Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 212
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 190
На лейди тестовете не струват и често са дефектни. Вземете на друг производител.

# 2 191
  • София

Направих си 3 теста на лейди и контролната линия е все така бледа, мислите ли че са невалидни? Доста ми е притеснено

Лейди тестовете, както и престо не струват. Вземете си друг.

# 2 192
Здравейте, случвало ли се е на някоя от вас следната ситуация? 2 дни преди предполагаемата менструация, правя тест Престо, който на опаковката пише, че трябва да отчете  резултат от 5 до 10 мин. Даваше отрицателен, след час и малко даде мнооого бледа втора черта, сега 2-3 часа по-късно всичко се е отмило, не показва втората черта (или може би още по- бледо, и аз не знам). Знам, че е рано, но имам основание да направя по-ранен тест. Прилагам и снимка, възможно и да е изпарителна Thinking

# 2 193
Memnto след час и нещо резултат не се отчита

# 2 194
Престо НЕ стават пише на всяка от последните 10 страници в тази тема. Тест се гледа до 10та минута. После каквото и да покаже или изчезне няма значение.

# 2 195

Според вас положителен ли е?? 4 дни преди цикъл ...

# 2 196
# 2 197
Изглежда че е положителен но аз лично това си е мое мнение на тези "тестерчета" не вярвам аз самата в момета съм в процес "Гадаене" дали или и онзи ден си правих такъв дори и контролната беше яко бледа.Така че или си всемете на друга марка или направо кръвен той е най достоверен пак казвам аз лично на "пикливи" тестове нямам особенно доверие.успех и дано да е така както го искате.

# 2 198
Здравейте момичета. Днес направих тест, денят на закъснението не е особено ясен понеже съм с СПКЯ и по календарчето днес е ден 3 на закъснение и ден 34 на менструацията. Самият тест отчетох на третата минута и ми се струва, че има втора много, много бледа черта. До сега не съм виждала никаква втора черта на тест и се озадачих. Ще направя и нов след 2-3 дни, но все пак ако имате повече опит споделете.

# 2 199
Здравейте момичета. Днес направих тест, денят на закъснението не е особено ясен понеже съм с СПКЯ и по календарчето днес е ден 3 на закъснение и ден 34 на менструацията. Самият тест отчетох на третата минута и ми се струва, че има втора много, много бледа черта. До сега не съм виждала никаква втора черта на тест и се озадачих. Ще направя и нов след 2-3 дни, но все пак ако имате повече опит споделете.

Няма да е лошо да го повториш, а и не искам да давам напразни надежди, но от личен опит - това е моят първи положителен тест с почти въображаема черта, която се виждаше под определен ъгъл и дори не личеше розовееща ли е. Даже и така може да не личи на снимката. На първи ден закъснение при много редовен цикъл, прояви се ок.4-5мин

На следващия ден направих 2 теста с една урина - една касетка и един стриймър на SureCheck- касетката отново беше бледа, но пък писалката си имаше видима чертичка. Работещи лаборатории нямаше, защото бяха почивни дни, а аз имах купени няколко теста.
Най-горният е този от първата снимка, а долните два направих наведнъж на следващия ден.

# 2 200
Според мен теста е положителен.  Тихичко Честито Hug

# 2 201
И според мен е положителен. На 3та минута едва ли ще е изпарителна 🤍🤍🤍

# 2 202

Честито 🫶 Моят изглеждаше по същия начин след 4 дни закъснение, вероятно имаш по-късна овулация и плода е в по-ранна седмица.
Според мен, дори и с не сутрешна урина би показал положителен, ако повториш сега

# 2 203
И според мен е положителен. На 3та минута едва ли ще е изпарителна 🤍🤍🤍

При мен излезна на 1-та минута 4 дни преди цикъл и днес вече съм с розово зацапване , трябва да ми дойде утре

# 2 204
Лейди тест дават дефекти и невалидни втори черти. Пишем и тук постоянно, чета и в руски влогове също. Може би трябва да се добави в заглавието на темата.

Общи условия

Активация на акаунт