди закъснение

1 ден закъснение

5 дни закъснение

Не ми изглеждат колебливи чертите,но лично аз не бих се доверила на Престо. С такова голямо закъснение бих тествала с Шуър чек,въпреки че като цяло ми се струват положителни тестовете. Щом имаш дълга история,може би вместо 3 такива, трябваше директно на кръвен/ ако ти трябва някаква терапия,например/. Успех!

# 2 157
Ясно,разбирам. Мисля,че наситеността на чертата не дава отговор как се развива бременността, а наличието/отсъствието й. Щом си решила и за кръвен, ще чакам да се похвалиш с нарастващи стойности! Стискам палци!

# 2 158
С тестовете на Easy@Home чертата става все по-наситена. С престо е доста калпава, при напълно положителен резултат човек може до я обърка с изпарителна, особено преди закъснение, а се продават за "ранно " установяване. И на 5 ден закъснение не дават категорична черта, когато другите биха светили. Също не бих им се доверила
И Честито🤍🌷

# 2 159

Момичета Закъснява ми вече 2 ден . Направих Лейди тест мислите ли, че е изпарителна?

Общи условия

Активация на акаунт