Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 663
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 355

Здравейте  след  закъснение  на 2 януари
дойде нещо като розово 27 януари ги направих двата ми теста са положителни ходих на лекар и той ми каза че няма бременност  дали  сте имали такъв случай

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 19:51 от Милена12

# 2 356
Милена12,не споменавате преди или след закъснение сте ги правили.
Нормално е да не се види нищо,ходи се след 10 дни закъснение на цикъла.

# 2 357

Здравейте  двата ми теста са положителни ходих на лекар и той ми каза че няма бременност  дали  сте имали такъв случай

Кой ден е от закъснението? Може да е още рано да се види.

# 2 358
Тя пише за 27 януари,че е правила тестовете...вече сме 27 февруари...или аз нещо не разбрах

# 2 359
Варианти много, но така неграмотно написано е абсолютно невъзможно да се предположи какъв може да е случая.
Може да е биохимична, извънматочна, докторът да не е читав .. и т.н.
Ако дамата зададе въпроса си адекватно, може и да успее някой тук да й отговори.

# 2 360
Варианти много, но така неграмотно написано е абсолютно невъзможно да се предположи какъв може да е случая.
Може да е биохимична, извънматочна, докторът да не е читав .. и т.н.
Ако дамата зададе въпроса си адекватно, може и да успее някой тук да й отговори.

То имаше и пояснения, но някой ги е изтрил.

# 2 361
Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално 3 последователни дни да се правят тестове за бременост и да излиза многоооо бледа втора черта много трудно се виждат обаче има и на трите теста днес ми е 5 - ти ден закъснения от МЦ много се тревожа да не би да има нещо лошо😥 благодаря предварително!

# 2 362
Аз честно казано нищо не виждам

# 2 363
Има със сигурност две черти обаче втората е много бледа обаче се виждат и вместо да стават по наситени стават по бледи това нормално ли е ще се побъркам?!?

# 2 364
Възможно ли е да е била късна овулация? Може да е добра идея да си пуснете ЧХГ през 48 часа за всеки случай и да се види нараства ли

# 2 365
Пуснете си ЧХГ с прогестерон през 48часа.
Трябва да се удвоява ЧХГ, а прогестерона, ако има бременност трябва да е висок.

Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално 3 последователни дни да се правят тестове за бременост и да излиза многоооо бледа втора черта много трудно се виждат обаче има и на трите теста днес ми е 5 - ти ден закъснения от МЦ много се тревожа да не би да има нещо лошо😥 благодаря предварително!

# 2 366
Здравейте  закъснява ми 1 седмица
Правих си тест положителен ходих на лекар и той ми каза че не съм бременна правих кръвен тест 30  чех бях пред 5 дни лекар същото

# 2 367
  • Телиш/Плевен
Здравейте  закъснява ми 1 седмица
Правих си тест положителен ходих на лекар и той ми каза че не съм бременна правих кръвен тест 30  чех бях пред 5 дни лекар същото
Това 30 е стойността на ЧХГ на кръвния тест ли? Ако е така, твърде рано е за лекар. На преглед се ходи след поне десетина дни закъснение и/или ЧХГ със стойност над 1000.

# 2 368
Здравейте  закъснява ми 1 седмица
Правих си тест положителен ходих на лекар и той ми каза че не съм бременна правих кръвен тест 30  чех бях пред 5 дни лекар същото
Милена качваш някакви тестове ,които казваш,че си правила на 27 януари и,че ти закъснява ...качваш ги на 26 февруари...сега пишеш ,че ти закъснява една седмица...аз не мога да разбера кога ти е идвало за последно...януари ли...февруари ли...,кога е правен теста...откога ти закъснява...

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 00:25 от Не се сърди, човече

# 2 369
Декември ми беше последната менструация

Общи условия

Активация на акаунт