Втора бледа черта на теста за бременност

• 133 057
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 250

Тези тестове дават ли изпарителни черти? Вие виждате ли нещо? 1 ден преди цикъл е теста. Снимах го след като поизсъхна, но чертата ми розовее на живо...

# 2 251

Тези тестове дават ли изпарителни черти? Вие виждате ли нещо? 1 ден преди цикъл е теста. Снимах го след като поизсъхна, но чертата ми розовее на живо...
Изглежда положителен, повтори сутринта със сутрешна урина Simple Smile

# 2 252
Не е изпарителна

# 2 253
Ъпдейт от мен - явно и шуърчек дават изпарителни черти. Кръвният ми е отрицателен...

# 2 254
Ъпдейт от мен - явно и шуърчек дават изпарителни черти. Кръвният ми е отрицателен...

Може да е било биохимична.

# 2 255
Здравейте, интересуваме ме мнението ви относно втората бледа черта на тестовете за бременност.Вярно ли е ,че когато втората черта е по-бледа означава че бременността е в началото все още(ранна) и ЧХГ е ниско и за това чертичката излиза по светла .Благодаря ви!

# 2 256
Не, не е вярно. Наситеността на чертата не значи абсолютно нищо.

# 2 257
А някой знае ли тогава защо когато се направи тест например днес чертата е по бледа и след като се повтори отново след 5 дни става вече тъмна.Извинявам се ако въпросът ми е глупав или неуместен

# 2 258
Здравейте, интересуваме ме мнението ви относно втората бледа черта на тестовете за бременност.Вярно ли е ,че когато втората черта е по-бледа означава че бременността е в началото все още(ранна) и ЧХГ е ниско и за това чертичката излиза по светла .Благодаря ви!

Зависи от марката, с някои тестове чертата става по-наситена, с други не

# 2 259
Здравейте, и аз се включвам в отбора на бледите черти.
Цикъла ми е на 33/34 дни, не е от най-редовните, но в последните 7 месеца винаги ми е идвало, когато трябва.
Последния ми цикъл започна на 01.01, след като премина менструацията започнахме с опитите. Дотук добре, но сега цикъла ми закъснява и правих тест преди 2 дни с първа урина, резултата беше много, мнооого бледа втора черта. Реших да повторя днес (48 часа по-късно) отново в първа урина, но чертичката е същата, пак бледа, чак почти незабележима. Тестовете, които имах са лентички, на които пък имах доверие, защото на предишната ми бременност, на това закъснение показваха абсолютно ясно наличието на бременност.
В момента няма как да си направя кръвен тест, затова отново ще разчитам на домашните.
Според вас колко още да изчакам, за да повторя пак теста и какъв тест да взема от аптеката като “най-сигурен”?
Пс: имам леки придърпвания от време на време, но са някак по-различни от това, което чувствам преди менструация обикновено. И една биохимична бременност имам зад гърба си, преди първото дете, но тогава чертата беше по-наситена и с всеки следващ тест избледняваше, като в рамките на 2/3 дни и менструацията настъпи.

# 2 260
  • На изток от Ада
Най *-сигурен е кръвният

# 2 261

Здравейте! Според вас има ли втора чертичка или е изпарителна?

# 2 262
Дани99
След колко време ти се появи чертичката ако е в рамките на 10мин. няма как да е изпарителна ,предполагам теста е направен преди МЦ ,нямаш търпение ,разбирам те напълно ,нека най доброто то се случи

# 2 263
Да преди МЦ. Като цяло не сме имали планове просто се усъмних. Имам едно детенце и тъкмо се върнах на работа.😄

# 2 264

Здравейте. Знам,че не е добре да се правят тестове преди закъснение,но не издържах. Теста е един и същ,просто на първата снимка е след 3 минути,а на втората снимка е след няколко часа. Направен е 11 дни след овулация,а на него пише 7 дни след полов акт. Вижда се мноооого бледа втора черта и само аз си я виждам ,но все пак да вярвам ли на тези ранни тестове? На живо се вижда по-добре отколкото на снимка,но може би е изпарителна щом не е излязла толкова видима преди 5тe минути. Имам и друг на престо от преди и втората си е чисто бяла,тоест изпарителна,а тази е сива или лилава,не мога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт