Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 145
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 220
  • На изток от Ада
Никита повтори

# 2 221
Изчакай утре и направи с първа сутрешна урина.

# 2 222
  • На изток от Ада
Аз никога не съм правила със сутрешна урина. Но след закъснение и имам няколко бременности

# 2 223
По принцип пише до 10-15 мин,но реално ако има бременност отчита веднага след напояване.

# 2 224
Да ,ще пробвам утре сутринта ,благодаря ви!

# 2 225
Пети ден закъснение. Отрицателен или положителен според вас?

Отрицателен е , вие сте му отлепили лентатата .. Не вярвайте на тези ленти , преди няколко дни качих тук същия тест с втора черта и вчера ми дойде.. прикачвам и снимка

# 2 226
Пети ден закъснение. Отрицателен или положителен според вас?

Отрицателен е , вие сте му отлепили лентатата .. Не вярвайте на тези ленти , преди няколко дни качих тук същия тест с втора черта и вчера ми дойде.. прикачвам и снимка

Кои са надеждните?

# 2 227
Най надежният е кръвният в лабораторя срещу 20-25 лв зависимот от гръда в който живеете

# 2 228
Здравейте, за съжаление кръвните ми стойности не са много обнадеждаващи. Показа ми 60 единици, супер малко за 31 ден от началото на цикъла ми. Чух се с моята докторка, каза ми да повторя теста след 2,3 дни. Но вече се отчаях, така или иначе.... Disappointed

# 2 229
Здравейте, за съжаление кръвните ми стойности не са много обнадеждаващи. Показа ми 60 единици, супер малко за 31 ден от началото на цикъла ми. Чух се с моята докторка, каза ми да повторя теста след 2,3 дни. Но вече се отчаях, така или иначе.... Disappointed
Колко дни ви е Ц?

# 2 230
Около 28-29 дни, но аз знам точно кога ми беше О- 10-11 януяри защото я усетих и правихме опити тогава.

Колко дни ви е Ц?

# 2 231
Около 28-2

Колко дни ви е Ц?
Щом е 28 не се отчайвайте,може и О да в била по-късно,пуснете пак.При започване ма опити често Ц и О се разбутват малко.От кога правите опити?

# 2 232
Няма вариант да е по-късна О, след това имахме въздържане няколко дни, единствения вариант, в който се е случило нещо този месец е бил около 11.01. Подновихме опитите от около 2-3 месеца, защото преди няколко месеца имах извънматочна и съм с отстранена лява тръба, този месец усетих О в дясната(здрава) тръба и си казах "сега е момента", но... каквото такова. Може би е биохимична...

Около 28-2

Колко дни ви е Ц?
Щом е 28 не се отчайвайте,може и О да в била по-късно,пуснете пак.При започване ма опити често Ц и О се разбутват малко.От кога правите опити?

# 2 233
Мементо,може да е,но все пак проверете утре,успех 🍀🍀🍀

# 2 234
Благодаря Hug

Мементо,може да е,но все пак проверете утре,успех 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт